Kokoşş Hatunlar Kulübü

bencede ben seni daha görmedim...bari süslü göreyim...

Günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr:)

miroşş bende kızçeyi çok kullanırım

günaydın alya bugün ruh gibi olduğum için güzel lafını üstüme almıyorum.

ay çok tuhaf bir rüyaaa
hayır olsun canım.

Günaydın kokitalarrr

miroşşş bende hamişken acayip rüyalar görürdüm ikizim oluyo biri doğuyo öbürü yok falan neyse hayırlara gitsin tatlım

söz ver demesi kolay .... olmuyor öyle hemen valla gece 4 e kadar arkdaşları ile görüşmüştü cmtesi 1 de kapamış dükkanı diyo arkdaşla içtik konuştuk...

bende tabi gece gece kalktım onunla kavga ettim kimleydin nerdeysin kızmı var yoksa birimi var ne oluyor ne geç kalyon die bi tirip attım kızdı sinirlendi oda: hamilesin böyle kıskançlıkların olacakta ben seni nie aldatayım saçmalama seni naısl sevyom üstüne düşyom ben arkdaşımlaydım annesnin üzerine yemin ediyor felan ...ben baya piskopata bağladım anlıcağın...:26:

pazar günü sabha kahvaltıda da ona kötü davrandım oda üzüldü baya dedim 4 e kadar gelmemek neymiş

işe felan gitti soğuk yaptım gel benle dedi yok işim var dedim ...akşama doğru gittim k.v gelmiş ora azcık onla oturdum sonra eve geldim tekrar oda yoğundu...

beni görmedin mi? albüme baksana şekercim. oğluşumun doğumgününde kokoştum.

maşalalh cnm sen ve oğluna negüzel ana oğul pek tatlısınız bak hele şu saçı başı dağıt fön et de öyle resim at şura azcık süslen kızz zaman bul kendine azcık tek makyajla olmaz aaahh ahhh kokoşlar topinin hakkını verin laa...

hadı bklm gecms olsun cnmmm benmde oglum hastaaa

miray dogum yaklastıkca daha böle cookk ruyalar gorceksınnn hamişlerde normal heheh

sağol canım. bu hafta kısmet olursa fön çektiricem. oğlumdan fırsat yoktu ki. sabah 7 de gidiyor kuzum bizde o saatte evden çıkarız.
bana da fırsat oldu işte.
şans yok ya bende onda da müşteri gelir.

hadı bklm gecms olsun cnmmm benmde oglum hastaaa

miray dogum yaklastıkca daha böle cookk ruyalar gorceksınnn hamişlerde normal heheh

ay kıyamam yaaa daha yeni iyileşmişti. geçmiş olsun neyi var.

niye tatlımmm manikür vs yaptırmışsın kalk birazcık makyaj yap kendine gelirsin

yok yapmam birkaç gün. hasta oldum ya biraz görsün millet aman sonra laf ederler.
çarşamba fön çektirmeyi düşünüyorum. o zaman yaparım inş.

meloşş bişeyı yoktu bıranda oksuruk vee burun akıntısı basladı ama ozllkle oksuruguuu cok kotu gogsu tıkandı gece hep bogulack sandık

buarada haftaason elını yaktı kuzum kucuk tuple yemek yapıyordukk benm hatam ama anlık olduu. yemegı aldım ocaktan sogumaya bırktım koseye ı baktm benmkı kasla goz arası kostu tutamadımmm tutmasyla cekmesı bır oldu demeırını ama buz koyduk zorla cok aglamadı ama su topladı cocumn elınıı ofyaa buhafta eve kapandık hasta dıye cok sıkldık ayrıca

kıyamam kuzuya yaaaa! benimkide öksürük ve burun akıntısıyla başladı. salı ateşlenmiş. babası 9 eylüle götürmüş.
dr. antibiyotik yazmış. o iyi geldi. birde sürekli öksürük tekrar ediyor ya vüris vücuda yerleşiyormuş o nedenle tekrar ediyormuş.
birde burun spreyi vermiş. 4 gün kullandık çok iyi geldi.
eline hametan sürseydiniz. çok dikkat etmek lazım. saniyelik oluyor herşey.
tüpü yukarda tutun canım.
geçmiş olsun.

Son düzenleme:

biizmde ateş vardı canım hatta ates olcerımz bozulmstu emre gıtmsss zar zor mıgrosta bıtane bulmuss dıjıtal ama dogruimu yanlışmı bilemedım ...

neyse ıns atesı cıkmaz yıne aradım ogretmenını dedım cok kotu olursa haberım olsun alalım dedım oda sımdılk ıyı bırde arkadaslarını cok özlemis sanırımmm dedı kosturyrrr cılgın gıbı deıd hahahaha iiidedım bende

güneşim ateş 38,3 ve üzeri olursa dr. şurup verin demiş.
biz yarım ölçek veriyorduk kilosuna göre 1 ölçek verebilirisiniz demiş dr.
peditus yazmış. ev oğlanın şuruplarıyla doldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…