Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlarrrr h.sonuuu yani c.tesi gece rahatsızlandım afdersiniz motoru boznuşumm

zati bize bişiyler oldu kocişle limoniydikkk
yani h.sonu outttt:2::2:

gecmıs olsun cnm kuru kahve ataydın ağzına ıkı dk çözerdı olayı

ana noldukı

günaydın alya kokoşuuuuuuuuu!
güneş maşallah paşana.
anne lafını duymak nasıl güzeldir.
benim sıpam bana ba ba diyor

Saolun kızlarrrr dün bütün gün yattım ama c.tesi dolu dolu geçişt iEv işi temizlik yemek bakımından mamalar pastalar evimide temizlemiştim
ama dün kahvaltı bilem hazırlayamadımmm
kocem ilgilendi kuzumlada hep

ama akşama doğru iyiydim kalktım 5 gibi duş aldım hazırlandım avm ye gittik kızkardeşim ve annemle ciciler baktımama almadım beğenememe duygularım üstümdeydi zaarrr

koemede gelince anlatırım az işim çıktı önemsiz bişiy zati

Son düzenleme:

58 gıbı kalkış nasıl oluyor nan alya

ivit ama aslında bırazda kendım yusunden ah bu ınadım yokmu benımmm
ya bu arada sıstem benı bı sure sonra devre dısı bırakıyor tekrar gırıs yapmak zorunda kalıyorum

cnm gecen onu dıcektım zıyaretcı cogalıyorya bazn acaba o sıstem dısı kalan bızlermıyız dıyorum ben

günaydın alya kokoşuuuuuuuuu!
güneş maşallah paşana.
anne lafını duymak nasıl güzeldir.
benim sıpam bana ba ba diyor

hehehe canım anne guzel ama annecimm demesı dahada bır hocc

merk etme omurde ılk baba dedı babacımm dedı daha yenı bana annecım demeye basladı emın oll sanada ddıcek hehehe ... birazda baba dede tekrar eden kelımelr oldugu ıcın ılk ogrneılen kelımelr tatlışşş

bugun oldu babna sureklı
bende dıdım gecen meloşa baba dede kolay solenıyorrrr

günaydın kokoş güzeller!
miroşum gene noldu yaaa!
bu arada kızlar whitney houston otel adsında ölü bulunmuş!

günaydın arkidişleee

Bilyonuz kaynana bizde 4-5 gündür bende... saçma saçma durumlar ve tartışma oldu.

Son düzenleme:

yatırım bilezikleri var ya düz ondan düşünüyordum.
çayrek filanda satınca değer kaybı oluyor. her sene yenilemek lazım tarihlerini.

burmada işçilik var diye biliyorum düz yatırım bilezikleri var.
tanıdık kuyumcu var sormak lazım güvenilir biri.
evet yapmayacağım artık 8 senedir kenarda param yok.
dün dedim bu lafı sen benden boşanmayı mı düşünüyorsun dedi.
dedim saçmalama kendimi güvenceye almak istememi böyle mi anlıyorsun dedim.
bu kadar yıl alyansıma kadar verdim
çocuğumuzu düşünmek zorundayız dedim.

evet ya yine öksürüyor burnu akıyor.
artık eve erken gidebileceğim.
ilk işim yemek olacak.
sabah ta 5,30 gibi kalkıyoruz artık.

Miroş şu an senin psikilojini düşünmek bile istemiyorum kaynanada tam sizde kalcak zamanı bulmuş en hassas olduğun zamanlar insan kendi annesini bile çekemiyo ki kaynanayı çeksin.. eşinde çok saçma bi tepki göstermiş ama haksz olduğunu anlayıp özür dilemeside çok güzel bişey...

okudunuz dimi silcem bazı yerleri burda bazı şler kalsın istemiyorum ne olur ne olmaz koca coştu her poka tartışma çıkarır oldu...

miray eşin sinirli bir yapıya sahip sanırım ama artık bunu kontrol etmeyi öğrenmesi lazım. hala anlamadığı bir gerçek var sen hamilesin ve kesinlikle üzülmemen lazım. bu bebeğe ve sana zarar verir. çok gereksiz birşeyi büyütmüş. hatasını anlayıp özür dilemiş ama herseferde yapıp özür dileyecekse önemi yok bunun. hamile birine nasıl davranması gerek hala anlamıyor. sen ne dersen susacak.
bak benden sana tecrübe ve tavsiye bende hamileyken o kadar çok ztres ve üzüntü yaşadım ki sütüm gelmedi. herkes ayağını denk alsın. kaynana ne oluyor anlamadım. orda diyecekti ki oğlum saçmalama kız hamile deyip kolundan tutup evden gönderecekti onu.
bidaha gelmesin böyle yapacaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…