Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşinnn resmı varya kuzu leoparlı bir elbislee.. o nasıl olurr...

yaa ben zati orda güneşime bayıldım bayıldım maşallah ona

olur kuzum niye olmasın
ama şu göstertinle bu çok ayru kulvarda yaniiii
herikiside güzel ama

benım kocammm gıydırsede haytta gıymem bu elbıseyıı beeeaa burcu :):)

cokkk bar kadını tarzıııı ne buyaa :):) espri olsun dıye koydun dımığğğ

yoo gercekten begendım bırıncı dereceden akrabamın dugunu olsa yada unlu felan olsam gıdecegım yere gore gıyerım
ama kocem hayatta gıydırmez

anam etekler çok güzel miş......tam benllik kotonda bej tirko etek var yaa tam benlikmiş eee giyememki şimcik seneye inş...

ordaki çoğu şeye bende bayıldım bir triko var arkası şöle ipli falan off çok şıkk

şu kaynanalar varyaa dili kopsaymış kaynananın bakalım vebalini nasıl ödeyecek sinir oldum yaa töbe yarabbim eşi umarım kızmıştır hakkından gelsin anasının töbeee...umarım bebek iyidir uyuz oluyorum k.v lere zaten ...Normal doğummu yaptı yani???
Kerem ne güzel isim bizim ailede olmasaydı bende koyardım...Ahh bebişim inşallah iyidir erken geldiği için demekki kuvözde kalıcak...

ama yemin ediyorum gıcık oldum kaynanaya umarım gurur duyuyordur yaptığı aptallıkla madalya taksın ...

gel bacım gelll elbise araken gördüm sana dur dur ben sana daha ustuplu bısey bakacem

bakk.. uzun elbise olmasın... kısa olabılır aynı modelin biraz uzununu diktirrim cnm.. sorun değil..

birde şatafatlı olmasın sade şıkk..

alyam ayrı kulvar evet .. kararsızm işte hangidi daha iyi olur..

eşimin kuzeninin düğünü..

yok kısım bızım senle herbıseyımıs uyuyor nannn beraber alışverişe cıksak aynı seylerı alır doberız haaa ya bıde tek beden kalırsa kapoşırız kısss mağzda

forevernew de LACE back elbise var ben 69 a almıştım burda 34 amanın nekadar inmiş tazık yedim 1 kere giydim halbuki...

yüzsüz yüzsüz gelmiş bile dilşadın yanında kalmış
Oysa kavga ederken "inş çocuğun düşer" demiş. Torunu için der mi insan bunu yaa.
Dualarımızla iyi olucak bebiş inş
..
çok uykum var benim bugün yaa resmen gözlerim kapanıyor
salep yapim bari kendime

ayhhhhh inanmıyorum yaaa o elbiseyi mi beğendiniz neyseeeeeeeeeeeeee

o 2 kıyafette çok şık tatlımmm
ama güneşiminkini heryerde giyersin
öbürü değil bence
bide bu açıdan düşün tamamen duygusal yani

ben bişeyi alırken çokta para ayırsam her açıdan düşünürüm

nessem... mağazada denerim renge karar veririm ona göre..

belki kahve üzeri leopar elbisede diktirebilirim ...

bakalım umarım güzel bişiler olur..

sen elbiseyi buldunmu ki? sarıyı ben gördüm burda çok ben burdayım diyo güzel ama iiddalı ve kısaydı yılbaşında görmüştüm reyonda...sen giyebilcem diyosan sorun yok yoksa ikiside yakışır...

miroşş senın.. şuuu facende resmin varya hani saçların kütten biraz uzunken kestirmişsin.. en çok o ren yakışıor sana..

çok beğendim ben seni orda..

bence sen onu kullan hepp

karamel gibi olan sen onu diyon hee bucuda onu beğenmişti...eve biraz beklemem lazım onun için yazın yaptırırım şekerim...ben sarıyı çok seviom ama bana gitmiyor...

nekim bende uykusuzum ayıptır sölemesi dün geceden ötürü
bende bi capicino içem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…