pastanla ugracagana bı rahıbe sen kaldın topikde haberın vamıııı
günaydınn kokoşlarım
mıray nbr lennnn paşan nasıl
Günaydın böcük nasılsın eşinle aran nasıl ....
iyi cnmcım çok hareketli maşallah babası gibi beni üzmüyor cnm oğluşum...
Dün kaynana gitti benim......
Günaydın kokitalar
Nasıl geçti sevdicekler gününüz
Günaydın kokitalar
Nasıl geçti sevdicekler gününüz
aram ıyı cnm zaten yüzünü pek görmuyom işe gırdıya dün 12 gıbı geldı gece
maşallah cnm ayrıca gözun aydın
günaydıncnm h geldın
lann miroşş kaynanann gitti diye kocanla parise gittysen vururum seni...
süründürücen unutmaa... yüz verme.. sarma öpmeee ona göreee
direk daldım ama dayanamadım...
günaydın kokoşlar..
bilindiği üzere 14 şubat gecesini atlatmış bulunmaktayız..
eşim her zmanki gibi bir gülle geldi.. yüzümden al o gülü.....
ifadesi oldukça açıktı... ama sustum..... üzerindede uğur böcükleri vardı... benm hataımdaki tek böcekkk sensin demedim
tuttum kendimi...... sonrasında olanlar... dhdjdkdkdddddlddodıdpdşdd
işte böyle kızlar... beleşten gittim yanii canm sıkıldı ama..
bende kalın eşofman takımı aldım... girdğimm yerde.. adamın biri geldi karısına en sesküsünden... bir jarto aldı.. buun 60 kg bayan için olanı olsun ddi.. adam hediyeyi kendıne mi? aldı kadına mı? aldı onuda anlamadın vel hasılll bir 14 şubatta beklentirlerimi karşılamadan geçti gitti
Gitmedim cnm dün yoruldum geç geldim eve zati kaynanayı bıraktıktan sonra azcık salladım ben bunu bağırdım çağırdım merak etme...
dedim annen gelmesine değil ama senin hareketlerine uyuz oluyom ben...o gelince değişyosun havaya giryon yemek yerken azcık tartıştık işte oda sinirlendi...annem yazında gelcek bebek varken bizde 5 ay kalcak demezmi....
dedim ozman senle annen başbaşa yaşayın ben oğlumu alır giderim nedemk bu şimdi dedim ben bilmiom valla bebek doğsun ben bittim esmoş....
dün masa gelmiş ve büfemle aynası akşam geldim eve kaynana diyo eşim alcakmış onu hemen anlatayım sana diyo: şunu yaptım bura süpürdüm porselenlerini büfeye dizdim yok işte kedin masaya çıktı vazoyu kokladı düşürürse neyse : ben dedim büfe aynası sanki azcık aşağıda olmuş : ne bilim die bir gerildi bu sesi titredi yine bu kadın sinişr hastası haa hemen sinirlendi kendin olsaydında sölesydin ozman die bilaf etti: döndüm dedim hayırdır nie bukdar sinirlisin ne oldu...
dedi :ben anlatayımda gidicem sanki masal anlatır gibi ben şunu yaptım bunu yaptım .....dedim sağol anne yapmasaydın eline sağlık ben cmtesi yapardım...olsun v.s diyip duryo oğlu geldi aldı sonra bıraktım biz yemeğe gittik öyle.
esma ya bayılıyorum sana kızım hani derler ya ben hayat üniversitesi mezunuyum diye sen bana göre tam öylesin ne güzel fikirlerin var yaaaa ...
cnm benmm yaa evli her bayanın okuduğu üniversite..
inşallah senın okumana gerk kalmaz evlendıkten sonra..
Günaydın Güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr
asıl yaşam koçu esmayateprik koyuyommmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?