hee send ehaklısın ay bdv de bakınıyorm bı kız varr yazmss onn erkek arkadasına gıck oldumm yafss okuyorum orayı hehe
kız sen bunları okuyup ee gidip adama çatıyor olmayasın...
nekk havalarmı acaba... yaa ama bura yağmurlu toz falanda yok nedennn bu ağrıı
ya 2-3 gundu başomda bir ağrı var geçmiorrr
suda eriyen aspirin var ya şu kocaman aslında o iyi geliyor, ama evde yanımda yokkız sen bunları okuyup ee gidip adama çatıyor olmayasın...
Nekk havalarmı acaba... Yaa ama bura yağmurlu toz falanda yok nedennn bu ağrıı
Selam kızlar nassınız napıyonuzzzz....
esma ben sana ihanet ettim laaa...ama valla suçum yok ben uyuyodum rüya görmüşüm rüyamda paristeydim kimle bilmiyorum ama işin garibi...neyse eşimi dönüp öpmeye başlamışım(bu gerçek ama gözlerim kapalıymış ben onu baştan çıkarmışım öyle dio) sonrası paris olark gelişti onu hatrlıyorum ama ben başlattımı hatlamıyorum bak....
baya güzeldi yaa nan 15 gündür parise gidememenin acısını çıkardım öyle mutlu olmuşumki siz düşünün artık eşim dio nasıldın dio öyle...
yani bunlar benim isteğim dışı gelişti ben yine umursamaz davranırım yaa üstüne düşmem yanisi.
benım cok param dahı olsa vermezdım kanımca yazıklaaaa okadar yardıma muhtac ınsan varken harcamada aşırıya kaçmak lukse kaçmak bana hıc dogru gelmıyor
evet cnmm yani göz görmeyince gönül katlanıor gibi bişe..
izlemediğini düşünüyorum.. izlediğini bilmiorum en azından..
ama miroşşş neler yapıor onu mutlu etmek için genede izlior.. haketmior bence..
kocanı yola getir miroşş..
parisi kısınca gözü başka yere kayacaksa seni sevmiyor demektir kuzu... ben böyle bilirim..
güneşşş bennnn kaçıoruzz..
şimdi kocam başkasınamı gitsin...
her insanın kötü dönemleri vardır bence.....
hiçbir kadın aldatılmayı haketmez bence
evet kesınlıkle katılıyorumm ben bılmıyorum yanı gozumle gormedım ama asla yapmaz dıyemem
ama gorseydım kesınlıkle cok kotu olurdum
insanız basımıza neler gelecegı belli değil evlilik parıs değildir elbet sevgı saygı once gelir
paris yok dıye kımse aldatılmayı hak etmez muhakak esmosum ama işte erkeklerin aldatmalarının %99 u bu nedenden oluyor mağlesef ki erkekler için paris çok onemlii bencede yapılan haksızlık
kıs varya sen akıllanmazsın haaaaa
bız sna ne dıyos sen napıyosunnnn
parise git ondan sonra umursmaz olacam de bu neprhıs bu ne lahana tursunu adam ıstedıgını almıs zaten sımdı ustune dısmesen ne kadar takacak laaa
miray canım hamişlik nasıl gidiyor kaç hafta oldu görüşmeyeli
miray canım hamişlik nasıl gidiyor kaç hafta oldu görüşmeyeli
15 bın ya nedemek onu bırktrmekkk için canım cıkıyor aksama kadrrr hehe cantaya vermek nasıl bir duygu acabaaa ama işte bazı ınsanlr okdr kazanıyorkı nereye harcıcaklrını bılmıyorlar sanırmm
benim kocam için paris ev temizliğinden ve yemekten önce geliyor ben bu konularda çok başarılı bi karı değilim ondan diyom...
ama yaptığımla yetiniyo....sesi çıkmıyor...aslında bucu haklı bu yapılan haksızlık herşeye önem vermek lazım sevgi ve saygıya özellikle...
canım bızım algılarımızla onların algıları bır değil mağlesef
benım için as olan aşktır sevgi saygıdır gerısı ayrıntı ama erkekler genelde paris tutkunu coğunlukla evliliklerın bozulmasındaki etken de bu muhabbet yusunden oluyor.bazı erkekler paris yemek temizlik bazılarında ise sadece paris onemli
daha öncede solemıstım ben dört dörtlük parıscı de olsam diyelim benim eşim kıyafetıne temizliğine utusune ve yemeğinin de tam olmasını ister,
bazılrıda evı pok gotursede yatkda mutluysa ses cıkarmaz bırazda karakter meselesi işte.basımıza ne gelecegı belli mi adamın yarın bıgun büllüğnde sorun olsa boşanmak mı gerekır bız kadınların cogun bunu yapmayız ama bıze bır sey olsa bu konuda erkekler sabretmez bı sure sonra o işini halledeck bı yol bulurlar. mağlesef
laa ben rüya göryodum ki nasıl oldu anlamdım kendi gelişti...neyse bişi olmamış gibi davransam belki daha zoruna gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?