Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee send ehaklısın ay bdv de bakınıyorm bı kız varr yazmss onn erkek arkadasına gıck oldumm yafss okuyorum orayı hehe

kız sen bunları okuyup ee gidip adama çatıyor olmayasın...

nekk havalarmı acaba... yaa ama bura yağmurlu toz falanda yok nedennn bu ağrıı

nekk havalarmı acaba... yaa ama bura yağmurlu toz falanda yok nedennn bu ağrıı

hahahaha :)
olabılrde ama yok yok bizim tek derdımzz onn anneısnn yanlıs ları urkutyr benii

aam dıyorumya bole deıldıkkk hersy superdı yanı bende sorun gozukuyor ama annlk seyler yasıyrmmm nedennını cozemedım neysee daha sakın olmaya calıscammm bakalım
buarada 6 mart bızm ıcın cok önemli tanısma yıldonummz atlamamam lazm ve cok guzl seler yapmam lazımm ama ne yapabılrmkııı sımdıden bana fıkır verın:)

Selam kızlar nassınız napıyonuzzzz....

esma ben sana ihanet ettim laaa...ama valla suçum yok ben uyuyodum rüya görmüşüm rüyamda paristeydim kimle bilmiyorum ama işin garibi...neyse eşimi dönüp öpmeye başlamışım(bu gerçek ama gözlerim kapalıymış ben onu baştan çıkarmışım öyle dio) sonrası paris olark gelişti onu hatrlıyorum ama ben başlattımı hatlamıyorum bak....

baya güzeldi yaa nan 15 gündür parise gidememenin acısını çıkardım öyle mutlu olmuşumki siz düşünün artık eşim dio nasıldın dio öyle...

yani bunlar benim isteğim dışı gelişti ben yine umursamaz davranırım yaa üstüne düşmem yanisi.

Nekk havalarmı acaba... Yaa ama bura yağmurlu toz falanda yok nedennn bu ağrıı
suda eriyen aspirin var ya şu kocaman aslında o iyi geliyor, ama evde yanımda yok
yakınında eczane varsa aldır ondan kuzum, gerçekten etkilii..

kıs varya sen akıllanmazsın haaaaa
bız sna ne dıyos sen napıyosunnnn
parise git ondan sonra umursmaz olacam de bu neprhıs bu ne lahana tursunu adam ıstedıgını almıs zaten sımdı ustune dısmesen ne kadar takacak laaa

benım cok param dahı olsa vermezdım kanımca yazıklaaaa okadar yardıma muhtac ınsan varken harcamada aşırıya kaçmak lukse kaçmak bana hıc dogru gelmıyor

bende vermezdim cnm yaa görgüzülük gibi 15 bin gösteriş değilmi bu şimdi sosyete bilyodur yaa onun 15 bin oldunu onun havasını atacaktır...ciplen gelip alışverişini yapıyomuş sonra evindeki hizmetçisimi artık ne bilem gelip alyomuş tüm alıuşveriş ettiklerini kendi elinde hir kutu ile çıkmıyomuş düşün yani havalı nolcak elinde eşya taşımaz elaleme bak hele....15 bin çantaya vermek nasıl bir his merak ettim laaa...

neyse zenginin parası züğürt mirayın çenesini yormasın sallayalım ...

esmoş bakma desem tamam diyecek sonra gizli gizli bakacak yine sanki bakmayacakmı naparsa yapsın yaaa....

benle mutlu olsun başka bişi istemiyom ben...

benim kocam için paris ev temizliğinden ve yemekten önce geliyor ben bu konularda çok başarılı bi karı değilim ondan diyom...

ama yaptığımla yetiniyo....sesi çıkmıyor... aslında bucu haklı bu yapılan haksızlık herşeye önem vermek lazım sevgi ve saygıya özellikle...

Son düzenleme:

laa ben rüya göryodum ki nasıl oldu anlamdım kendi gelişti...neyse bişi olmamış gibi davransam belki daha zoruna gider...

miray canım hamişlik nasıl gidiyor kaç hafta oldu görüşmeyeli

cnm 24.haftaya girdim baya bi yol kat ettik...bişiler almaya başladım az az....ama büyük şeleri sonraya bırakcam...kontroller iyi çok şükür...bi tatlı bi görsen maşallah resmine baktım çenesi ve dudakları bana benzicek galiba ama gözler ve yüz dha çok baba gibi bakalım şimdiden biz böyle benzetiyoruz komik ....

çocuk çok güzel bir duygu ama doğum yaklaştıkça korkuyorum nedense ne olacak nasıl olacak korku kaplıyo....

miroşş annem.. senin kocanın sorunu çözmek için yoksam..

kadın dedğin tabiki yatakta ii olcak.. ama sen bukadr fedakerken..

onu bukadr mutlu ederkenn..

o neden senı kırmaktan çekinmior hırpalıor..

demekki senin adama paris yetmıor kuzu

güneşşş nan kendini topla senin bence biraz dinlenmeye ihtiyacın var ondan böyle anladığım kadarıyla
yoruluyon hıncını admdan çıkarıyorsun sen

esmoşş adama nee ettin nan feci küsmüş parise yanaşmıyosa

miroşşşş inanmıyorum sana rüya ve sonrası heee kızım sen azmışsın vallaa

15 bın ya nedemek onu bırktrmekkk için canım cıkıyor aksama kadrrr hehe cantaya vermek nasıl bir duygu acabaaa ama işte bazı ınsanlr okdr kazanıyorkı nereye harcıcaklrını bılmıyorlar sanırmm

bence okdar parayı bi çantaya veriyosa kazanmak gibi bişeyde onun için önemli değil paranın heyecanı bile yoktur onda alıyor köşeyede atıyodur bir süre sonra kıyafetti çantaydı...bence biz daha mutlu oluyoruzdur az bi maaş geçince elimize alın teri sonuçta..

Allahım herkese daha çok versin.

canım bızım algılarımızla onların algıları bır değil mağlesef
benım için as olan aşktır sevgi saygıdır gerısı ayrıntı ama erkekler genelde paris tutkunu coğunlukla evliliklerın bozulmasındaki etken de bu muhabbet yusunden oluyor.bazı erkekler paris yemek temizlik bazılarında ise sadece paris onemli
daha öncede solemıstım ben dört dörtlük parıscı de olsam diyelim benim eşim kıyafetıne temizliğine utusune ve yemeğinin de tam olmasını ister,
bazılrıda evı pok gotursede yatkda mutluysa ses cıkarmaz bırazda karakter meselesi işte.basımıza ne gelecegı belli mi adamın yarın bıgun büllüğnde sorun olsa boşanmak mı gerekır bız kadınların cogun bunu yapmayız ama bıze bır sey olsa bu konuda erkekler sabretmez bı sure sonra o işini halledeck bı yol bulurlar. mağlesef

burcu kop koppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…