hımm acikmican mı kuzummmm
asıl sen alemsinn kuşşşşş
ya bize çocuk demiştir
dün k.v dediği bir bombayıda söliim gülün: oturyodum kediyi sevyodum benim sümbülü diyo sen ilk zmanlar aş erdiğinde bu kediyi sevdin dimi diyo evet nolmuş dedim:dönüp demezmi senin oğlun kediye benzicek dedim anne ne diyon sen bunu kim söylüyor dedi :kadınlar aynaya bakarmış yaa kendine benzesin diye sen de sümbüle baktın ona benzicek die: dedim anne sen ciddimisin öyle kızım bunu herkes bilir diyo...dedim sen böle hurafelere inanmaya devam et. sinir oldum ya...ama eşimede tel açtığımda söledim...dedim böçle böle diyo annen kediye benzicekmiş oğlumuz kafamı karıştıryo böyle şelerle ...dönü diyosenle dalga geçmiştir...deim yooo ciddimiş hatta aynaya bakanlar kendisne benzesin diye bakyomuş...ne demek istiyon annem normal değilmi onumu demek istiyon dio..dedim yook ama ben bunu birine sölesem bana güler ...ciddi değildir dedi ve geçti.
bize ole dediğini b,iliyorumda hanı ben başkasına anlatırkende ole demem onu demek istedim
bende okuyamadım ne olduğunu yaa...
Neler oldu ölee..
Miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
Lann şu adama iki tane patlatsana lan...
Barışmaaaaaa
küs 1 haftaa...
Umursama... Alla allaa... Ne adam beyaa..
Ne odluğunu tam anlamadım ama... Hamileyken bu kadar üzülmez bee.
Birde annesi ne derse kocana söleme.. Tınlama diorum..
Herifinide süründür.. O ailesine aşıkkç..
Sanada olsun...
nan size ne dıyorum anlamadımkii eyy allammm ya bendenmı gorundulerrr yiruularım:)
güneş ne diyon anlamadım ki ben
canımm..
Ya sorma.. Buraardayım ama.. Telefon trafiği..
Apartmanda tadilat yaptırıoruz.. Biraz onlarla ilgileniorum.. Kıl olanlar var anlatmıştım ya..
O yuzden..
Miroşu okuyunca dayanamadım..
huuuuuuuuuuu burdayım
nan size ne dıyorum anlamadımkii eyy allammm ya bendenmı gorundulerrr yiruularım:)
canım sıkılıyor iş cok proje var ama burayıdaa ıhmal etmıyorum kımsecıkler yok nobet bendee:):)
ayyyyy kıslarrrrr canım sıkılıyor yaa
aa nedicem ya benım vucudum kasınıyor sonram bakıyorum pul pul dokuluyor tenımm ben banyodan sonra bebeyagı kullanıyorum yınede dokuluyor neden acaba?
gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
bacaklarım,popm,göğüslerim falan tam orantılı ama bütün kilom göbeğimde
boy:160
kilo:56-57
ten-beyaz
saç-siyah düz kesim kat yok boyuda uzun sayılır bakımlı ve gayet canlı
ayakkabı no-37 ayaklarım narin ince
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?