Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın böcük nasılsın eşinle aran nasıl ....

aram ıyı cnm zaten yüzünü pek görmuyom işe gırdıya dün 12 gıbı geldı gece
iyi cnmcım çok hareketli maşallah babası gibi beni üzmüyor cnm oğluşum...
Dün kaynana gitti benim......

maşallah cnm ayrıca gözun aydın
Günaydın kokitalar
Nasıl geçti sevdicekler gününüz

günaydıncnm h geldın

lann miroşş kaynanann gitti diye kocanla parise gittysen vururum seni...

süründürücen unutmaa... yüz verme.. sarma öpmeee ona göreee

Günaydın kokitalar
Nasıl geçti sevdicekler gününüz

valla kaynana bendeydi gitti bizde yemeğe gittik...sonra eşimin cafede eğlence vardı ben oturdum o çalıştı bukadaaa...napalım bebiş için ve borçları bitirmek lazm çalışmak lazım...millet baya coştu angaralı namık parçaları çalındı oynadılar koca karılarda vardı yaşlı amcalarla sevgililer günü kutladılar

direk daldım ama dayanamadım...

günaydın kokoşlar..

bilindiği üzere 14 şubat gecesini atlatmış bulunmaktayız..

eşim her zmanki gibi bir gülle geldi.. yüzümden al o gülü.....

ifadesi oldukça açıktı... ama sustum..... üzerindede uğur böcükleri vardı... benm hataımdaki tek böcekkk sensin demedim

tuttum kendimi...... sonrasında olanlar... dhdjdkdkdddddlddodıdpdşdd

işte böyle kızlar... beleşten gittim yanii canm sıkıldı ama..

bende kalın eşofman takımı aldım... girdğimm yerde.. adamın biri geldi karısına en sesküsünden... bir jarto aldı.. buun 60 kg bayan için olanı olsun ddi.. adam hediyeyi kendıne mi? aldı kadına mı? aldı onuda anlamadın vel hasılll bir 14 şubatta beklentirlerimi karşılamadan geçti gitti

lann miroşş kaynanann gitti diye kocanla parise gittysen vururum seni...

süründürücen unutmaa... yüz verme.. sarma öpmeee ona göreee

Gitmedim cnm dün yoruldum geç geldim eve zati kaynanayı bıraktıktan sonra azcık salladım ben bunu bağırdım çağırdım merak etme...
dedim annen gelmesine değil ama senin hareketlerine uyuz oluyom ben...o gelince değişyosun havaya giryon yemek yerken azcık tartıştık işte oda sinirlendi...annem yazında gelcek bebek varken bizde 5 ay kalcak demezmi....

dedim ozman senle annen başbaşa yaşayın ben oğlumu alır giderim nedemk bu şimdi dedim ben bilmiom valla bebek doğsun ben bittim esmoş....

dün masa gelmiş ve büfemle aynası akşam geldim eve kaynana diyo eşim alcakmış onu hemen anlatayım sana diyo: şunu yaptım bura süpürdüm porselenlerini büfeye dizdim yok işte kedin masaya çıktı vazoyu kokladı düşürürse neyse : ben dedim büfe aynası sanki azcık aşağıda olmuş : ne bilim die bir gerildi bu sesi titredi yine bu kadın sinişr hastası haa hemen sinirlendi kendin olsaydında sölesydin ozman die bilaf etti: döndüm dedim hayırdır nie bukdar sinirlisin ne oldu...

dedi :ben anlatayımda gidicem sanki masal anlatır gibi ben şunu yaptım bunu yaptım .....dedim sağol anne yapmasaydın eline sağlık ben cmtesi yapardım...olsun v.s diyip duryo oğlu geldi aldı sonra bıraktım biz yemeğe gittik öyle.

insan fazla şey bekledimi hayal kırıklına uğruyo valla...ben artık bişi beklemiyom hyal kırıklığıda olmuyo...

hımm.. bak şimci miroşş..

madde1: eşine bağırıp çağırma..
madde2: annen gelirse ben evde yokum gibi cümleler kurma..
madde3: sen doğum yapınca anneni çağırırsın oda yanında kalır.. zaten durum üzeri 2 kişi yanında kalmaz.. kalsada senin annen yanında olur kimse sana bişe diyemez..
madde4: asla ama aslaa kayınvalidenle zıtlaşmaa... bir şey güzel olmamışsa bile yapmasını istemıorsan bile yapma demee.
eline sağlık anne.. neden zahmet ettin sen yolrulma lütfen ben bunları kendim hallederim de.. sen öyle diince o yapmaz.. yapsada lafını edemez.. özellikle eşinin yanında.. kullan bu cümleleri... o yokkende kullan.. seni sinir edecek şeylerde... aldırma.. içinden..

beni tuzağa düşrmek istior.. sakin ol miray.. cevap verme miray de..

madde5: o sana oğlunun yanında nasıl iyise sende iyi ol... asla ama asla kocana şikayet etmeeee..

madde6: şu aşamada aslaa kocana sırnaşma.. o gelirsede çok yz vermeden.. sıkılmış gibi davran..yanı tv izliorsa odada sen diğer kanepede otur yanına oturma.. ondan önce git yat.. ama bişe yokmuş gibi davran sinirli sinirli değil relx davran.. hani bundan sonra.. benm için olsanda olur olmasanda izlenimi ver.. bak çok işe yarıyacak.. yemeklerini yap yemeğini koy önnüe ..meyve yiorsanız meyvede ver ama sırnaşma.. işi var geçmi gelicek.. sen gitme kafeye ben yorgunum evde olucam dee.asla ama asla kıskandığını belli etme..

yapamayacağın hiç bir şey için tehdit kullanma... sana sert davranmasına asla izin verme.. ama sana sert yapıck davranışlardan kaçın cnm.. yanı cvp verme.. sesini yükseltme ağzını bozma..

seviyesine inme aslaa... ben tartışmak istemıorum de.. bağırırsa kendı dinle sadece.. bittyse ben yatıcam de.. yata başım ağrıor de...

Son düzenleme:
sakın ama sakın şimdidien senın annen bizde kalmıcak deme..

sana kinlenir kocan... taktik şart mirayy..

erkeğe paris yetmorr... taktikte lazım..

aşkından yansandan ölsende.. dize getirmen lazım.. adamm seni avcunda bilmesin..

sana laf mı vuruyorlar. sende vurr... ama gülerekk...

hiç sırıtmanı bozmadan..... inceden inceye..

aaa anne bizdemi kalıcaksn annemde gelicek.. neysee hep beraber bakılır çocuğu. ohh bnde kocamla gezerim dersin..

annene ne gerk varr derse.

aaa olurmu annecim ik torunu ben gelme desem gelir o dayanamaz. de güll..

çok heycanlı de.. hem denmez çok ayıp olur dee..

esma ya bayılıyorum sana kızım hani derler ya ben hayat üniversitesi mezunuyum diye sen bana göre tam öylesin ne güzel fikirlerin var yaaaa ...

Günaydın Güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr

asıl yaşam koçu esmaya teprik koyuyommmmmmmmmm

Son düzenleme:
esma ya bayılıyorum sana kızım hani derler ya ben hayat üniversitesi mezunuyum diye sen bana göre tam öylesin ne güzel fikirlerin var yaaaa ...

cnm benmm yaa evli her bayanın okuduğu üniversite..

inşallah senın okumana gerk kalmaz evlendıkten sonra..

Günaydın Güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr

asıl yaşam koçu esmaya teprik koyuyommmmmmmmmm

gunaydın kuzu.. cnm ben çok şeyler yaşadım.. arkadaşlarımın desteği ile atlatttım.. atlatıyorum aslında..

ama taktik şarttt.. inan olmuyor yoksa..

benmde eksiğim pariss... onuda hallediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…