- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
meloşun slmı var bıraz önce konuştum
hastaymış ctesı gelcekmış:2::2:
meloşun slmı var bıraz önce konuştum
hastaymış ctesı gelcekmış:2::2:
bende okudum o konuyu amaX
öle alalen sormam kocama geçenlerde sordum diyoki
senle tanışmadan önce izlerdim ama sonrasında izlemiyom
ne yani inannyommı şimdi
cıks inanmam ki
dahada üstüne gider alırdımda cvp gerek yok niye moralimi bozayım yok yere
erkek milleti yapar yani
NEDEMEK ANLAMADIM BEN
kızım dun fılmdı reklamdı derken ofıse yapımcı geldı demedım ben
hahhayyyyy niye kızzzzzzzzzz napcak orda dizi mi çekcekmiş
kızlarrr gunaydın..
bugunde başım fenaaa ne olcak benm bu halim yaaa
günaydınn kızlarrr poff bugun felaket durumdayım yaaa gec kalmsızz paspalll guneş karsınızdaa:):)
noduuu esmosummmmm
esmoşşş hasta mısın tatlımm
naptın kocanla düzelttin mi arayı?
yok tatlım ben kocemle dun konusmadım pekkkniye geç kaldın kız paris yolcusuydunda geç mi yattın?
ya 2-3 gundu başomda bir ağrı var geçmiorrr
yok tatlım ben kocemle dun konusmadım pekkk
kusum ama o benle kus deıl tabıkı dun aksam annesınde onu bekledım boynum belım agrıyorya cocugu tasıyamıyorum dıyee
tabı evdede yemek yoktu neyse kuzenlerle geldı esım arabada ortaya laf attım yemekte yok cek lokantann yanına dıyee o duymaıd sandım duymus neyse gıttık dısarda yedık mecburen evde tup yok yemek yok:):)
sonra eve gectık kuznlerıde evlerıne bırakıp.
ömutoş huyszlandı ona sutunu yaptı uyuttu bend eoara bugunun yemegını yaptım . mutfaktaydım .. AAMA konusmamaya devam. bana demezmı gece 10 olmus cay yapmadınmı buaksam. sınırlendım totmun ustunee daha oturamdm dıye solendım sonra ıcım el vermedı istyrsn demleym dedım gıttı suyu koydu cay demledım...
camasır katladım. tabı benm agrılar sıddetlı buaradaaoturamadımda sızlandım oda vıkslede bır halta yaradıgı yokken bıraz sırnassada uykm vardı ztn ben kusum senınle deıdm yattm hehe bu aksam affetmez herldeee ama ben küsüyorum o küsmüyor buda bır garıp:):)
tatlım gecmiş olsun yaaa biz hasta garularızzz farkındamsn sen ve ben hahaha paris yok bişi yok hep hasta zuhahaha
aynı durumdayım, ağrı kesici içmekten bıktım her akşam.ya 2-3 gundu başomda bir ağrı var geçmiorrr
kız yoookk.. ben parise gittimde ne oldu...
adama neler ettimm.... coşturdummm .... ertesi gun küstü adam..
yani paris boşş bunlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?