Kokoşş Hatunlar Kulübü

bekliyorum canımmmm

çok özet oldu ama mıray sana bıara ozldn uzun uzun yazsınn sımdı ben yanls anlams olurm yanls anlatrm dıye fazla oztledım hehehe

birde acayıp sınrlendım yaa bu olayaaaa

Son düzenleme:
offff son zamnlrda hepmzn tadı kacık haaa ne bu allah askınaa kıslar bende yedım geldım yemegimiiiiiiii

Benim canım bişiy yemek görmek istemiyyy çayla h.sonu yaptığım poğaçalardan yiyom

bende yedim geldim yemeğimi.
kızlar bugün her yanım ağrıyor. bütün kemiklerim ağrıyor sanki.
etlerim acıyor, yine hasta mı olucam yaaaa!
tam iyileşmedim zaten eve gidip uyumak istiyorum.
hiç bu seneki kadar hasta olmadım.

orda bayılacaktınkı gorselerdı gunleırnı tutssalardııı hatta cocugumaa bısey olursa sızin hayatınızı karartırımdıyede 2 tehdıtt hehehe bana bakk ne fenayımm ama haketmısler herseyıı!

dün k.v dediği bir bombayıda söliim gülün: oturyodum kediyi sevyodum benim sümbülü diyo sen ilk zmanlar aş erdiğinde bu kediyi sevdin dimi diyo evet nolmuş dedim:dönüp demezmi senin oğlun kediye benzicek dedim anne ne diyon sen bunu kim söylüyor dedi :kadınlar aynaya bakarmış yaa kendine benzesin diye sen de sümbüle baktın ona benzicek die: dedim anne sen ciddimisin öyle kızım bunu herkes bilir diyo...dedim sen böle hurafelere inanmaya devam et. sinir oldum ya...ama eşimede tel açtığımda söledim...dedim böçle böle diyo annen kediye benzicekmiş oğlumuz kafamı karıştıryo böyle şelerle ...dönü diyo senle dalga geçmiştir...deim yooo ciddimiş hatta aynaya bakanlar kendisne benzesin diye bakyomuş...ne demek istiyon annem normal değilmi onumu demek istiyon dio..dedim yook ama ben bunu birine sölesem bana güler ...ciddi değildir dedi ve geçti.

hayalllamm güler misin ağlarmısın yahuuuuu

kızım takma öle şeyleri yaaa töbeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…