Kokoşş Hatunlar Kulübü

pastanla ugracagana bı rahıbe sen kaldın topikde haberın vamıııı

hahhhh keyiflendiysen iyi
bak her işte bi güzellik varrrrrr

nan sus furcam ağzına şincikkk
sen dalga geç geççççççççççççç

HEEE işşş ne büyük iş dimi

haha bu aylık hakkını doldurdu benmkı cezalı gece ufoyu kapattıııı bıttı onn ıcın 2. pars dun gece parıscıydık soncta iyisnlen kotusunlenn hihihih

haha bu aylık hakkını doldurdu benmkı cezalı gece ufoyu kapattıııı bıttı onn ıcın 2. pars dun gece parıscıydık soncta iyisnlen kotusunlenn hihihih

gittin yaneeee baruse kız bızım bu halımız nolcekkk bılmemmm benım aksam baslar bugun ozel gun parıse gıdelim diye hedıye olarak senı parıse göturecem dıye geyık yapar kesın dun sırnasıp duruyordu

hahhayyyyy koptum delüüüüüüüüüü resil oldum burdaaaaa

nan kendine gel delirtme beni
bizde kaplıcada sıcaklar içinde parise gitmiyozzz çekicen herşeyiiiii

iyisinlen kötüsünlenn
de hele iyi ne kötü neeeeeeee

gittin yaneeee baruse kız bızım bu halımız nolcekkk bılmemmm benım aksam baslar bugun ozel gun parıse gıdelim diye hedıye olarak senı parıse göturecem dıye geyık yapar kesın dun sırnasıp duruyordu

ben hazırım kızzz

öbür tarfa yasmıştımm
kırmızı siyah saten nevresim takımımı sericem
kayak yapcezzzzzzzzz huhaaaaaaaaaaaaaaaa

gettüm tabee ama adam delrttı benı ufoyu kaptmıs neymıs efendımmm bogazımz kuruyormusss bı solendımmm gece hava atıyrdum buharmakınasını ben getrrm mutfaktn dıye usendınde ufoyumu kapattınn cocumda bend ehasta olrsak sorumlusu sensın deıdmmm ay harbıdn bak dusndukce tepem atıyor ne akla hızmet kaptms cocuk ztn ustunuı acıyor sureklııı

hahah aşkol tatlım acı banaaa yaa
ben hazırım kızzz

öbür tarfa yasmıştımm
kırmızı siyah saten nevresim takımımı sericem
kayak yapcezzzzzzzzz huhaaaaaaaaaaaaaaaa

üşenmicen yane haaa neyse benm kocenn drsı var bugn gec gelck

giyerim ama yeni almadım hiç geyilmemişlerden var onlardan uygun olanı giyicemmmmm

vay gıylmemslerdenmı var bende 1 tane var onudaaa ayda yılda 1 gıyeırm hec geyılmemıs gıbı olur gızzz

nan delü garu çatlattın kopardın beni beeeeeeeee hiç giyilmemiş gibi heeeeeeeee

Niye üşenşiyim nannnn
ne dersi kızz sohbet mi

Son düzenleme:
nan delü garu çatlattın kopardın beni beeeeeeeee hiç giyilmemiş gibi heeeeeeeee

Niye üşenşiyim nannnn
ne dersi kızz sohbet mi

HEAA:d:d orda hepbirlikte gutlarlar artuk:):) bend eevd eolumla parti verrm:)

bekar ve kokoşum :82: giyinmeyi makyaj yapmayı saçlarımı boyamayı çok severim aşkım her ne kadar ben seni en sade halinlede seviyorum desede ben kokoşluktan asla vazgeçemeyenlerdenim

lan aynısını ben düşündüm yoksa çocuklar ishal oldu diemi aradılar dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…