ben beğendim valla yakışmış taşımış garuuu
tabi bununda boydan resim yok ama gördüğüm kadarıyla yazıyom
valla begenmedım zaten bı tek ustu gorunuyor sız nasıl bukadar begendınız şaştım vallaaaa
ben sıfon sevmıyorum zaten ya ole dokumlu felan
boydan resım varda fecede annem cekmıs foto guzl dııll:) hehehe
saol cnmm işte ben modayı cok takıp edemıyorum ben kendım aklımda ne varsa yakstıgını dusndugum alırmm hatta derlerya moda benı takıp eder genlde ole oluyor ben alırm sonra bı bakrımm yayılms heryerde var sonra ben bıkar bırakırım hehehe
valla begenmedım zaten bı tek ustu gorunuyor sız nasıl bukadar begendınız şaştım vallaaaa
ben sıfon sevmıyorum zaten ya ole dokumlu felan
oysa cok severek almıstım hehe herksde begnmıstııı:):) yaa sıfon bende cok sevmemmmm aldıgım tek elbise sıfon olrk ama bahar gelsın işyerınde bıle gıycem onuu hehehe:)):
yınede saolll
sen şu göstertin elbiseyi beğendin mi harbi
yüzsüz yüzsüz gelmiş bile dilşadın yanında kalmış
Oysa kavga ederken "inş çocuğun düşer" demiş. Torunu için der mi insan bunu yaa.
Dualarımızla iyi olucak bebiş inş
..
çok uykum var benim bugün yaa resmen gözlerim kapanıyor
salep yapim bari kendime
sen şu göstertin elbiseyi beğendin mi harbi
herkes begenmıs olabılır herkes gusel dedi diye bende gusel demek zorunda hıssetmıyorum kendımı acıkca fıkrimi soledım yane zatı bır tek ustu gorunuyor elbıseyı tam goremıyorum
gunescım sen kendın zatı gusel karusun hep dıyorum oyuzden guzel gorunuyorsun ben zaten sadece elbısyı begenmedım senı de değil
kız dikkat et kollarda şifon bariz öbür tarfalar kumaşla bütünleşmiş güzel olmuş
dedim ya alt tarafı görmüyom ama yakışmış
leopar konuşmuş yaniii
rengi çok hoşuma gitti gıyermıyımm gıdeceğim yer unlulerın gıttığı bıyer olursa çıragan mıragan kısacası sosyetık bı karı olsam esımde kıskanc olmasa gıyerım
su halımle gıyemem tabıkı
ayyy nek salep dedinde öğlenn bir fıkraa anlattılar çok güldüm dur sanada anlatam
Namık Kemal.. avrupaya gitmiş işte.. sokakta gezerken.. bakmışkii... bir çıplak adam heykeli..
adamm bildiğin ççıplak ç..ş yapıor modunda. çikolata akıor...
gelen duruyorr ağzını dayıyor içior ve gidior...
daha sonram.. namık kemal iimiş valla dior... bende yanına durim dior.. duruyorr.. ağzını dayamaya gelene çikolata bitttii ..
SAHLEP vAR DİYORRR
kızım tartısmaya gerek yok kı gunes begenmış giymiş herkesın zevkı kendıne ben otarz sevmıyommm ousden begenemdım hepsi bu
yok beyaa.. fikir doreye takmadım..
akşamm molalarla parise giderken.. ıykk mıykkk demiyordun
alyaaa hakikaten mağazaya girdim.. o a plusa bişi varmı diyee..
bir model güzell.. hakikaten kandırıkçılarrrrrrr
cnm ben sana guzel de demedımkıı yanı olumsuz pek yorum almadm hatta hıc almadım dedım mısal bende senın begendıgın elbıseyı hayatat gıymemm cıngene dugunlerındekı gıbı olurum onu gıyınceeee yanıı sen acık konusyrsun dıye soyluyorum cok kıroca bana gore benm fıkrım zevk meselesııı:)
yanı kımse kımsenınnkı begnmek zorunda deıl ha ben bayılark aldım bu elbiseyıı yanı yalanmı solımm şimdi hahaha
BEN DUN BURDA SOLEDIGIMI SAnIYORUM EGERKI YANLMIYORAM KOTON TRENDYOLDA SUPER SEYLER VAR DEDIM AY ACABA BURAYA SOLEMEDIMMII:):)
ozmn tukenmemmşti hepsuuu duryrduuu
kıslar bana kızcaksınız ama ben gunesın elbisesini begenmedim
ne yalan solıyım şifon sevmiyorum
oresimde gusel olan sadece gones
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?