Kokoşş Hatunlar Kulübü

yshommm kaçırdım senı yawssss özledik be

nassı da tanıyom senı dımı kusum eee zevkler aynıı bende olsam onu alırdım baskada begenemedım zatı

hee kı varya şaşırttın beni nasıl tanıdın beni öbürküne bak nasıl sence

hatta şu dediğinde de doğru denemeden almazdımda kızım elle boru mu çok indirim var ondan şettim

Son düzenleme:
kotonda bı kaban var hoşuma gıttı kıs onu fırfır lı gıbı boyundan 79 lire sen hngısını aldın

hahhayyyy delüüüü nan sen nesin korktum heeeeeeeee onu aldım işte akşam siyah kalmamıştı benimde siyah vardı zati füme gri arası onu şettim kuşummm

bişiy sörcem o botun siyahı daha gösterişili dimi
aslında vizon çantama vardı ona uysun dedim ama göstertmiyo dimi
kurdaleliden bhsediyom heee

Son düzenleme:
nana uyuya kaldım canıkommmm demkkı bayag pelt olmusum

valla süperdi hürremin canını okyacaklar köşeye sıkıştı çok fena...herkes kendi odasında valide,mahidevran bide nigarıda odasına kapadı,hürremin yamağı var şu ayoll olan onuda kapatılar biyere harem üstüne üstüne yürüdü valla odasına kadar bastılar bütün kızlar meşalelerle şu validenin bir genç yeğeni varya çatlak olan o hürremi korumak istedi kızlar onuda sıkıştırdılar bide boğazına bıçak dayadılar.

ben alışveriş yapıyom trendyoldan bakamıyom size
bari yemekde yiyem öle gelem

yada sizin karşınızda yiyeyim

bende bakayım güzel şeler varmı ben artık kalın şeler almıcam yaa önümüz yaz ilkbaharda tişört felanda giymem işe bu göbüşle bari bişiler bakalım..

hee haaa ben bılırım kısmmmm zevklı karuyum bennn
şimdi ikinci botu aldınmı nannn
ilkinin siyahı gusel kısım
ıkıncı dediğin tuylu var bırde suetı felan var sanırım bej renklı var sen hangını aldın

nek.kusura bakma bunu yemekten önce görmemişim gözüm dönünce açlıktan

bence elfişte erkek annesi tipi var ben gibi

yaza başlarsın artık kış bebişi olur fenamı aslında kış bebişi değilde ilkbahara denk getirmek en iyisi allah yolunu açık etsin doğru zmanda versin boşver.

cnm okumadım sebep ne neden 6,5 aylıkken geldi bi sebebi varmı bebek nasıl nezmandır hastanede üzüldüm bu duruma inşallah sağlıkları iyidir allah yardımcısı olur meleğinin korktum şimdi.Bişeye sinirlenmedi dim

anemmm yarım yamalak gorum gozumu araladıkca canım

nan zevklerimiz uyuşuyor...

ben saçlarımı boyatmadım doğumdan sonra fikir verirsin artık... azcık uçlarından aldırdım ama çok yıprandıydı...

esmoşum elbisenin rengi gayet hoş
yannız sana biraz uzunu lazımm

dore alma sakın bu elbise gösterişli zati bu haliyle

siyah sana gayette şıkolur

anlamıyooo bacım nekadaaaaa şık diyoz tutturdu sarı diye çingenenin gözü al da olurmuş buda o hesap ( sinirlenir şimdi çingene kadar güzel napim bende ondan dedim :) ohh sıyırdık...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…