bende burdayımm
kische diye bir marka var fabrika burda avcılarda ama ihracat şirketi
benim bi tanıdığım getiriyodu ürünleri alıyoduk onlar taşındı da alamıyom daha baktım nerden alırım diye
hem şık hemde kimsede görülmemiş ciciler vardı
misal 1 tane trençkot vardı herkes sorardı çok güzeldi bıktım ondan bakim ne var dedim ama yapım aşamasında site
ay burcum ne guzel anlattın gıııız ölee cık hosuma gıttuuu:):)canım istersen bır derdım var bölümüne yaz daha çok katılım olur
ama nacızane sen nekadar çok kafana takarsan etrafınada bunu okadar çok yansırsın
göbegin için kesinlikle platesi oneririm acayıp gobek erıtoyr ve vucudu orantılı bır gorunume kavusturuyor ıncelirken
kıyafet açısındanda altına pantolon olarak cok yapısan dar kesimlerden kesinlikle kaçın derim cunku ozaman alt kesiminin incel,iği ve ust kısımın genısliği daha çok göze batar
elbise etek tarzı kıyafatler gıyın kot olarakda normal kesın ara bel tercıh et bacaklara oturmayan bı kesımı olsun ustude kesinilkle dar gömlek veya strec tarzı badyler giyme bence
daha salaş veya hafıf dokumlu tarzda gıyın
anaaa fiyatlar nasul peküü buarada kızlarrr gecnlerde bır badı almstım mat sarı kolları dugmelı 2 kez gıydım gıymedım dun camasır yıkadım bişey solmş ne solms cozmeedım krem renk sweetım ve o badi yeşile donms hafıften ya nasıl duzltcem artık rengı kendıne gelmz dımı ofyaa ztn gıyck bişi bulmyrm morlm bozuldu varmı cozumu olan
canım istersen bır derdım var bölümüne yaz daha çok katılım olur
ama nacızane sen nekadar çok kafana takarsan etrafınada bunu okadar çok yansırsın
göbegin için kesinlikle platesi oneririm acayıp gobek erıtoyr ve vucudu orantılı bır gorunume kavusturuyor ıncelirken
kıyafet açısındanda altına pantolon olarak cok yapısan dar kesimlerden kesinlikle kaçın derim cunku ozaman alt kesiminin incel,iği ve ust kısımın genısliği daha çok göze batar
elbise etek tarzı kıyafatler gıyın kot olarakda normal kesın ara bel tercıh et bacaklara oturmayan bı kesımı olsun ustude kesinilkle dar gömlek veya strec tarzı badyler giyme bence
daha salaş veya hafıf dokumlu tarzda gıyın
fiyatları bilmiyom o abi bana bayağı indirimli getiriyodu kendine alırmış gibi
ama bak bi i,stersen internetten bodrum ve nişantaşında şubesi varrr
benimde tüm çamaşırlar pembe olomuştu narinler hemde
asprin varya o kurtarmıştı
alya sabah bır dukkanda guzl bır koku vardı kıza dedımkı cok guzl bır koku var ne bu deıdm parfum sıktım odur dedı heaaaaaaaaaaaaaaaaa deıdm orcun gıbı:):) adıne parfumunun:):)
oda dedıkı intensee:):) cok guzlmiş dedım bendeee
buarada sabahda yıllr oncesınden avopndan aldıgm dokme bır parfum vardı hıc kullanmmstm sabah sole acck boynuma suruverdımmm adı soft musk dıye bısı sanrım anam durp durp burnumaa kokuyor arada hoş bır koku kalıcı olabılcgını hıc dusnmezdım avon yaaaa ılgınc :)
aspirin ne kızz
yaaaa dun oldu sımdıden sonra işe yararmı peki anlta hele bana nolurr yazıkyaa badım önemli olann sweet neysede
fiyatları bilmiyom o abi bana bayağı indirimli getiriyodu kendine alırmış gibi
ama bak bi i,stersen internetten bodrum ve nişantaşında şubesi varrr
benimde tüm çamaşırlar pembe olomuştu narinler hemde
asprin varya o kurtarmıştı
evet hafıf ama ara ara esıyorrr hoşmuş kalıcı deıl dıye begnmıy rdum ben yaaaaben hepsölüyorum aonun makyaj malzemeleri değil ama parfümleri güzel
tamam çok süper değil ama yinede geçerli not benden bulsam alicam şu bi kokusu var bond ondan
o dediğim intensede avon dimi
soft muk hafif bir koku
anam bılmıyorum onu ben dur alayım hemennnn de deneyım ama sanmam annda mudahale etsydım olurdu belkımkız şu leke çıkarıcı varya üstünde asprin yazıyo oooo
alya konuma yorum yazsana bebem yaaaaaa!
güneş davidofa baktım bayıldım kokusuna tam benlik bir koku.
d&p den baktım. cuma sıkmıştım denemek için pazar kabanımın kolu hala kokuyordu.
eşime söyledim bana alacak. 50ml yokmuş onu bekliyorum.
koca şişeyi çantamda taşımayım dedim.
yada büyük alıp başka bir yerden 30 ml şişesi alıp koymalı.
bugünde şok marketlerde nevea deolar %50 indirimli bir de yarın.
eşime dedim hemen al.
birde chonson deu ya bayılıyorum.
Güneşş sadece badin mi olmuş
bide şu domestos renkliler için varya önce onda beklet sen yap çıkar
evet bende konu açtım profilimden bak bebem. Niye şaşırdın kısssss?
3 tane anne var burda birşey sormak istiyorum. önlüklerdeki yemek meyve lekelerini nasıl çıkartabilirim?
Yıkamadan elimde beyaz sabunla çitiliyorum ama çıkmıyor.
Kreşe gönderiyorum batıp geliyor
Gelene kadar kuruyor. öyle lekeli kullanmak hoşuma gitmiyor.
Birde oğlumun bodylerini ütülüyorum iç tarafından.
Siz ütülüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?