Kokoşş Hatunlar Kulübü

tek çare kaynatmak meloş tabi kaynatıncada yepyeni durmuyo ama çare yokk

ben neler neler kullandım sonuç sıfırr

ben kızımın donuna kadar ütülerimmmm

güneş değil ben sordum.
daha don giymiyoruz ordan yırttık.
bende ütülüyorum da dedim benim gibi olan var mı?

tek çare kaynatmak meloş tabi kaynatıncada yepyeni durmuyo ama çare yokk

ben neler neler kullandım sonuç sıfırr

ben kızımın donuna kadar ütülerimmmm

güneş değil ben sordum.
daha don giymiyoruz ordan yırttık.
bende ütülüyorum da dedim benim gibi olan var mı?

bende ütülüyorum ama bazen fırsat olmadıgıda oluyor acıl durumlrdaaaa
ütülemek lazım amaaaa eskıden kocamnda donlrına kdr utulerdımm artk pes ettım yoruldummm sadece ogluşmmkılere vakıt ayırabılıyorm malsf

tamam nan alya hastayım bugün yanlış algılamışım.
yorum yazmadın mı kuzum?

güneş eskiden bende ütülerdim koceminkileri ama artık bıraktım.
zaten yoruluyorum yetişmiyor ancak oğluşunkileri ütülüyorum.

ben geldim kızlar şu ofisteki kızada sinir oldum bi iş yapamıyor yaa her işi ben yapar oldum bunu bulamıyom bunu bilemedim gittimi evrağa 1 saat gelmiyo yeter laaa dedim müdüre işim varken bide onun işleri yapıyorum neden bana paslıyor bilemiyorsa öğrensin dedim...insan akıllı doğmaz ama zeki doğar gibi saçma bi laf etti amannnn....ben işimi bitirdim kızlar bi geçmişe bakam ne yazdınız.

yazmadım yazicam tatlım

miray hakikaten admı fazla pohpohladın.
pris seyahatlerini kes bak nasıl yola geliyor.
ama bahane bul midem bulanıyor halsizim başım ağrıyor filan de.

yok cnm annesi varken yaklaştırmadım yanıma zaten bir haftadır paris istemedim o varsa pariste yok didim zate...

kız zaten eşim 32 yaşına kadar neden evlenmediği belli oldu anası için herhalde evlenmemiş bence...kütahyalı cnm...çok farklı biyer düşünceleride farklı onlar gibi...kesinlikle benim yaşıyabilceğim yer değil ona eminim...

orda bayılacaktınkı gorselerdı gunleırnı tutssalardııı hatta cocugumaa bısey olursa sızin hayatınızı karartırımdıyede 2 tehdıtt hehehe bana bakk ne fenayımm ama haketmısler herseyıı!

ahh güneş ben rol yapamıyom kaynana akşamı ne roller yaptı oğlu geldide doktora götürdü göyaa kötüleşti iğne olmuş bana geşdğinde diyo ateşim 38miş tansiyonum 16 olmuş felan diyodu oğlun yanında bir pozlar belki hasta olabilir ama baya abarttı ben eve geldiğimde kendisi kardeşleri ile konuşyodu telefonda benim telefonumla hemde...oğlu gelince ayy bişiyim yokru telle konuşyodum az önce şimdi daha kötü oldum şöle böyle ...nefret ediom ondan yaaa... nasıl bir kadın soğudum yaaa...

hayalllamm güler misin ağlarmısın yahuuuuu

kızım takma öle şeyleri yaaa töbeeeeeeee

deli karuuu sevyom yaa kediyi bide attıramadı evden böle salak saçma şeler sokyo kafama...

miray sende kedi babaannesi olursun deseydin.
tövbe yarabbim.

ayyy buna çok güldüm poahhahahhaha aklıma gelseydi sölerdim...

32 yaşında artık olgunlaşması gerekir miray.
anneye nerede eşe nerede nasıl davranacağını bilmeli.
valla erkeler hiç kıymet bilmiyor.
senin gibi cici bir kıza nasıl böyle davranır. üstelik paris konusunda bile adamı mutlu ediyorsun.
hamilesin bunu sakince anlat bebem.
gerekirse örnek ver.
bir arkadaşım çok üzülmüş stres yaşamış sütü gelmemiş de.
azcık duygu sömürüsü yap.
sen böyle beni üzüyorsun allah korusun bebeğimize bişey olmasından korkmuyor musun de?

hayalllamm güler misin ağlarmısın yahuuuuu

kızım takma öle şeyleri yaaa töbeeeeeeee

miray sende kedi babaannesi olursun deseydin.
tövbe yarabbim.

esma sana faceten anlatırım artık mesai bitti ama yazarım yarın felan uyuz ettiler ikisi beni hiçbiri umrum değil artık...

ötekini süründürcem merak etme sen...bir anası gitsinde görcek gününü salı gidiyor çok şükür iyiki birlikte yaşamıyorum.

cnm bugünde öğleyin geldi yemeğe götürdü burda kuru fasulye vardı konuştuk yine :neymiş ona kötü davranyomuşum öyle dedi..dedim sen beni çok germe arkdaşımın sütü kaçmış....böle böle olmuş tamam bee diyip geçti annesi kadar umursamıyor cnm benim ben hep güçlüyümdür hiç düştümü göstermem rol yapmam hastayken bile ahh vahh demem ondan pek ciddiye almadı...

YA BU KKDA GAMZE AKBAS İÇİN YARIDM YAZISINI okudum agla agla mahvoldum yaaa ama aglamak yetmezkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…