Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşim ateş 38,3 ve üzeri olursa dr. şurup verin demiş.
biz yarım ölçek veriyorduk kilosuna göre 1 ölçek verebilirisiniz demiş dr.
peditus yazmış. ev oğlanın şuruplarıyla doldu.

ay valla nebılım bizimdee öleee surup surup ınatla vermedım haftasonu ama dun mecbur kaldımm ee sımdıı antıbıyotık kullansm gecrmyr gecse yıne tekrarlıyor ofyaaa

ay çok tuhaf bir rüyaaa
hayır olsun canım.

Günaydın kokitalarrr

aynen öyle ama o doğursa ne güzel olurdu beni acılardan kurtarcakmı ki anlamı bumuki...

Günaydın cnm gerçi öğlen oldu benim müdür ofisi ile aramda cam olduğu için arada aşağı indiryom bişi yazmıyom zaten işleride ben yapar oldum herşeyi bana verir oldu.

miroşşş bende hamişken acayip rüyalar görürdüm ikizim oluyo biri doğuyo öbürü yok falan neyse hayırlara gitsin tatlım

evet hamişler böle rüyalar görürümüş duymuştum ayyy kız rüya hoşuma gitti annem doğursa fena olmazdı haa

doğru canım bende kullanırım aradaa:)): Severım o kelımeyıı hehe
napan güneşim
Geçmiş olsun elinimi yaktı kuzun offf yaaaaa
evet hamişler böle rüyalar görürümüş duymuştum ayyy kız rüya hoşuma gitti annem doğursa fena olmazdı haa

olduuuuu parislere git git anan doğursun yerine delüüüüüüüüü

ayyy ben bebeği gördüm ama töbe töbe pek karaydı beğenmemiştim galiba kafayı yerim artık...

bend eolgumu kucagıma alıp sevmstım koklamstm hamsken uynadıgımda kokusu burnumdaydı doguma cok az vardı ozmn:) hehehe dogan bebekde aynı ruyamdakı bebişti:):) mirayy

napan güneşim

saol cnm sorma yaa aksılıkler bırkmıyor peşşimizi neyse ucuz atlattık ama

merhaba arkadaşlar. kimseyi göremedim ilginç. bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.

böcüğüm duaların için teşekkür ederim.

sonuçlarımı aldık sabah. tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. o yüzden biyopsi yapıldı. minik bi parça aldılar. onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. perşembe ya da cuma kesinleşecek.

öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...

kız rüyamdaki bebek ne bana ne kocama benziyodu anneme benziyodu annem çok esmerde ona çok benziyodu yalnız kömür gibi saçları vardı...bide çok zayıftı benim bebeğimi ben ultrasonda gördüm ya ona benzemiyorki...gördüğüm bebeğin yüzü kçük gibiydi bilemedim yaa o değildi ama eminim hatta diyorum ultrasonda gördüğüm bebek bu diğil diye.

allah allah ne kanseri herhangi bir belirtisi varmıydıki?

cnm ne diyeceğimi bilemedim biyopsi bakarsın temiz çıkar :44: hemen tanımlıyorlarmı öyle direk kanser diye.

aynen genelde öyle olur...pazarlarıda açık değilmi kocanın işyeri ogün git?

ayy oğlun biblo gibi maşallah ne güzel bebek öyle çocuklarınız çok güzel dua edin benim de çocuğum eli ayağı düzgün sağlıklı ve yakışıklı olsun...

slm verdık ulennnn

BÖÖCUMM KIMSECIKLER YOK ULENNN
napisin sen buralrda yalnız basınaa:) hehehe

cnm hyrlı sonuccıksın ınsss dur bakalım daha keısn sonuc cıkmamıs olumsuz dusunmee

kız küçük öyle çocuk ortadayken yakılırmı bebek gelir meraklı tabee....kapıyı kapatsaydın işin bitinceye kadar...off nasıl kabarmıştır cnm benim...ayy ben bebeğim olunca napcam çok evhamlıyımdır ben hele işe nasıl gelecem bırakıp...

napan güneşim

anam doğursa 5 değil 10 tane doğururum ben..paristende hiç gelmem....

kocam ne diyo bu sabah bilyonmu işe gitmsen hergün yanımda olsan parise gitsek güzel kahvaltı hazırlasan ....benim eyfel böle istiyo benim eyfel şöyle isityo die işstek sıralıyo ....

tabee yüz vermedim dedim ben bebem ve ilerde doğacak bebeler için çalışyorum vatan için millet için yiğitlerim için...

slm verdık ulennnn
a.s tatlımm

ayy canım yaaaa hemen şöle kötü düşünme tatlım lütfen bu kanıya nasıl vardın kötü diye dr bişiy demedi mi
dualarım seninle inan çok üzüldümm
herşey güzel olucak inş.
Haberdar et olur mu bizide

iştee o bacağa ağda yaptırmaya gidiom annm ağlıcakkk dua edin acımasın

sende uzun bacaklı olmasaydın ala ala kıskandım laa ben hep çok uzun bacaklı olmak istemişimdir kısa değil ama sen kadarda uzun değil valla ne etek giyilir bu bacaklarla off beeeeeeee:124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…