canım bızım algılarımızla onların algıları bır değil mağlesef
benım için as olan aşktır sevgi saygıdır gerısı ayrıntı ama erkekler genelde paris tutkunu coğunlukla evliliklerın bozulmasındaki etken de bu muhabbet yusunden oluyor.bazı erkekler paris yemek temizlik bazılarında ise sadece paris onemli
daha öncede solemıstım ben dört dörtlük parıscı de olsam diyelim benim eşim kıyafetıne temizliğine utusune ve yemeğinin de tam olmasını ister,
bazılrıda evı pok gotursede yatkda mutluysa ses cıkarmaz bırazda karakter meselesi işte.basımıza ne gelecegı belli mi adamın yarın bıgun büllüğnde sorun olsa boşanmak mı gerekır bız kadınların cogun bunu yapmayız ama bıze bır sey olsa bu konuda erkekler sabretmez bı sure sonra o işini halledeck bı yol bulurlar. Mağlesef
alyammm fıstıkımmmparise yok dimedi kocam..
Yanı okadr parise gittimm ertesi gun kustuk dimek istedim... Küstükten sonram ben hayatta gitmm parise
teklif bile etmmm
kuzu korkmmaaa
istedği kızla çıksın.. isterseeeeee dunya güzeli ile..
kimse seningibi coşturamaz adamı.....
senın kadar dayanıklı olamaz... merak etme..
bulmuş seniii.. gözünü korkutuyorr.....
senı neden o kadar kıskanıor sanıyorsun.. senin gibisini asla bulamaz başkası kapar diyeee
yavrum görmedim bee tek miroş var sandım şekerim seni görmezmiyim
tüm kızlar toplandık toplandık hadi bakeem napıosunuz :)
hımmm oda söylüyor sen gibi kimse olamaz senden memnunum diye...
Seninle evlendiğim için şanslıyım felan diyor bilyorki parise düşkünüm ama sırtını döndümü içide rahat kafamı kaldırıp kimselere bakmam bundan emin ....onu asla ikinci plana bile atmam onada emin...
Ama bir şeye çok kıskanç azcık süslenim dikkat çekeyim bir arkdaşı azcık sohpet etsin : Sana asıldımı baktımı sanki bacana bakyodu bilmem ne diye kıskançlık krizine giryo sonra tartışyoruz geçenki face olayındaki gibi...
Bak mesela bir radyoloji uzmanına gittik yaa biz bebek için adam gençti bende slaak elbise ile gittim parlak kalın çorap vardı altımda botlar felan neyse ee altı açınca bacaklar ortada tabee eşim hemen gitti hemşireden çarşaf tarzı bişi aldı kapadı bacaklarımı neyse göbüşü açtım adam elinde makine ile biraz aşağılara kadar kaydı bide elini bastırırken nerdeyse kukuma değiyodu ama aadamın suçu yok aslında makineyi ileri geri götürürken olyordu eşim nasıl ters ters bakıyor adam bide 1 saatten fazla sürdü çok gerildim yaa hemen bitsin istedim oda doğru düzgün dinleyemedi...anladım onun gerildini ...çıktı hemen odada soruyor sna elinimi sürtüyodu kafasını kırım die söylenip durdu dedim yok öle bişi makineyi tutyodu :diyo gördüm niye sölemiyosun pardon azcık rahatsız olyom desene dio...dedim ne dicem adam doktor işini bilyo yapıyor sende...azcık tartıştık çıkarken adama bi ters bakyo elinde zarfı bi çekişi var bence doktor anladı eşimin kıskandını...
Işte böylke yapıyor hele nerde olursak olalım çekinmiyor hemen orada bağıryo şu sana bölemi yaptı kaç defa oldu bu denize girerkende rahat vermez gelir dibimde oturur hemen gir çık giyin der...
katılıyorum burcum sana
benimde eşim ne kadar paris olsada yemek temizlik düşkündür
yani olmayınca kızmaz eşim ymek konusunda ama ben de çok dikkatliyim acaba ondan mı diyorum kızmıyo
bence bir kadın hem kocasına hemde evine iyi bir hanım olmalı buda benim görüşüm
ben öyle gördümannemden
ben eve gitsem de inan rahatsızda olsam yemek yoksa muhakkak yapmalıyım
eşim arar yapma istersen falan der yeriz kahvalltı yada dışardan
ama ben alışkanlık kesinlikle olacak 2 türlü en az yaparım
yaa demek istyom ki
adamı küstürdün
paris teklif etmedi mi fena kızmış
miroşş bak benim kocada kıskançtır ama
misal eğer o dr rahatsız olacaksa erkek ilk başta arar tarar kadın bulur yada bulamadı mı bana ızdırap vermez kızmaz öle yani
senin kocada ilginç hamiş garu dr sorgulanır mı töbeeeeeee
bak ben doğurcaktım garu olsun diye en pahalı özel hastaneye gittik ozaman ve uzaktıda yani
erkek dr olmasın diye konuşup anlaştık doktorla yaaaa
benimkide böle ama yani burnumdan getirmez alır önlemini
miroşş annem.. senin kocanın sorunu çözmek için yoksam..
kadın dedğin tabiki yatakta ii olcak.. ama sen bukadr fedakerken..
onu bukadr mutlu ederkenn..
o neden senı kırmaktan çekinmior hırpalıor..
demekki senin adama paris yetmıor kuzu
benim kocanın kişiliği çok farklı esma gemeyi eğlenmeyi felan çok sever...giyinir süslenir kaliteyi sever....33 yaşında ama hayatı dolu dolu yaşamış...hep farklı yaşamak ister...
benim onu mutlu ettimi söylüyor soruyorum peki neden bakyosun ben yetmiyormuyum diye ne alakakası var ben sadece arada sen yokken bakıyorum hoşuma gidiyor seyretmek diyo yani izlemiyorum asla demiyor bana yalan söylemiyor bakıyorum diyor...
ben onu engellesem ne olacak kendimi kandırmış olurum...anneanemin bir lafı var erkek bakar gözünü engelleyemezsin yaparsa ozman hakından gelirsin...
benım için as olan aşktır sevgi saygıdır gerısı ayrıntı ama erkekler genelde paris tutkunu coğunlukla evliliklerın bozulmasındaki etken de bu muhabbet yusunden oluyor.bazı erkekler paris yemek temizlik bazılarında ise sadece paris onemli
daha öncede solemıstım ben dört dörtlük parıscı de olsam diyelim benim eşim kıyafetıne temizliğine utusune ve yemeğinin de tam olmasını ister,
bazılrıda evı pok gotursede yatkda mutluysa ses cıkarmaz bırazda karakter meselesi işte.basımıza ne gelecegı belli mi adamın yarın bıgun büllüğnde sorun olsa boşanmak mı gerekır bız kadınların cogun bunu yapmayız ama bıze bır sey olsa bu konuda erkekler sabretmez bı sure sonra o işini halledeck bı yol bulurlar. mağlesef
bazılrıda evı pok gotursede yatkda mutluysa ses cıkarmaz bırazda karakter meselesi işte.basımıza ne gelecegı belli mi adamın yarın bıgun büllüğnde sorun olsa boşanmak mı gerekır bız kadınların cogun bunu yapmayız ama bıze bır sey olsa bu konuda erkekler sabretmez bı sure sonra o işini halledeck bı yol bulurlar. mağlesef
off gene gıremedım bugun yaa
napıuysınız nassınız bakemmm yaramazlık olmasında parıs bol olsun emı
annem bol parisss alyada..
bol bol kavga benle güneşte aahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?