Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızım dun fılmdı reklamdı derken ofıse yapımcı geldı demedım ben

günaydınn kızlarrr poff bugun felaket durumdayım yaaa gec kalmsızz paspalll guneş karsınızdaa:):)

esmoşşş hasta mısın tatlımm
naptın kocanla düzelttin mi arayı?

esmoşşş hasta mısın tatlımm
naptın kocanla düzelttin mi arayı?

yok cnm düzelmedik..

konuşmuyruz

küsüsüzz......

dün annesindeydik.. işten geldii... eve geçtik... çocuğu uyuttum bende uyudum..

hala kendını haklı görüor çunku denksiz...

niye geç kaldın kız paris yolcusuydunda geç mi yattın?
yok tatlım ben kocemle dun konusmadım pekkk

kusum ama o benle kus deıl tabıkı dun aksam annesınde onu bekledım boynum belım agrıyorya cocugu tasıyamıyorum dıyee

tabı evdede yemek yoktu neyse kuzenlerle geldı esım arabada ortaya laf attım yemekte yok cek lokantann yanına dıyee o duymaıd sandım duymus neyse gıttık dısarda yedık mecburen evde tup yok yemek yok:):)

sonra eve gectık kuznlerıde evlerıne bırakıp.

ömutoş huyszlandı ona sutunu yaptı uyuttu bend eoara bugunun yemegını yaptım . mutfaktaydım .. AAMA konusmamaya devam. bana demezmı gece 10 olmus cay yapmadınmı buaksam. sınırlendım totmun ustunee daha oturamdm dıye solendım sonra ıcım el vermedı istyrsn demleym dedım gıttı suyu koydu cay demledım...

camasır katladım. tabı benm agrılar sıddetlı buaradaa oturamadımda sızlandım oda vıkslede bır halta yaradıgı yokken bıraz sırnassada uykm vardı ztn ben kusum senınle deıdm yattm hehe bu aksam affetmez herldeee ama ben küsüyorum o küsmüyor buda bır garıp:):)

ya 2-3 gundu başomda bir ağrı var geçmiorrr

tatlım gecmiş olsun yaaa biz hasta garularızzz farkındamsn sen ve ben hahaha paris yok bişi yok hep hasta zuhahaha

kız yoookk.. ben parise gittimde ne oldu...

adama neler ettimm.... coşturdummm .... ertesi gun küstü adam..

yani paris boşş bunlara....

kız yoookk.. ben parise gittimde ne oldu...

adama neler ettimm.... coşturdummm .... ertesi gun küstü adam..

yani paris boşş bunlara....

hee send ehaklısın ay bdv de bakınıyorm bı kız varr yazmss onn erkek arkadasına gıck oldumm yafss okuyorum orayı hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…