güneşim ateş 38,3 ve üzeri olursa dr. şurup verin demiş.
biz yarım ölçek veriyorduk kilosuna göre 1 ölçek verebilirisiniz demiş dr.
peditus yazmış. ev oğlanın şuruplarıyla doldu.
ay çok tuhaf bir rüyaaa
hayır olsun canım.
Günaydın kokitalarrr
trakyada kullanılırmış tatlım
kızçe kız demek
kızçeler kızlarr öle biliyom yanlışsa düzeltin
miroşşş bende hamişken acayip rüyalar görürdüm ikizim oluyo biri doğuyo öbürü yok falan neyse hayırlara gitsin tatlım
hadı bklm gecms olsun cnmmm benmde oglum hastaaa
miray dogum yaklastıkca daha böle cookk ruyalar gorceksınnn hamişlerde normal heheh
napan güneşimdoğru canım bende kullanırım aradaa:)): Severım o kelımeyıı hehe
evet hamişler böle rüyalar görürümüş duymuştum ayyy kız rüya hoşuma gitti annem doğursa fena olmazdı haa
ayyy ben bebeği gördüm ama töbe töbe pek karaydı beğenmemiştim galiba kafayı yerim artık...
ayyy ben bebeği gördüm ama töbe töbe pek karaydı beğenmemiştim galiba kafayı yerim artık...
napan güneşim
Geçmiş olsun elinimi yaktı kuzun offf yaaaaa
olduuuuu parislere git git anan doğursun yerine delüüüüüüüüü
bend eolgumu kucagıma alıp sevmstım koklamstm hamsken uynadıgımda kokusu burnumdaydı doguma cok az vardı ozmn:) hehehe dogan bebekde aynı ruyamdakı bebişti:):) mirayy
saol cnm sorma yaa aksılıkler bırkmıyor peşşimizi neyse ucuz atlattık ama
merhaba arkadaşlar. kimseyi göremedim ilginç. bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.
böcüğüm duaların için teşekkür ederim.
sonuçlarımı aldık sabah. tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. o yüzden biyopsi yapıldı. minik bi parça aldılar. onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. perşembe ya da cuma kesinleşecek.
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...
sağol canım. bu hafta kısmet olursa fön çektiricem. oğlumdan fırsat yoktu ki. sabah 7 de gidiyor kuzum bizde o saatte evden çıkarız.
bana da fırsat oldu işte.
şans yok ya bende onda da müşteri gelir.
ay kıyamam yaaa daha yeni iyileşmişti. geçmiş olsun neyi var.
yok yapmam birkaç gün. hasta oldum ya biraz görsün millet aman sonra laf ederler.
çarşamba fön çektirmeyi düşünüyorum. o zaman yaparım inş.
slm verdık ulennnn
cnm hyrlı sonuccıksın ınsss dur bakalım daha keısn sonuc cıkmamıs olumsuz dusunmeemerhaba arkadaşlar. kimseyi göremedim ilginç. bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.
sonuçlarımı aldık sabah. tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. o yüzden biyopsi yapıldı. minik bi parça aldılar. onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. perşembe ya da cuma kesinleşecek.
meloşş bişeyı yoktu bıranda oksuruk vee burun akıntısı basladı ama ozllkle oksuruguuu cok kotu gogsu tıkandı gece hep bogulack sandık
buarada haftaason elını yaktı kuzum kucuk tuple yemek yapıyordukk benm hatam ama anlık olduu. yemegı aldım ocaktan sogumaya bırktım koseye ı baktm benmkı kasla goz arası kostu tutamadımmm tutmasyla cekmesı bır oldu demeırını ama buz koyduk zorla cok aglamadı ama su topladı cocumn elınııofyaa buhafta eve kapandık hasta dıye cok sıkldık ayrıca
napan güneşim
Geçmiş olsun elinimi yaktı kuzun offf yaaaaa
olduuuuu parislere git git anan doğursun yerine delüüüüüüüüü
a.s tatlımmslm verdık ulennnn
merhaba arkadaşlar. Kimseyi göremedim ilginç. Bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.
Sonuçlarımı aldık sabah. Tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. O yüzden biyopsi yapıldı. Minik bi parça aldılar. Onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. Perşembe ya da cuma kesinleşecek.
iştee o bacağa ağda yaptırmaya gidiom annm ağlıcakkk dua edin acımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?