gunaydın kuzu.. cnm ben çok şeyler yaşadım.. arkadaşlarımın desteği ile atlatttım.. atlatıyorum aslında..
ama taktik şarttt.. inan olmuyor yoksa..
benmde eksiğim pariss... onuda hallediyorum..
miroşşş kaçtııı valla
geçn sene asker yolu beklerken ayrı geçirdiğimiz son sevgililer günü derken bu yıl tümden ayrıyız.. hayat ne garip ya ne zaman nolacağı hiç belli olmuyo
hımm.. bak şimci miroşş..
madde1: eşine bağırıp çağırma..
madde2: annen gelirse ben evde yokum gibi cümleler kurma..
madde3: sen doğum yapınca anneni çağırırsın oda yanında kalır.. zaten durum üzeri 2 kişi yanında kalmaz.. kalsada senin annen yanında olur kimse sana bişe diyemez..
madde4: asla ama aslaa kayınvalidenle zıtlaşmaa... bir şey güzel olmamışsa bile yapmasını istemıorsan bile yapma demee.
eline sağlık anne.. neden zahmet ettin sen yolrulma lütfen ben bunları kendim hallederim de.. sen öyle diince o yapmaz.. yapsada lafını edemez.. özellikle eşinin yanında.. kullan bu cümleleri... o yokkende kullan.. seni sinir edecek şeylerde... aldırma.. içinden..
beni tuzağa düşrmek istior.. sakin ol miray.. cevap verme miray de..
madde5: o sana oğlunun yanında nasıl iyise sende iyi ol... asla ama asla kocana şikayet etmeeee..
madde6: şu aşamada aslaa kocana sırnaşma.. o gelirsede çok yz vermeden.. sıkılmış gibi davran..yanı tv izliorsa odada sen diğer kanepede otur yanına oturma.. ondan önce git yat.. ama bişe yokmuş gibi davran sinirli sinirli değil relx davran.. hani bundan sonra.. benm için olsanda olur olmasanda izlenimi ver.. bak çok işe yarıyacak.. yemeklerini yap yemeğini koy önnüe ..meyve yiorsanız meyvede ver ama sırnaşma.. işi var geçmi gelicek.. sen gitme kafeye ben yorgunum evde olucam dee.asla ama asla kıskandığını belli etme..
yapamayacağın hiç bir şey için tehdit kullanma... sana sert davranmasına asla izin verme.. ama sana sert yapıck davranışlardan kaçın cnm.. yanı cvp verme.. sesini yükseltme ağzını bozma..
seviyesine inme aslaa... ben tartışmak istemıorum de.. bağırırsa kendı dinle sadece.. bittyse ben yatıcam de.. yata başım ağrıor de...
sana laf mı vuruyorlar. sende vurr... ama gülerekk...
hiç sırıtmanı bozmadan..... inceden inceye..
aaa anne bizdemi kalıcaksn annemde gelicek.. neysee hep beraber bakılır çocuğu. ohh bnde kocamla gezerim dersin..
annene ne gerk varr derse.
aaa olurmu annecim ik torunu ben gelme desem gelir o dayanamaz.de güll..
çok heycanlı de.. hem denmez çok ayıp olur dee..
geçn sene asker yolu beklerken ayrı geçirdiğimiz son sevgililer günü derken bu yıl tümden ayrıyız.. hayat ne garip ya ne zaman nolacağı hiç belli olmuyo
şaşırdım valla çözmüşsün olayı aynen böyle olması lazım ben çok sevmediğimden kadın ne yapsa gözüme batıyo...
şu zmanlar çok bağırıp çağırır oldum agresif oldum...evet annesi ister istemez gelcek gerçi benim annemde olucak dediğin gibi ikisi olmaz annem gidince anası gelir ama...
benim ev de bişi yapıpı şunu yaptım bunu yaptım demesi hoşuma gitmiyo yaws...
o eşimin yanında hareketlerine dikkat ediyo gerçekçi davranmıyo bende öyle olucam...
aynen ona çok yüz verdim içine düştüm resmen annem bile farketti sen bu adama dünyam senin etrafında dönüyor izlenimini vermişsin seni avcunun içine almış dio.
evde yemek olsun istiyor yapıcam bakalım hergün gelecekmi...gelmiyoki hergün bide yap diyo garip...
cafe ye pek gitmiyorum sadece hafta sonları dün özel gün die gittim sıkıldım zaten otur otur...
onunla tartışlmaktan kaçıcam...
esma ya bayılıyorum sana kızım hani derler ya ben hayat üniversitesi mezunuyum diye sen bana göre tam öylesin ne güzel fikirlerin var yaaaa ...
ben ince laf koymayı bilmiyorum direk tersliyorum oda fena oluyor...
anneme gelme diyemez zaten ..gelsede çok yardımı olcanı sanmıyorum esma bir hafta kaldı kadın hergün hastaydı artık yaşlı 64 yaşında gelip bana yük olmaz inş. ben bebekle zaten yoğun olurum.
günaydınnn koket ler nasılsınızzz bakalımmmm:):)
dun bizim gunumuz fıyaskoydu hehe ama zaten özel bırgun deıl bızım içinn bana hergun sevkililer gunu huhhaaa
benm küçük paşa gece cok mızmızlandı agladııı... onu nazladık vardı bı sıkıntısı ama benmde karnım cok agrıdııı gece zor uyudum kocadan gorunduler bana yıne onada bırsuru bagrındım yattımm:):)
halbukı benı vıksledı gece hertarafm agrıyor dıyee cocugu tasıyamıyorum artık kollrım uyusuyorrr yaa
esma hayranınımmm
kızzz eski halimi görüyorum ben sende..
güneşim yapma kuzum... adama yuklenme bu kadar...
adamın ne suçu var
miroşşş kaçtııı valla
he valla parissiz olmaz laa paris benim mekanvalla hamiş olmasam eyfelin tepesinden inmem gari...
he valla parissiz olmaz laa paris benim mekanvalla hamiş olmasam eyfelin tepesinden inmem gari...
bak bu önmli bir nokta.. işte.. gözüne batmıcak..
ellerine sağlık anne idiceksin yeek yerken kocan sofradysa annecim ne güzel olmuş diceksin...
seviceksin.. kadının damarından giriceksin... hatta beğenmesinde yemek yaparken kocanın yanında elefonla ara annecim o yaptıkın emeğe ne koymuştun de.. bende yapıcam de..
ama kocanın yanında..
eğer onlar böyle yapıorsa sende yap. bak o oğluna seni övmüş hem çalışıor hem evi topluyor bilemem ne demiş..
yanii kocanla asla annn bizde kalmıcak tavırları yaratmaa... o tartışmayı açma..
bakk gelme derse bile bağırmaa kadına... inceden sölee..
cnm eşinede söleme.. 64 yaşında kendine bakamıor bana bakamaz deme sakın... elbet yardımı olur gibi davran.. annen kalsın yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?