kız küçük öyle çocuk ortadayken yakılırmı bebek gelir meraklı tabee....kapıyı kapatsaydın işin bitinceye kadar...off nasıl kabarmıştır cnm benim...ayy ben bebeğim olunca napcam çok evhamlıyımdır ben hele işe nasıl gelecem bırakıp...
merhaba arkadaşlar. kimseyi göremedim ilginç. bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.
böcüğüm duaların için teşekkür ederim.
sonuçlarımı aldık sabah. tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. o yüzden biyopsi yapıldı. minik bi parça aldılar. onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. perşembe ya da cuma kesinleşecek.
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...
Rabbımden umut kesılmez cnm
bak sana ne dıycemm bol bol ayetel kursı oku ınan cok faydalı bol bol dua edıyorum sana
ınş.bıyopsıde sorun cıkmaz
güneş nasıl kımse yok len ben yazdıktan sonra çene edıysınız bı bakıstersen
merhaba arkadaşlar. kimseyi göremedim ilginç. bir kişi ble yok çok ıssız kalmış topik.
böcüğüm duaların için teşekkür ederim.
sonuçlarımı aldık sabah. tetkik sonuçları pek temiz çıkmadı. o yüzden biyopsi yapıldı. minik bi parça aldılar. onun sonucunda belli olacak tam olarak ne olduğu ama yüzde seksen kanser hücresi gibi. perşembe ya da cuma kesinleşecek.
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...
aynen genelde öyle olur...pazarlarıda açık değilmi kocanın işyeri ogün git?
ayy oğlun biblo gibi maşallah ne güzel bebek öyle çocuklarınız çok güzel dua edin benim de çocuğum eli ayağı düzgün sağlıklı ve yakışıklı olsun...
tamam ulen kızma doru solısenn ben ısten bır turlu younlasamadm bugun kk ya aşgummm bırde cocumm hasta sabaha kadr uykuszdukkk hoş gör benı datlummm
senınde yavrunu sorudm okuudm hastaymışbişi yazmadın uyus garu
neyse bıdaa olmasın
kız ne ara gittinnnnBayılırım tarihee, film kitap çok severimm Inş beğenirim filmi bakalım.
yyiiruumm o yokken yaptık ztn ama ona sut falan ıstyrdum oaraaa ocagı kapadım kapıyta gıderknn fıydırdııı normlde dokunmuyordu atess cıcak deyp bakp gıderdı o onu soguk sandıııı ustunde bişi yok dıye sanrm ama anlık oldu yoksa tabıkı dıkkat edıyrm amaaa oluyor bazn böle işte istermıydım bendeee
canım merak içinde sonuçlarını bekliyoruz. kötü düşünme hemen inşallah sonuçların iyi çıkar.
moralini bozma sakın dua ediyoruz sana.
haberlerini bekliyoruz.
değil canım pazarları evde.
sağol canım inşallah seninde sağlıklı bir bebeğin olur.
gittim kuzum o akşam.nekkkkk gittinmi filme esmer yakışıklı savaşçıyı gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
nasıl kaslar nasıl vicutttt offff ben sinemada bi offf çekmişim adamı yakın çekerlerken amannn ne yakışıklı dedim eşimin suratıma bi bakışı var görürsün sen dio hemen....
memet çirkin zatiiyi benzetmişler burnu yamuk sivri burun bide....filmde bitek şeyi beğenmedim karadan gemileri denize gemileri indiriyor yaaa hepsini baksan 30 saniye ya gösterdi ya göstermedi ki en büyük olay oydu zaten.
ay tatlım sen sorarrsnda cvp vermezmıym gozden kacmss benm sabah iş youndu acıkpta adm gıbı okuyyamadmmkıı..hasta kuzum ama ogretmenı suan ıyı gorunuyr keyfı yerındeee arkadaslrını özlems sanırımm sımdı bozmayalım keyfını dedı yoksa babannesı baksn bugn dıcktım ama elınıde yaktık ohoooo kabus gıbı bır haftasonu gecırdıkk
nsıl yaktınız lenn
tıkkatlı olun azcık kuzum yaa kıyamam yanık cok kötü
krem neyım sürdün demı
neyse bencede arkadaslarıylada unutur hastalığını
mıray nek esma alya lenn ben burdayım görmuyonus mu
nsıl yaktınız lenn
krem neyım sürdün demı
Bugün tadım yok poffffffffffff
güneşim geçmiş olsun canım :26: nasıl yandı ki eli kuzunun?
böcük, sen de ben gibi yoğunsun canım bi görünüyosun bi kayboluyosunn, geçişiyoruz galibaanassınn?
alyaa neyin var seninn?
ben de bi hoşum bugün, eve gitmek istiyorummm
güneşim geçmiş olsun canım :26: Nasıl yandı ki eli kuzunun?
Böcük, sen de ben gibi yoğunsun canım bi görünüyosun bi kayboluyosunn, geçişiyoruz galibaaNassınn?
Alyaa neyin var seninn?
Ben de bi hoşum bugün, eve gitmek istiyorummm
gittim kuzum o akşam.
ay ben bayıldım yaaa ulubatlı hasanabirde justinyana
ikisinin de fizik ve tip aynı gibi zaten harikaaa
eşim bana da kızdıgıcıklık olsun diye o da Gülbahar sultana laf ediyo, şiir gibi kadın diyo uyuzzzz
o gemileri karadan yürütme olayına ben de takıldım, hiç ne işe yaradı o olay gösterilmedi, mehmedin aklına nasıl geldi, ne ara?
ve finali çoook saçmaydı
nsıl yaktınız lenn
krem neyım sürdün demı
nsıl yaktınız lenn
krem neyım sürdün demı
Bugün tadım yok poffffffffffff
güneşim geçmiş olsun canım :26: nasıl yandı ki eli kuzunun?
böcük, sen de ben gibi yoğunsun canım bi görünüyosun bi kayboluyosunn, geçişiyoruz galibaanassınn?
alyaa neyin var seninn?
ben de bi hoşum bugün, eve gitmek istiyorummm
nekim öle kayde değer bişiyim yok içim sıkılıyo bugün canımda sıkılıyo yaaa
güneşimmmmm senle sonra knşz şikerimm msj atamadım sana arada çok yoğun oluyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?