kızlar ben geldim... Kaçtım sanmayım çok çok çok yoğunum fırsat bulmakta zorlanıyorum. 10 gün için şehir dışına çıkıcam işlerimi toparlamak bir yandan sezon hazırlıkları bir yandan kuzenim evleniyor onun için elbise provaları kıyafet seçimi saçlar ayakkabılar bir ordayım bir burda sürekli koşturmaca fırsat bulmuşken hatrınızı sorayım dedim
napıyorsunuz nasılsınız ?
ben koton dan kaban
elle den bot aldım
2, bot için bıraksınlarda aliyim diye bekliyom hahahaaaa
ama saks mavi banada yakışıyorrrrrrrrrrr
bir tane siyah var yarım arkası kurdaleli o gusel miş yoksa onumu bekliyon
onu aldım bebem şimdi şu vizon varya 59,99 onu bekliyommmm
nassı da tanıyom senı dımı kusum eee zevkler aynıı bende olsam onu alırdım baskada begenemedım zatı
kotonda bı kaban var hoşuma gıttı kıs onu fırfır lı gıbı boyundan 79 lire sen hngısını aldın
nana uyuya kaldım canıkommmm demkkı bayag pelt olmusum
ben alışveriş yapıyom trendyoldan bakamıyom size
bari yemekde yiyem öle gelem
yada sizin karşınızda yiyeyim
hahhayyyy delüüüü nan sen nesin korktum heeeeeeeee onu aldım işte akşam siyah kalmamıştı benimde siyah vardı zati füme gri arası onu şettim kuşummm
bişiy sörcem o botun siyahı daha gösterişili dimi
aslında vizon çantama vardı ona uysun dedim ama göstertmiyo dimi
kurdaleliden bhsediyom heee
yesinlerrrr onuuuhareketli bebiş olucak
kuzu deme öyle kız olmadı felan, alınır oğluşun
ben elfişe kız demiştim, ama o erkek hissediyo. Bakalım ne olucak :)
Yavaş yavaş alırsın eşyalarını, hiç sıkma kendini..daha zamanınız var :)
bizim bebiş çalışmaları başlamadı bir-kaç aya başliycak galiba
ismine karar verdiniz mi?
Bu arada okumuşsundur belkim Dilşadın bebeği 6,5 haftalık doğdu, hastanede hala ama durumu iyiye gidiyo
tam senlik olmuş kalsın bu kalsın
valla süperdi hürremin canını okyacaklar köşeye sıkıştı çok fena...herkes kendi odasında valide,mahidevran bide nigarıda odasına kapadı,hürremin yamağı var şu ayoll olan onuda kapatılar biyere harem üstüne üstüne yürüdü valla odasına kadar bastılar bütün kızlar meşalelerle şu validenin bir genç yeğeni varya çatlak olan o hürremi korumak istedi kızlar onuda sıkıştırdılar bide boğazına bıçak dayadılar.
evet aynen ben bıde altın sarısı rengını daha çok bronz tenlilere yakıstıryorum saçlarda koyu tonda olacak kahve kumral aralarda gölgeli felan sarısın veya beyaz tenli hanımlara sıyah,kırmızı ,saks mavısı hos holuyor
nan zevklerimiz uyuşuyor...
ben saçlarımı boyatmadım doğumdan sonra fikir verirsin artık...azcık uçlarından aldırdım ama çok yıprandıydı...
esmoşum elbisenin rengi gayet hoş
yannız sana biraz uzunu lazımm
dore alma sakın bu elbise gösterişli zati bu haliyle
siyah sana gayette şıkolur
benı özlemeyen kaynanası ıle yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?