Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın kuzu.. cnm ben çok şeyler yaşadım.. arkadaşlarımın desteği ile atlatttım.. atlatıyorum aslında..

ama taktik şarttt.. inan olmuyor yoksa..

benmde eksiğim pariss... onuda hallediyorum..

tatktik evet geçende söledim ya akıllı garu taktiksiz olmaz

geçn sene asker yolu beklerken ayrı geçirdiğimiz son sevgililer günü derken bu yıl tümden ayrıyız.. hayat ne garip ya ne zaman nolacağı hiç belli olmuyo

geçn sene asker yolu beklerken ayrı geçirdiğimiz son sevgililer günü derken bu yıl tümden ayrıyız.. hayat ne garip ya ne zaman nolacağı hiç belli olmuyo

ayyy üzüldüğün şeye bak beraber oluna ne oluyor sanki..

boşuna çıkarmışlar şu günü.. hediye alırız die seviniok her yıl.. kendi adıma söleyim gunun anlam önmden değil.. hediye almayı sevdiğimden sevioorum bu gunu

hediyede alamayınca anlamı kalmıor..

hahah ha birde üzülüon odun die..

şaşırdım valla çözmüşsün olayı aynen böyle olması lazım ben çok sevmediğimden kadın ne yapsa gözüme batıyo...
şu zmanlar çok bağırıp çağırır oldum agresif oldum...evet annesi ister istemez gelcek gerçi benim annemde olucak dediğin gibi ikisi olmaz annem gidince anası gelir ama...
benim ev de bişi yapıpı şunu yaptım bunu yaptım demesi hoşuma gitmiyo yaws...

o eşimin yanında hareketlerine dikkat ediyo gerçekçi davranmıyo bende öyle olucam...

aynen ona çok yüz verdim içine düştüm resmen annem bile farketti sen bu adama dünyam senin etrafında dönüyor izlenimini vermişsin seni avcunun içine almış dio.
evde yemek olsun istiyor yapıcam bakalım hergün gelecekmi...gelmiyoki hergün bide yap diyo garip...
cafe ye pek gitmiyorum sadece hafta sonları dün özel gün die gittim sıkıldım zaten otur otur...

onunla tartışlmaktan kaçıcam...

ben ince laf koymayı bilmiyorum direk tersliyorum oda fena oluyor...

anneme gelme diyemez zaten ..gelsede çok yardımı olcanı sanmıyorum esma bir hafta kaldı kadın hergün hastaydı artık yaşlı 64 yaşında gelip bana yük olmaz inş. ben bebekle zaten yoğun olurum.

amannnn hayat sen hala orda mısın kız herşeyde vardır bi hayır inançlı kızsın
çok daha iyisiyle karşılaşıcan emin olllllll

bak bu önmli bir nokta.. işte.. gözüne batmıcak..

ellerine sağlık anne idiceksin yeek yerken kocan sofradysa annecim ne güzel olmuş diceksin...

seviceksin.. kadının damarından giriceksin... hatta beğenmesinde yemek yaparken kocanın yanında elefonla ara annecim o yaptıkın emeğe ne koymuştun de.. bende yapıcam de..

ama kocanın yanında..
eğer onlar böyle yapıorsa sende yap. bak o oğluna seni övmüş hem çalışıor hem evi topluyor bilemem ne demiş..

yanii kocanla asla annn bizde kalmıcak tavırları yaratmaa... o tartışmayı açma..

esma ya bayılıyorum sana kızım hani derler ya ben hayat üniversitesi mezunuyum diye sen bana göre tam öylesin ne güzel fikirlerin var yaaaa ...

iskenderun kızlar aslında öyle olur çok taktik bilirler kalabalıkta yaşamaktan ben Antalyada paslandım laaa......

esmadan bu dersleri alalım bakalım ..

bakk gelme derse bile bağırmaa kadına... inceden sölee..

cnm eşinede söleme.. 64 yaşında kendine bakamıor bana bakamaz deme sakın... elbet yardımı olur gibi davran.. annen kalsın yanında..

günaydınnn koket ler nasılsınızzz bakalımmmm:):)

dun bizim gunumuz fıyaskoydu hehe ama zaten özel bırgun deıl bızım içinn bana hergun sevkililer gunu huhhaaa

benm küçük paşa gece cok mızmızlandı agladııı... onu nazladık vardı bı sıkıntısı ama benmde karnım cok agrıdııı gece zor uyudum kocadan gorunduler bana yıne onada bırsuru bagrındım yattımm:):)

halbukı benı vıksledı gece hertarafm agrıyor dıyee cocugu tasıyamıyorum artık kollrım uyusuyorrr yaa

esma hayranınımmm

kızzz eski halimi görüyorum ben sende..

güneşim yapma kuzum... adama yuklenme bu kadar...

adamın ne suçu var

kızzz eski halimi görüyorum ben sende..

güneşim yapma kuzum... adama yuklenme bu kadar...

adamın ne suçu var

hee gece yıne tepemı attrdı eskıden böe deıldıkk kızz nolduk anlamadımkı nazaramı geldık ne ettıkk aşkımz buyktu dun yıne bana dıyor sen benı hıc sevmıyorsun dıye bende evet sevmıyorum dedımm alla alla agzımdn cıkan cumlelere ben bıle hayret edıyorum

he valla parissiz olmaz laa paris benim mekan valla hamiş olmasam eyfelin tepesinden inmem gari...

mannikk biz nedıyoruz sen ne dıyorsunn bundan sonna senınn mekannn degıstıııı tamammmııııııııııııııııı

lan sistem beni niye atıyo sürekli şifre giryom aaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

neyse dediğin gibi uyanık olmak lazım o öyle davranıo oğlunun yanında...

ben de yalaka olamıyorum hep gerçekçiyim sevmiyosam sevmiom öyle davranyom kaybediyorum ...

evet beni oğluna övyo benim yanımdada hep laf sokması var beni geriyo..

bakk gelme derse bile bağırmaa kadına... inceden sölee..

cnm eşinede söleme.. 64 yaşında kendine bakamıor bana bakamaz deme sakın... elbet yardımı olur gibi davran.. annen kalsın yanında..

ilk zmanlar annem olur 2-3 ay ama sonra giderki kaynanaya kalcak birsüre valla kadın bide çok sinirli hoşlanmıyorum umarım bebeğe sinirlenemz ozman sallarım onu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…