Kokoşş Hatunlar Kulübü

Zevkli hatunsun senn

kayınvalidesiyle tartışmıştı bir hafta öncesinde, ama sebep ne bilmiyorum tam olarak.
o gün sancısı vardı, topikte de yazmıştı, sonra ertesi gün zuzu aramış doğum yaptım demiş.
900 gr doğdu Kerem'i kötü günler geçirdi de iyiye gidiyomuş şükür ki.
Hastanede hala bebiş daha 2 ay kuvözde kalıcak

benı özlemeyen kaynanası ıle yaşasın
tövbe allllaaaam istemem
ben çoook özledimmm

Son düzenleme:
hepsi yani ölemiiiiiii hahayy nasıl tanımışız birbirimizi kızzzz

bişiy dedim ama sana anlamadın

diyom ki 1, bot rengi seçmekle iyi mi yaptım vizonumu alsaymışım

evet hepsi benım dediğm tanımısız laaaa ama bende sadece onları begendım bırde duz vardı yarım boğazı tuylu oda fena değildi
botun rengı sıyah gusel nann oburu modeli göstermiyor

laa isz esmayı görnüzmü?? beyaz garı kendisi siyah bu elbise süper olur dediklerinde yakışır dinlet bacummmm

sepette tut tut alamıyak biz delüüüüüüü
aslında doğruda bulunmayabilir bunlardan

oğluşa mı aldın ben kuzuma hiç almıyom alan çok alanlar saolsun
güle güle giysin ömürcük

cafcaflı olmak için değil cnmm..

benm saçlarım kızıl..

dore bana yakışıor giyince herkez söyle o yuzden şey ettim... sade ve şık bir elbise istiyorum...

ben daha çok kıyafetlerimde kahve tonlarını kullanıorum bej kahve.. beyaz tenlıyım .. ama ençok bu renkler yakışıor bana..

kırmızıda çok yakışır kullanırım.. sax mavi falan kullanmıorum.. siyah saçlılara daha çok yakışıor onlar.. saçla kıyafet uyumu garip gelebilir ama... bnm saçlarım uzun olunca.. saçta yapılı olunca.. ona uygun şeyleride giyince güzel duruyor bence..

kıyafet renklerim kırmızı .bordo ,kahve.. bej... siyah.. bunları kullanıorum genelde..

evet hepsi benım dediğm tanımısız laaaa ama bende sadece onları begendım bırde duz vardı yarım boğazı tuylu oda fena değildi
botun rengı sıyah gusel nann oburu modeli göstermiyor

ahhh sorma düzlerede bayıldımda fazla açılmim dedim yaniiii

bacum zevkler değişir vessellammmm ama bırazda fızıgmıze tenımıze uygun gıynmemız lasım değilmi
şık olcez herseyi gıyemeyısss esmoşum ılla o renk gıyecem dıyorsa gıyer ben sedece fıkrımı beyan ettım

tşk ederım canım benummmmmm

bende zatı cafcaflı olmak ıstıyor demedım sık olucam derken ole olursun dedım
bacumm zatı benım değim renkleri giyormussun mavı dısında

nessem... mağazada denerim renge karar veririm ona göre..

belki kahve üzeri leopar elbisede diktirebilirim ...

bakalım umarım güzel bişiler olur..

sepette tut tut alamıyak biz delüüüüüüü
aslında doğruda bulunmayabilir bunlardan

oğluşa mı aldın ben kuzuma hiç almıyom alan çok alanlar saolsun
güle güle giysin ömürcük

yyırum bişi demedım ztn sacı tenıne gıder degısk farklı olabılr dedım yanııı rısklı ama yakısabılr dıye fıkrımı söledım bendeeee :):)

tabıkı secım esmosunnn... yanı sıyah klasıkkk dıye farklı bir secım yapablr dedımmm . tabıkı herks zevkı tutmazz meselaa ben begndım aldm elbıselerı mıray bana gore deıl dedı hehehehe:):) cılgın gıyınemem ben okdrr öle bişi iştee :)

miroşş senın.. şuuu facende resmin varya hani saçların kütten biraz uzunken kestirmişsin.. en çok o ren yakışıor sana..

çok beğendim ben seni orda..

bence sen onu kullan hepp

leoparr deme bayılıyom yaaaaaaaaaaaaa

bende leopar hastasıyım bluz ıstyrm leopr ama hıc denk gelemedım dur gg ye bakım sımdı bıracck:)):

buarada az once untmusm yazmayı ya benm oglana sureklı kıyafet alıyorumm buaralr boyu cok uzuyor sanrm hepsı kuck gelıyor daha yenı almstım temmuz gıbı gezıyor kreste sımdı kısı cıkarana kadr bıkac parca bşşi alayım dedım canım benım sadece annem teyzem alıyor oglumaaa :)): bende kızyrm paralarınızı harcamayın dıye baska alanda yok...

ama buyasına kadrdaaa hep heıdyeler ve aılemn aldıklrını gıymıstı yenı basladım almayaaa... yazın da hedıyelerden var baya onları gıyerrr... bakalım nasılsa boy uzaması yavslr artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…