- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Miroş şu an senin psikilojini düşünmek bile istemiyorum kaynanada tam sizde kalcak zamanı bulmuş en hassas olduğun zamanlar insan kendi annesini bile çekemiyo ki kaynanayı çeksin.. eşinde çok saçma bi tepki göstermiş ama haksz olduğunu anlayıp özür dilemeside çok güzel bişey...
miray eşin sinirli bir yapıya sahip sanırım ama artık bunu kontrol etmeyi öğrenmesi lazım. hala anlamadığı bir gerçek var sen hamilesin ve kesinlikle üzülmemen lazım. bu bebeğe ve sana zarar verir. çok gereksiz birşeyi büyütmüş. hatasını anlayıp özür dilemiş ama herseferde yapıp özür dileyecekse önemi yok bunun. hamile birine nasıl davranması gerek hala anlamıyor. sen ne dersen susacak.
bak benden sana tecrübe ve tavsiye bende hamileyken o kadar çok ztres ve üzüntü yaşadım ki sütüm gelmedi. herkes ayağını denk alsın. kaynana ne oluyor anlamadım. orda diyecekti ki oğlum saçmalama kız hamile deyip kolundan tutup evden gönderecekti onu.
bidaha gelmesin böyle yapacaksa.
meloş
ya benım annem gelınlerıne kızlarına hep burma alırdı ve satarken zararı olmadı o bakımdan dedım
ama sen alda hangısdn alırsan al yeterkı kenarda olsun
sıze yapılanı sız cocuklarınıza yapmayın
bende 1.aydan berı bırıktıyorum 7.ceyreğım oldu ınş.daha mart ayında bı kalın bılezık alcem ortalama fıyatı 1800 tl aldıklarımın
bı yarım ve 2 ceyrek patronumun borcu var bana bı verse hemen alcemde neyse onda olsun sorun olmaz verır hemen ıstesemde kalsın
ama kendım ınş.marta kadar 4 ceyrke falan daha ypmam lazım
mıroş en hassas zamanında k valıdenın sende işi ne stres yapma cnm yaa bu aralar senı anlamalrı gerıkıyo eşinde gercekten ayıp etmış ama önemlı olan hatayı anlamak
sende bu hamışlık sankı bıde sinir yaptı
cnm bu kavgada ben öğrendimki benim hiçbir değerim yok ben bir hiçim varsa yoksa ailesiydi dedim hamileyim belki bana düşer onun ablası ve annesi herşeyden önce gelir...ben gelme desem kıyamet kopar yani oğlundan alıyor bu gücü...benim kaynana o kültürde değil eski kafalı oğluna kızcana hep bana kızar o ben ona göre el kızım malesef sonrada kendini acındırdı yok şöle kötüyüm böle rahatsızım oğluda peşinde dolandı bütün cmtesi...evet ben hamileyim ama annemin bir lafı var bebeği sen kendin için doğuryosun erkekler bazı şeyleri düşünmez işlerine gelmez sadece sever ve bazı masrafları öderler bunu görev sayarlar ince düşünmezler asla dedi..aynen de öyle oldu işte...
miray annen solermıs saygı duyarım ama asla bole deılll yanı bakıyorum kocama buarlr cok zıt dusuyoruz ama cocugu konusunda aslaaa bole dusnmezz o onun canı ogluna asıkkk yanı ole para odemeyle olcak iş deılkı buu bazıları babalık osnradan oluyor dıyorlar dogru ama işte ben esımdeee bole bişi gormedımm hayat onn ıcın cocuktan sonra baslamıs gıbı herseyını yapr alt acar mamasını sutunu veırı zevkle yapar bunlarııı... aılesı ıcınde bıze bu tavırları sergılemezz...hayır bunları soyluyorumm... sadece bunun böyle olmadıgını olmaması gerektıgını anlatmak ıcınnnsende kendını daha fazla ezdırmeee canımm sen haketmıyorsun bu davranısları kocanı surndurrr anasınıda sana bulastırmasın bır sure en azındn hamıleyken gıtsn evınde gorsn etsın ne buyaaa kolemıyızzzz biz!
MİRAY OKUDUM VE inan psikolojım bozulduuu ne buyaaa sneın kocadaaa zıvanadan cıktı buaralr haaa..
ay tepem attı keşke terketseydınde egıttgın yerde gelıp azcık yalvarsydı eyy allam yaa valla cok sınrlendım hele kaynanatore ne oluyor yaaa. benımkı gelcek evımdee kavgamıza karıscakk vala varya ay neyse tepem attı benm hemde hamıle ınsaan pof yaa
güneş katılıyorum sana. benim eşimde altını açar, sütünü verir. yemeğini yemeğince alır o yedirir.
uyumazsa gider uyutur ban der sen yorgunsun git yat ben ilgilenirim. pazar günleri onlar baba oğul oynar bazen ben onun odasında biraz uyurum. annesi yanında böyle davranacak varya kapı dışarı atarım onu.
hatta annesini de.
bak benimki de annesine düşkündü ama evlenip yıllar geçince değişti.
şimdi eskisi gibi değil.
sana davranışları çok yalnış. annesi değerliyse dizinin dibinden ayrılmasaydı.
senin eşin nereli canım merak ettim.
inan cmtesi karın ağrısıyla durdum gıkım çıkmadı çok gerildim ağladım o kaynana bunları gördü gıkı çıkmadı bana bağırmasını görsen gözlerini büyüttü böylenasıl bağıryo titriyo resmen sinirden eşim olmasa napar bilmem artık...ama artık kaynana ile eskisi gibi olamam sevmiyorum onu malesef benim gösteridğim saygıyı bile haketmiyor o.
miroşum çok üzüldüm yaaaaa
eşin sinirli yapıya sahip ama sen akıllı kadınsın onu yola getirmeyi becerebilirsin kiii
eşinde yaptığının farkına varmış özür dilemiş ama bidaha olmamamsı gerektiğini bir önceki kavgada sölemiştim bi kulaktan girmiş öbüründen çıkmış
bak sana ne dicem şu adamıpohpohlamayı bırak süründür bazı erkekler bundan anlıyor
kayganana gelincede çok ayıp kocanın kolundan tutup napıyosun hamile kadına demesi gerekirdi ve seni sahiplenmesi onun yanında sonradan gösteri yapmış sanki çok iyi olduda
yaa bırı bana annatsın yaaa ozelden hade
dur kısa ozet yazayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?