günaydın tembel kokoşlar!
nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür toparlandım.
dün moral olsun diye manikür ve pedikür yaptırdım.
kırmızı oce sürdürdüm elllerime.
tek kokoşluğum o.
biraz daha toparlanayım makyaj yapmaya başlarım.
sabahlarıda eşimle erkenden dükkana gidip fön çektiririm arada.
size foto çeker koyarım.
bencede ben seni daha görmedim...bari süslü göreyim...
günaydın alya bugün ruh gibi olduğum için güzel lafını üstüme almıyorum.
ay çok tuhaf bir rüyaaagünaydın kızçeler (kim diyodu böyle hevukk herhalde )
bakın rüyamda ne gördüm bebeğimi annem doğurmuş ben fazla acı çekmeyim die ...annemi yatarken görüyorum diyorum neyin var hastamısın yok diyo bebeği doğurdum
diyorum nasıl yani bi bakıyorum saçlı bir bebek simsiyah saçları var yüzü kçük tatlı minicik gördüm bebeğide ama anneme benziyodu bize değil
neyse diyorum neden yaptın anne diyoki bak sezaryan oldum yeni sezeryanlar çok acı veriyo sen dayanamazsın die ben oldum ee diyorum benim karnım niye şiş hala diyoki az geçsin iner ...bebeği tutamıyorum bile korkudan görseniz kafam karışyo böyle sonrasını hatrlamıyorum.:26:
kızzzlarrrr bnnn çıkıorum yarın izinliyimmm
kukumu göstertmeye gdicem...
öpüyorum hepinizi...
miroşuuummm kocayı kıskanmk yok tammmı... söz ver bakemm
nekkkkkk sende gözüm üstünüzdeeee
günaydın miroş. hayırolsun ama toton açıkta kalmış şekercim.
beni görmedin mi? albüme baksana şekercim. oğluşumun doğumgününde kokoştum.
günaydın tembel kokoşlar!
nasılsınız?
ben iyiyim çok şükür toparlandım.
dün moral olsun diye manikür ve pedikür yaptırdım.
kırmızı oce sürdürdüm elllerime.
tek kokoşluğum o.
biraz daha toparlanayım makyaj yapmaya başlarım.
sabahlarıda eşimle erkenden dükkana gidip fön çektiririm arada.
size foto çeker koyarım.
günaydın kızçeler (kim diyodu böyle hevukk herhalde )
bakın rüyamda ne gördüm bebeğimi annem doğurmuş ben fazla acı çekmeyim die ...annemi yatarken görüyorum diyorum neyin var hastamısın yok diyo bebeği doğurdum
diyorum nasıl yani bi bakıyorum saçlı bir bebek simsiyah saçları var yüzü kçük tatlı minicik gördüm bebeğide ama anneme benziyodu bize değil
neyse diyorum neden yaptın anne diyoki bak sezaryan oldum yeni sezeryanlar çok acı veriyo sen dayanamazsın die ben oldum ee diyorum benim karnım niye şiş hala diyoki az geçsin iner ...bebeği tutamıyorum bile korkudan görseniz kafam karışyo böyle sonrasını hatrlamıyorum.:26:
maşalalh cnm sen ve oğluna negüzel ana oğul pek tatlısınız bak hele şu saçı başı dağıt fön et de öyle resim at şura azcık süslen kızz zaman bul kendine azcık tek makyajla olmaz aaahh ahhh kokoşlar topinin hakkını verin laa...
hadı bklm gecms olsun cnmmm benmde oglum hastaaa
miray dogum yaklastıkca daha böle cookk ruyalar gorceksınnn hamişlerde normal heheh
niye tatlımmm manikür vs yaptırmışsın kalk birazcık makyaj yap kendine gelirsin
sağol canım. bu hafta kısmet olursa fön çektiricem. oğlumdan fırsat yoktu ki. sabah 7 de gidiyor kuzum bizde o saatte evden çıkarız.
bana da fırsat oldu işte.
şans yok ya bende onda da müşteri gelir.
ay kıyamam yaaa daha yeni iyileşmişti. geçmiş olsun neyi var.
yok yapmam birkaç gün. hasta oldum ya biraz görsün millet aman sonra laf ederler.
çarşamba fön çektirmeyi düşünüyorum. o zaman yaparım inş.
meloşş bişeyı yoktu bıranda oksuruk vee burun akıntısı basladı ama ozllkle oksuruguuu cok kotu gogsu tıkandı gece hep bogulack sandık
buarada haftaason elını yaktı kuzum kucuk tuple yemek yapıyordukk benm hatam ama anlık olduu. yemegı aldım ocaktan sogumaya bırktım koseye ı baktm benmkı kasla goz arası kostu tutamadımmm tutmasyla cekmesı bır oldu demeırını ama buz koyduk zorla cok aglamadı ama su topladı cocumn elınııofyaa buhafta eve kapandık hasta dıye cok sıkldık ayrıca
kıyamam kuzuya yaaaa! benimkide öksürük ve burun akıntısıyla başladı. salı ateşlenmiş. babası 9 eylüle götürmüş.
dr. antibiyotik yazmış. o iyi geldi. birde sürekli öksürük tekrar ediyor ya vüris vücuda yerleşiyormuş o nedenle tekrar ediyormuş.
birde burun spreyi vermiş. 4 gün kullandık çok iyi geldi.
eline hametan sürseydiniz. çok dikkat etmek lazım. saniyelik oluyor herşey.
tüpü yukarda tutun canım.
geçmiş olsun.
kızçe ne demek laaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?