hahaha bende merk ettım su atraksyonuuu
kız bendeee el attm dun bu olaya ama ıcımden gelmedııı kocem uzlmesn dıyeeesonrasında sınır yapıyor bendee ustume sınr kaldı işte hahaha
sen hangı pastadn ıstersın datlumm
hahhhh keyiflendiysen iyi
bak her işte bi güzellik varrrrrr
nan sus furcam ağzına şincikkk
sen dalga geç geççççççççççççç
HEEE işşş ne büyük iş dimi
pastanla ugracagana bı rahıbe sen kaldın topikde haberın vamıııı
haha bu aylık hakkını doldurdu benmkı cezalı gece ufoyu kapattıııı bıttı onn ıcın 2. pars dun gece parıscıydık soncta iyisnlen kotusunlenn hihihih
hahhayyyyy koptum delüüüüüüüüüü resil oldum burdaaaaapastanla ugracagana bı rahıbe sen kaldın topikde haberın vamıııı
haha bu aylık hakkını doldurdu benmkı cezalı gece ufoyu kapattıııı bıttı onn ıcın 2. pars dun gece parıscıydık soncta iyisnlen kotusunlenn hihihih
gittin yaneeee baruse kız bızım bu halımız nolcekkk bılmemmm benım aksam baslar bugun ozel gun parıse gıdelim diye hedıye olarak senı parıse göturecem dıye geyık yapar kesın dun sırnasıp duruyordu
ben hazırım kızzz
öbür tarfa yasmıştımm
kırmızı siyah saten nevresim takımımı sericem
kayak yapcezzzzzzzzz huhaaaaaaaaaaaaaaaa
özel bir şey giyecekmisin kıssssss
bnde bugun yenı bişiler alam yaa
giyerim ama yeni almadım hiç geyilmemişlerden var onlardan uygun olanı giyicemmmmm
heeee çocuk uyumuyormus bugun bırdeee tam iş ustundeyken yakalnmak bırde nannnn
kıskanma nannnnnnnnnnnnnnnn
olmaz öle bişiy kızı ben uyutiicimmmmmmmmmmm
nıye kıskanıyım nan ben kaçacak delük arıyomm zatiiii
gettüm tabee ama adam delrttı benı ufoyu kaptmıs neymıs efendımmm bogazımz kuruyormusss bı solendımmm gece hava atıyrdum buharmakınasını ben getrrm mutfaktn dıye usendınde ufoyumu kapattınn cocumda bend ehasta olrsak sorumlusu sensın deıdmmm ay harbıdn bak dusndukce tepem atıyor ne akla hızmet kaptms cocuk ztn ustunuı acıyor sureklıııgittin yaneeee baruse kız bızım bu halımız nolcekkk bılmemmm benım aksam baslar bugun ozel gun parıse gıdelim diye hedıye olarak senı parıse göturecem dıye geyık yapar kesın dun sırnasıp duruyordu
hahhayyyyy koptum delüüüüüüüüüü resil oldum burdaaaaa
nan kendine gel delirtme beni
bizde kaplıcada sıcaklar içinde parise gitmiyozzz çekicen herşeyiiiii
iyisinlen kötüsünlenn
de hele iyi ne kötü neeeeeeee
ben hazırım kızzz
öbür tarfa yasmıştımm
kırmızı siyah saten nevresim takımımı sericem
kayak yapcezzzzzzzzz huhaaaaaaaaaaaaaaaa
giyerim ama yeni almadım hiç geyilmemişlerden var onlardan uygun olanı giyicemmmmm
gettüm tabee ama adam delrttı benı ufoyu kaptmıs neymıs efendımmm bogazımz kuruyormusss bı solendımmm gece hava atıyrdum buharmakınasını ben getrrm mutfaktn dıye usendınde ufoyumu kapattınn cocumda bend ehasta olrsak sorumlusu sensın deıdmmm ay harbıdn bak dusndukce tepem atıyor ne akla hızmet kaptms cocuk ztn ustunuı acıyor sureklııı
hahah aşkol tatlım acı banaaa yaa
üşenmicen yane haaa neyse benm kocenn drsı var bugn gec gelck:d:d:d
vay gıylmemslerdenmı var bende 1 tane var onudaaa ayda yılda 1 gıyeırm hec geyılmemıs gıbı olur gızzz
nan delü garu çatlattın kopardın beni beeeeeeeee hiç giyilmemiş gibi heeeeeeeee
Niye üşenşiyim nannnn
ne dersi kızz sohbet mi
heaa:d:d orda hepbirlikte gutlarlar artuk:):) bend eevd eolumla parti verrm:)
kızlar dıger tarafa yazmstım burayadfa kopyalayım usenıyorum yazmaay odkrda tembelım dusnn yane
ömurun pasta gunydu ne yapsam ne yapsam dun elmalı tart yapmaya karar verdım buarada pasta borek yapmasını sevmem hıc yemek yapmasını severım ama:):)
neyse netten bır tarfı buldum elmalı tartı hazrladım baktım hamuru bırz kuru kaldı azda kendımden bısıler ekleıdm cakma elmalı tart oldu.neyse tadına bakmadan yolladım hani şekıl bozulmasın dıye:):)
kresten aradılar :):)
sey bız sımdı cocuklarlaa pastanızı yedık ee deıdm ama aklımdanda acaba ıcnden tuzmu cıktı tadımı acıydı dıye dusnceler gectı:):)herlde sorun var deıdm..
neysee cok begendık arkadaslar tarıfını ıstıyor yazıp gonderırmısınz demezmııı...
ide nasıl yazayım tarıfı kafama gore salladım o gozume ne denk geldıyseee :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?