bekliyorum canımmmm
ben yemedım daha ama cok gıremım kk ya gene cıkıyorum
offff son zamnlrda hepmzn tadı kacık haaa ne bu allah askınaa kıslar bende yedım geldım yemegimiiiiiiii
hee nazar değdi sanırsam
afiyet olsun ne yedin
sevmem ama pek iskender yedimmm mecburen cocugun canı cekmıs gıttık baska yıcek bısı bulamadım ordaa
hamişler kusura bakmayın yazdım ama
bucu sana msj atıcam bura yazmıcam sildim görmesin olur bakar felan...
Benim canım bişiy yemek görmek istemiyyyçayla h.sonu yaptığım poğaçalardan yiyom
nassııı yanı cocuk yanındamı
yok kız cocukderkn calıstgm cocuk burdakı heheheh bugcu alemsın guzumm
hımm acikmican mı kuzummmmbende kahvaltı tabağı ıstedım kahvaltı yaptım
asıl sen alemsinn kuşşşşşyok kız cocukderkn calıstgm cocuk burdakı heheheh bugcu alemsın guzumm
ne bılıym ben naaa ben ofıs arkadaslarıma cocuk demem hıc
orda bayılacaktınkı gorselerdı gunleırnı tutssalardııı hatta cocugumaa bısey olursa sızin hayatınızı karartırımdıyede 2 tehdıtt hehehe bana bakk ne fenayımm ama haketmısler herseyıı!
ne bılıym ben naaa ben ofıs arkadaslarıma cocuk demem hıc
dün k.v dediği bir bombayıda söliim gülün: Oturyodum kediyi sevyodum benim sümbülü diyo sen ilk zmanlar aş erdiğinde bu kediyi sevdin dimi diyo evet nolmuş dedim:dönüp demezmi senin oğlun kediye benzicek dedim anne ne diyon sen bunu kim söylüyor dedi :kadınlar aynaya bakarmış yaa kendine benzesin diye sen de sümbüle baktın ona benzicek die: Dedim anne sen ciddimisin öyle kızım bunu herkes bilir diyo...dedim sen böle hurafelere inanmaya devam et. Sinir oldum ya...ama eşimede tel açtığımda söledim...dedim böçle böle diyo annen kediye benzicekmiş oğlumuz kafamı karıştıryo böyle şelerle ...dönü diyosenle dalga geçmiştir...deim yooo ciddimiş hatta aynaya bakanlar kendisne benzesin diye bakyomuş...ne demek istiyon annem normal değilmi onumu demek istiyon dio..dedim yook ama ben bunu birine sölesem bana güler ...ciddi değildir dedi ve geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?