Kokoşş Hatunlar Kulübü

tövbeeee kafayı yemişşşş

bende okuyamadım ne olduğunu yaa...

neler oldu ölee..

miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...

lann şu adama iki tane patlatsana lan...

barışmaaaaaa

küs 1 haftaa...

umursama... alla allaa... ne adam beyaa..

ne odluğunu tam anlamadım ama... hamileyken bu kadar üzülmez bee.

birde annesi ne derse kocana söleme.. tınlama diorum..

herifinide süründür.. o ailesine aşıkkç..

sanada olsun...

slmsızzz nerlerdesin sennnnnnnn

güneş ne diyon anlamadım ki ben

canımm..

ya sorma.. buraardayım ama.. telefon trafiği..

apartmanda tadilat yaptırıoruz.. biraz onlarla ilgileniorum.. kıl olanlar var anlatmıştım ya..

o yuzden..

miroşu okuyunca dayanamadım..

canımm..

Ya sorma.. Buraardayım ama.. Telefon trafiği..

Apartmanda tadilat yaptırıoruz.. Biraz onlarla ilgileniorum.. Kıl olanlar var anlatmıştım ya..

O yuzden..

Miroşu okuyunca dayanamadım..

nan bizdesayfalarca yazmıyoz bi slm verr hal hatır sor annat kızım özlemesek sormayız yani seviliyosun gel

gerçekten vücudumu aşırı takıntı yapmış durumdayım. ben malatyalıyım ama erkek arkadaşımın ailesi ve kendisi urfalı. urfanın hanımları hiçte tvde gözüktüğü gibi değil. erkek arkadaşımın ailesi aşiret ama aile çok modern. kompleksten öleceğim. Annesi cadı gibi ve kmseyi beğenmiyor kız kardeşleri de aynen öyleler ve kokonalar 3. yılımıza girdik ve erkek arkadaşım ısrarla ailesiyle tanıştırmak istiyor ;evliliğe adım atmak istiyor. Benimse hiç özgüvenim kalmadı, kendimi hiç beğenmiyorum ne giyeceğimi bilmiyorum..
boyum kısa ve şişkoyum vücut tipim alt ile üst beden arasında çok fark var.
alt-36-38
üst-38-40
bacaklarım,popm,göğüslerim falan tam orantılı ama bütün kilom göbeğimde
boy:160
kilo:56-57
ten-beyaz
saç-siyah düz kesim kat yok boyuda uzun sayılır bakımlı ve gayet canlı
ayakkabı no-37 ayaklarım narin ince
göz-siyaha yakın
erkek arkadaşımdan dolayı çok açık giyemiyorum ama rahat giyiniyorum abartı açığa kaçmamak koşuluyla lütfen yardımcı olun stresten ölcem

canım sıkılıyor iş cok proje var ama burayıdaa ıhmal etmıyorum kımsecıkler yok nobet bendee:):)

bende burdayımm

kische diye bir marka var fabrika burda avcılarda ama ihracat şirketi
benim bi tanıdığım getiriyodu ürünleri alıyoduk onlar taşındı da alamıyom daha baktım nerden alırım diye

hem şık hemde kimsede görülmemiş ciciler vardı
misal 1 tane trençkot vardı herkes sorardı çok güzeldi bıktım ondan bakim ne var dedim ama yapım aşamasında site

ayyyyy kıslarrrrr canım sıkılıyor yaa
aa nedicem ya benım vucudum kasınıyor sonram bakıyorum pul pul dokuluyor tenımm ben banyodan sonra bebeyagı kullanıyorum yınede dokuluyor neden acaba?

ayyyyy kıslarrrrr canım sıkılıyor yaa
aa nedicem ya benım vucudum kasınıyor sonram bakıyorum pul pul dokuluyor tenımm ben banyodan sonra bebeyagı kullanıyorum yınede dokuluyor neden acaba?

anneminde öle oluyodu dr bi krem verdi geçti gibi tatlım

canım istersen bır derdım var bölümüne yaz daha çok katılım olur
ama nacızane sen nekadar çok kafana takarsan etrafınada bunu okadar çok yansırsın
göbegin için kesinlikle platesi oneririm acayıp gobek erıtoyr ve vucudu orantılı bır gorunume kavusturuyor ıncelirken
kıyafet açısındanda altına pantolon olarak cok yapısan dar kesimlerden kesinlikle kaçın derim cunku ozaman alt kesiminin incel,iği ve ust kısımın genısliği daha çok göze batar
elbise etek tarzı kıyafatler gıyın kot olarakda normal kesın ara bel tercıh et bacaklara oturmayan bı kesımı olsun ustude kesinilkle dar gömlek veya strec tarzı badyler giyme bence
daha salaş veya hafıf dokumlu tarzda gıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…