kocamı özledim ben
hee yaa esma valla gıcık olduğum arkdşı var onla takılmışlar araba ile gezmişler bende kavga ettiydim...bunun burnunu sürttürmem lazım hatta önce kıskanmaktan kurtulmam lazım...
olmuyo işte kıskanyom ne bilim süslü laa benim koca bakımlı geziyo bide gece eve geç geliyo nebilim aklıma türlü türlü şee gelio..
guneşşş harıkasın kuşum...
alyam.. fıstıkım avatarın pek hoşş...
nekk.. sen kocanı özleyebilirsin.. ama miray özleyemez... ona ceza vericem.. kadını evde brakmış 4 te gelmiş gece..
süründürecez miroşun kocasını..
böcükümmm... ne yapıon annem
saol cnm kırmızı olsun 5 fazla olsun kırmızı hastalıgım var binimmm:):)
enerji veriyormus kırmızı zaten:)
heheh valla annem dıyorkı cok cektım senden wc de n korkardın dıyorr sen ztn cıslı ıkızler dogduu elım moktan cıkmadı dıyor huhhaaa:):)
yirum hava guzl sen nıye bole kasvetlı oldun bak hepmzz gunesın tadını cıkrmaya calısyoruzzz..
bend ekocamı aradım konstum bana dıyorkı ne bu sessndekı canlılıkkk dopingmı aldın dıyorrr hehehe
bakınıyom cnm iş yok güç yokk zamda alamadık ocakta alcaktık
eşimde işini sevmıoo öle karışık bızım durum
he cok muhım 2 gundur orucum kaza orucum sızde tutun sonra tutaamzsınız saatler alıncak sonra yaz gelcek falan
miray hemde biraz önce yap bunu..
ya çocuğu olucak.. senin sancın tutsa bişe olsa evde teksin..
biraz sorumluluk sabihi et kocanı.
cemkir kuzu.... bir kıza gitmedğine eminim.... ama sokaktada işi yok evli adamın o saate..
ya süslü olsun... isterse.. kıvanç tatlıtuğ olsun..
kıskanmaaa belli etme.. yarılsanda belli etmeee..
bak senin kocani acilll yola sokman lazım.. çocuk olunca geç kalırsın..
geliyorum okuyorum ve gidiyorum bi türlü yazamadım ya... Bu hafta sonu kurs balşıyo artık haftanın 7 günü doluyum bittim beeeennnn...(
maşallah cnm sana aman nazar değirmeyelim
oğlun için bişi demicem artık ben beğendim nazarmı değdi nedir ..çikin o zaten hem gözleride çikin ama yüzü elleeri onlarda çikin evet bişi demiom artık heryer koyma şu fotolarıda accık büyüsün...
ders çalışcaksın eyimiş....çalış tabe azcukkkne kadaaa sürcekkk
canım burdan takipliyoruznerdeki?
buarada kampanyalarını gördüm ben isityom kampanya nerden bakıcam öle ürünlere? nerden takip ediyosun cnm
ya ne dersi iş yerinde bütün personelin zorunlu olduğu eğitim kursu.. temmuza gada süceeekkk ... yani hafta sonu artık uyuyamicam bi program yapamicam sosyalleşemicemm.. :))
canım burdan takipliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-4049.html
facede felan oluyo genel kampanyalar, ama pes etmemek lazım tabii
miroşş naz yapmak içn illa bir yerim ağrıor deme..
ne bilim gizemli ol
kıskansın seni evde tek bırakamasın..
valla ben ara ara yaparım... işe yarıor...
şöylekii... telefonumu kendim çaldırırm.. mesaj sesii yaparm:) mesaj gelmiş gibi..
niye gidiorsun demem.. hane o gideckse daha raht olurum gibisinden.. kız kardeşimi ararım saatlerce konuşurmm.. başka odada çatlar...
şim kıskançtır.......:) ne bilim nete gir.. bişe yap kıskansın gidemesin...
ben sıkılıorum de.. evde.. kendime uğraşack şeyler bakıorum de... gibi gibi
canım burdan takipliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-4049.html
facede felan oluyo genel kampanyalar, ama pes etmemek lazım tabii
selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım.. tanıdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?