Kokoşş Hatunlar Kulübü

alyammm fıstıkımmmparise yok dimedi kocam..

yanı okadr parise gittimm ertesi gun kustuk dimek istedim... küstükten sonram ben hayatta gitmm parise

teklif bile etmmm

katılıyorum burcum sana

benimde eşim ne kadar paris olsada yemek temizlik düşkündür
yani olmayınca kızmaz eşim ymek konusunda ama ben de çok dikkatliyim acaba ondan mı diyorum kızmıyo
bence bir kadın hem kocasına hemde evine iyi bir hanım olmalı buda benim görüşüm
ben öyle gördümannemden

ben eve gitsem de inan rahatsızda olsam yemek yoksa muhakkak yapmalıyım
eşim arar yapma istersen falan der yeriz kahvalltı yada dışardan
ama ben alışkanlık kesinlikle olacak 2 türlü en az yaparım

alyammm fıstıkımmmparise yok dimedi kocam..

Yanı okadr parise gittimm ertesi gun kustuk dimek istedim... Küstükten sonram ben hayatta gitmm parise

teklif bile etmmm

yaa demek istyom ki
adamı küstürdün
paris teklif etmedi mi fena kızmış

hımmm oda söylüyor sen gibi kimse olamaz senden memnunum diye...

seninle evlendiğim için şanslıyım felan diyor bilyorki parise düşkünüm ama sırtını döndümü içide rahat kafamı kaldırıp kimselere bakmam bundan emin ....onu asla ikinci plana bile atmam onada emin...

ama bir şeye çok kıskanç azcık süslenim dikkat çekeyim bir arkdaşı azcık sohpet etsin : sana asıldımı baktımı sanki bacana bakyodu bilmem ne diye kıskançlık krizine giryo sonra tartışyoruz geçenki face olayındaki gibi...

bak mesela bir radyoloji uzmanına gittik yaa biz bebek için adam gençti bende slaak elbise ile gittim parlak kalın çorap vardı altımda botlar felan neyse ee altı açınca bacaklar ortada tabee eşim hemen gitti hemşireden çarşaf tarzı bişi aldı kapadı bacaklarımı neyse göbüşü açtım adam elinde makine ile biraz aşağılara kadar kaydı bide elini bastırırken nerdeyse kukuma değiyodu ama aadamın suçu yok aslında makineyi ileri geri götürürken olyordu eşim nasıl ters ters bakıyor adam bide 1 saatten fazla sürdü çok gerildim yaa hemen bitsin istedim oda doğru düzgün dinleyemedi...anladım onun gerildini ...çıktı hemen odada soruyor sna elinimi sürtüyodu kafasını kırım die söylenip durdu dedim yok öle bişi makineyi tutyodu :diyo gördüm niye sölemiyosun pardon azcık rahatsız olyom desene dio...dedim ne dicem adam doktor işini bilyo yapıyor sende...azcık tartıştık çıkarken adama bi ters bakyo elinde zarfı bi çekişi var bence doktor anladı eşimin kıskandını...

işte böylke yapıyor hele nerde olursak olalım çekinmiyor hemen orada bağıryo şu sana bölemi yaptı kaç defa oldu bu denize girerkende rahat vermez gelir dibimde oturur hemen gir çık giyin der...

yavrum görmedim bee tek miroş var sandım şekerim seni görmezmiyim

tüm kızlar toplandık toplandık hadi bakeem napıosunuz :)

napalı biz muhabbet geyik sohbet
haberler senden gelmiyon daha

ne o öğretmen mi oluyon tatlım

miroşş bak benim kocada kıskançtır ama
misal eğer o dr rahatsız olacaksa erkek ilk başta arar tarar kadın bulur yada bulamadı mı bana ızdırap vermez kızmaz öle yani
senin kocada ilginç hamiş garu dr sorgulanır mı töbeeeeeee

bak ben doğurcaktım garu olsun diye en pahalı özel hastaneye gittik ozaman ve uzaktıda yani
erkek dr olmasın diye konuşup anlaştık doktorla yaaaa
benimkide böle ama yani burnumdan getirmez alır önlemini

benim eşimde oledır hanı nıye su yemek yok felan dıye solenmez yorgunsun kahvaltı yapalım der yada dısardan solıyelım der haftada bır kez solerız zaten dısardan ama genelde yaparım yanı az da olsa sıcak yemek olur evde yetebıldıgım kadar temizlik utu yetıstırmeye calışıyorum cunku onem veriyor.sabahları sorar gomlek nevar pantolon ne var

benımkı de oledır bastan kadına gıt der hep konuda burda kapanır

benim kocanın kişiliği çok farklı esma gemeyi eğlenmeyi felan çok sever...giyinir süslenir kaliteyi sever....33 yaşında ama hayatı dolu dolu yaşamış...hep farklı yaşamak ister...

benim onu mutlu ettimi söylüyor soruyorum peki neden bakyosun ben yetmiyormuyum diye ne alakakası var ben sadece arada sen yokken bakıyorum hoşuma gidiyor seyretmek diyo yani izlemiyorum asla demiyor bana yalan söylemiyor bakıyorum diyor...

ben onu engellesem ne olacak kendimi kandırmış olurum...anneanemin bir lafı var erkek bakar gözünü engelleyemezsin yaparsa ozman hakından gelirsin...

canım tabıkıde kendını kandırma yanı yalan solememsi gusel ama ne bılıyım bacım sence bır sorun yoksa bırsey yok ama ben bılsem çok kızarım ne yalan solıyım hem parisssini verecem mutlu edecem bıde pişkin pişkin hosuma gıdıyor dıycekkk bence hiç hoşbır davranış ve açıklama değil benım kızdıgım senın gıbı bır kadına bunun yapılması

ayyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen öyle cnm malesef bende Allah korusun bi sorun olsa ben diyemem kocam böyle yapmaz malesef o karakterde değil yapar bence..

ayyyy koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen öyle cnm malesef bende Allah korusun bi sorun olsa ben diyemem kocam böyle yapmaz malesef o karakterde değil yapar bence..

nessem miroşşş..

inşallahhh... seni üzmez artık..

gezmeyi eğlenmeyi sefıor.. çok şeyler görmüş geçirşmiş.. ama insanların onunda bağırmaktan kaçınmıor..

iştee sorun orda..

benm kocamda yapıordu böle densizlikler.... cahil diordum... çunkum.. cahillerin bile yapamyacağı şeler bunlar..

bağırmak kızmak ne demekya herkezin içinde..

hayatı dolu dolu yaşamışta çevresinde görgü görmemişmi..

ben kocamla çook tartıştım bu yuzden.. sinirlenince anında ses yukseltior.. kim var kim yok tınlamıor die..

edep kurallrını bilmiormusun die kaç kere günlerce küs kaldım...

yeni yenı torpuleniorr.... ama... düzelir inşallah...

off gene gıremedım bugun yaa
napıuysınız nassınız bakemmm yaramazlık olmasında parıs bol olsun emı

annem bol parisss alyada..

bol bol kavga benle güneşte aahahahahaha

okudum ıkı dk
len ne dıye küsüyonus hadı küstünüz mıroş gıbı olman garu hem parıs edıo hemde sabana küsbu garıyı hamıle genlerı bozdu

burcuda haklı ayrıca

seın paşan nasıl kuzum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…