güneşinnn resmı varya kuzu leoparlı bir elbislee.. o nasıl olurr...
bir elbise beğendim ama kocası gıydırmez esmoşaEki Görüntüle 348324
nerde var fecedmi
elbise bakmıyom ben çok aldım bu sene tunik elbise acil ihtiyaçları alıyom seneye hazırlık
güneşinnn resmı varya kuzu leoparlı bir elbislee.. o nasıl olurr...
boşar kız benii
gelir yaına yerleşirim oğlumla..
benım kocammm gıydırsede haytta gıymem bu elbıseyıı beeeaa burcu :):)
cokkk bar kadını tarzıııı ne buyaa :):) espri olsun dıye koydun dımığğğ
anam etekler çok güzel miş......tam benllik kotonda bej tirko etek var yaa tam benlikmiş eee giyememki şimcik seneye inş...
Zevkli hatunsun senn
kayınvalidesiyle tartışmıştı bir hafta öncesinde, ama sebep ne bilmiyorum tam olarak.
o gün sancısı vardı, topikte de yazmıştı, sonra ertesi gün zuzu aramış doğum yaptım demiş.
900 gr doğdu Kerem'i kötü günler geçirdi de iyiye gidiyomuş şükür ki.
Hastanede hala bebiş daha 2 ay kuvözde kalıcak
tövbe allllaaaam istemem
ben çoook özledimmm
gel bacım gelll elbise araken gördüm sana dur dur ben sana daha ustuplu bısey bakacem
yok kısım bızım senle herbıseyımıs uyuyor nannn beraber alışverişe cıksak aynı seylerı alır doberız haaa ya bıde tek beden kalırsa kapoşırız kısss mağzda
İNŞALLAH canımcımmmmmmm
sabretcen baska çaren yok
yüzsüz yüzsüz gelmiş bile dilşadın yanında kalmışşu kaynanalar varyaa dili kopsaymış kaynananın bakalım vebalini nasıl ödeyecek sinir oldum yaa töbe yarabbim eşi umarım kızmıştır hakkından gelsin anasının töbeee...umarım bebek iyidir uyuz oluyorum k.v lere zaten ...normal doğummu yaptı yani???
Kerem ne güzel isim bizim ailede olmasaydı bende koyardım...ahh bebişim inşallah iyidir erken geldiği için demekki kuvözde kalıcak...
Ama yemin ediyorum gıcık oldum kaynanaya umarım gurur duyuyordur yaptığı aptallıkla madalya taksın ...
bakk.. uzun elbise olmasın... kısa olabılır aynı modelin biraz uzununu diktirrim cnm.. sorun değil..
birde şatafatlı olmasın sade şıkk..
alyam ayrı kulvar evet .. kararsızm işte hangidi daha iyi olur..
eşimin kuzeninin düğünü..
nessem... mağazada denerim renge karar veririm ona göre..
belki kahve üzeri leopar elbisede diktirebilirim ...
bakalım umarım güzel bişiler olur..
miroşş senın.. şuuu facende resmin varya hani saçların kütten biraz uzunken kestirmişsin.. en çok o ren yakışıor sana..
çok beğendim ben seni orda..
bence sen onu kullan hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?