Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben beğendim valla yakışmış taşımış garuuu

tabi bununda boydan resim yok ama gördüğüm kadarıyla yazıyom

boydan resım varda fecede annem cekmıs foto guzl dııll:) hehehe
saol cnmm işte ben modayı cok takıp edemıyorum ben kendım aklımda ne varsa yakstıgını dusndugum alırmm hatta derlerya moda benı takıp eder genlde ole oluyor ben alırm sonra bı bakrımm yayılms heryerde var sonra ben bıkar bırakırım hehehe

valla begenmedım zaten bı tek ustu gorunuyor sız nasıl bukadar begendınız şaştım vallaaaa
ben sıfon sevmıyorum zaten ya ole dokumlu felan

kız dikkat et kollarda şifon bariz öbür tarfalar kumaşla bütünleşmiş güzel olmuş
dedim ya alt tarafı görmüyom ama yakışmış
leopar konuşmuş yaniii

bende aynen
zati ben kim moda takipetmek kim
bi kış bi yaz alışverişi bide aralarda alırım o kadar eskisi gibi her hafta bişiy alamıyom valla

oysa cok severek almıstım hehe herksde begnmıstııı:):) yaa sıfon bende cok sevmemmmm aldıgım tek elbise sıfon olrk ama bahar gelsın işyerınde bıle gıycem onuu hehehe:)):

yınede saolll

herkes begenmıs olabılır herkes gusel dedi diye bende gusel demek zorunda hıssetmıyorum kendımı acıkca fıkrimi soledım yane zatı bır tek ustu gorunuyor elbıseyı tam goremıyorum
gunescım sen kendın zatı gusel karusun hep dıyorum oyuzden guzel gorunuyorsun ben zaten sadece elbısyı begenmedım senı de değil

kızzz derler tabiii onlar varya gelinleri ne olarak görüyolar bilmiyorum ama benim kaynana geçen hafta bana ne dedi bilmiyonmu sen: beni sinir etti 1 hafta geldi kaldı burnumdan geldi...gittide ohhh dedim...herşeye maydonoz şu şöle yok bu böyle...Bide çocuğum için kediye benzicek dedi sen bilmiyon benim kedi varya neymiş ben aş erirken ona bakmışmışım benim oğlan kediye benzicekmiş akla bak....

bunlar herşeyi derler sonra demedim yanlış anladı derler.... Ben olsam git yanımda kalma diye açık açık sölerdim..Hatta cmtesi kavga arasında dedim bebeğe bişii olsaydı vebalini nsaıl ödersin dedim allah korusun dio bide...

İnşallah rabbim yanında olur herşeyin üstesinden gelirler çok sinir oldum yaaaa

benim uykum var yaa salep bende de var kız ama toz olandan yapim bari belki iyi gelir benimde uykum geldi mantı yiyince...

sen şu göstertin elbiseyi beğendin mi harbi

cnm ben sana guzel de demedımkıı yanı olumsuz pek yorum almadm hatta hıc almadım dedım mısal bende senın begendıgın elbıseyı hayatat gıymemm cıngene dugunlerındekı gıbı olurum onu gıyınceeee yanıı sen acık konusyrsun dıye soyluyorum cok kıroca bana gore benm fıkrım zevk meselesııı:)
yanı kımse kımsenınnkı begnmek zorunda deıl ha ben bayılark aldım bu elbiseyıı yanı yalanmı solımm şimdi hahaha

kız dikkat et kollarda şifon bariz öbür tarfalar kumaşla bütünleşmiş güzel olmuş
dedim ya alt tarafı görmüyom ama yakışmış
leopar konuşmuş yaniii

kızım tartısmaya gerek yok kı gunes begenmış giymiş herkesın zevkı kendıne ben otarz sevmıyommm ousden begenemdım hepsi bu

bende bunu mahalle düğünlerinde bile giymem ne yalan diyeyim burcum
pantolon tişört giderim yine giymem valla tatlışım
eskidendi bunlar yahuuuu

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anam salepten nefret ettim şimcikkkk

kızım tartısmaya gerek yok kı gunes begenmış giymiş herkesın zevkı kendıne ben otarz sevmıyommm ousden begenemdım hepsi bu

kız niye tartışalım muhabbet ediyoz delüüüüüüüüüü
konuşamicaz mı zıt düşüncelerimizi

alyaaa hakikaten mağazaya girdim.. o a plusa bişi varmı diyee..

bir model güzell.. hakikaten kandırıkçılarrrrrrr

heee bazı mağazalar hep yapıyo bunu ilk bakışta wowwww
sonra öğğğğğğğğğğğğ

alya senınnn ıcın koydum boydan fotoo yanı he kumaslaaa bırlestrmsler ole sıfon durmııı neysee yaa elbıse işte bırıgelır bırı gıder bana ne varkii param olursa alırım çeşit çeşittt olmazsa totomunn ustune oturrm bunlrla ıdare ederım haha

ay keskeeee cok param olsaaaa oglumllaa takım gıyınıp gezmek hayalımm

alya sen kıznla takım gıyıyormusun heççç

yooo yalan sole dıyen olmadı ben o elbıseyı al gıy dıye esmoşa koymadım zaten elbise bakarken gordum ve ekledım
guneş açık konusmakla patavatsılık aynı sey değil ama sen bıraz patavatsızlık yapıyorsun kıroca felan derken bence bıraz dıkkatli konus istersen yok yere sınırlerım bozulmasın
cunku ben eleştırken elbse kıroca yada koca karı işi diyerek eleştırmedim şifon model sevmedıgım için begenmedim dedim eleştiri tarzım bıle senınkınden ne kadar farklı görüyorsun dımı

kıslar bana kızcaksınız ama ben gunesın elbisesini begenmedim
ne yalan solıyım şifon sevmiyorum
oresimde gusel olan sadece gones

itiraf ediyorum bende orada güneşi beğendim sadece o nu beğenmedim bende bendeee şifonum var benimde değişik bişi pek geymiyommm şifonla aram eyi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…