Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee yaa esma valla gıcık olduğum arkdşı var onla takılmışlar araba ile gezmişler bende kavga ettiydim...bunun burnunu sürttürmem lazım hatta önce kıskanmaktan kurtulmam lazım...

miray hemde biraz önce yap bunu..

ya çocuğu olucak.. senin sancın tutsa bişe olsa evde teksin..

biraz sorumluluk sabihi et kocanı.

cemkir kuzu.... bir kıza gitmedğine eminim.... ama sokaktada işi yok evli adamın o saate..

olmuyo işte kıskanyom ne bilim süslü laa benim koca bakımlı geziyo bide gece eve geç geliyo nebilim aklıma türlü türlü şee gelio..

ya süslü olsun... isterse.. kıvanç tatlıtuğ olsun..

kıskanmaaa belli etme.. yarılsanda belli etmeee..

bak senin kocani acilll yola sokman lazım.. çocuk olunca geç kalırsın..

geliyorum okuyorum ve gidiyorum bi türlü yazamadım ya... Bu hafta sonu kurs balşıyo artık haftanın 7 günü doluyum bittim beeeennnn... (

süründürelim yaa sürünsün....

maşallah cnm sana aman nazar değirmeyelim

oğlun için bişi demicem artık ben beğendim nazarmı değdi nedir .. çikin o zaten hem gözleride çikin ama yüzü elleeri onlarda çikin evet bişi demiom artık heryer koyma şu fotolarıda accık büyüsün...

sorma assın benim çok borcum vaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:

kızz benimki kendini evliliğe alıştıramadıki beni seviyo ama skıntıya hiç gelemiyor valla bebek olunca umarım evden çıkmaz gerçi dört gözle bekliyo olsun die ama bilemedim erken gelirmi...dışarda sürtmüş arkdaşıla....yemin edip durdu zaten ...

ben hoşlanmıyom geç gelmesinden ama naz yapamıyomki buram ağrıyo die hemen doktora götürür bide o var...

saoll bebemmmmm

miroşş naz yapmak içn illa bir yerim ağrıor deme..

ne bilim gizemli ol
kıskansın seni evde tek bırakamasın..

valla ben ara ara yaparım... işe yarıor...

şöylekii... telefonumu kendim çaldırırm.. mesaj sesii yaparm:) mesaj gelmiş gibi..

niye gidiorsun demem.. hane o gideckse daha raht olurum gibisinden.. kız kardeşimi ararım saatlerce konuşurmm.. başka odada çatlar...

şim kıskançtır.......:) ne bilim nete gir.. bişe yap kıskansın gidemesin...

ben sıkılıorum de.. evde.. kendime uğraşack şeyler bakıorum de... gibi gibi

anneme git ordan alırım der...dükkana gel gece bırakıyım ama oturmuyosun belim ağrıyo diyosun der...

nete giryom zate biliyor nete girdim onu kıskanmıyo....

bu adam evde sıkılyo TV izliyo konuşmuyo net bakyo skılyo ben gidiom dükkana diyo işi bitincede fink atıyo eve gelcene geziyo...

selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım..tanıdınızmı

selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım..tanıdınızmı

ben tanıyamadım senı kimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…