kızlar 8 mart yapalımmı yapmayalımmı hediye alalım mı birbirimize katılan olurmu ?
hehe cnaım ya bugun bızım mudur yok işler sakınnn yemegı burda yıyoruz öle oldugu zaman bişey soleyen yok ozmn hehehe sans işte dur resmı koyuyrrm pek guzl dııl amaaa:)gunes gozume gozume gıryrdu.hehehe koyuyorm albumee bak gusumm
kocamı özledim ben
güneşş senden rahatı yok garuya bak beee
ayy ben bugunsankı az acıktım
oyyyyyyyyyy güzelim kırmızılarda pek bi yakışmş datlummmm öpüyore seni mucksssss
güneş vurmuşş sabah güneşi kime vurur yavru kuşşşşş bil bakemmmmmm?
nerde goncann senunn yafss
he gız ama youn olnca anamı agltyrlrrr
ssidiikliye huhhaaaa:):)
ama kuşş bu öğlen güneşi yırttın gayriiiiiiiiiii
ozamn yaruu sidiklüüü yarıda gözel zuhahahaha kızz benn çok ssiidd.... müşüm kucukkene hahaha
iştenerde goncann senunn yafss
saol cnm kırmızı olsun 5 fazla olsun kırmızı hastalıgım var binimmm:):)güneş harıkasın annem
kırmıcılııı
bende öleymişim hahhaaaaaa
yirum hava guzl sen nıye bole kasvetlı oldun bak hepmzz gunesın tadını cıkrmaya calısyoruzzz..işte
uff sabah görüştük daha da ne bilim bugün bi hoşum bi ağlak istiyorum felan, akşam olsun da yanımda olsun..
işler mi bunaltıyor, iş yaptığım insanlar mı bilmiyorum
guneşşş harıkasın kuşum...
alyam.. fıstıkım avatarın pek hoşş...
nekk.. sen kocanı özleyebilirsin.. ama miray özleyemez... ona ceza vericem.. kadını evde brakmış 4 te gelmiş gece..
süründürecez miroşun kocasını..
böcükümmm... ne yapıon annem
işte
uff sabah görüştük daha da ne bilim bugün bi hoşum bi ağlak istiyorum felan, akşam olsun da yanımda olsun..
işler mi bunaltıyor, iş yaptığım insanlar mı bilmiyorum
guneşşş harıkasın kuşum...
nekk.. sen kocanı özleyebilirsin.. ama miray özleyemez... ona ceza vericem.. kadını evde brakmış 4 te gelmiş gece..
bakınıyom cnm iş yok güç yokk zamda alamadık ocakta alcaktık
eşimde işini sevmıoo öle karışık bızım durum
he cok muhım 2 gundur orucum kaza orucum sızde tutun sonra tutaamzsınız saatler alıncak sonra yaz gelcek falan
ay noolmuş yaa onlara yineguneşşş harıkasın kuşum...
az pencereyi açim bari havaya bakar keyiflenirim, ay nasılll bunaldım bugün. işim de yok gibiyirum hava guzl sen nıye bole kasvetlı oldun bak hepmzz gunesın tadını cıkrmaya calısyoruzzz..
bend ekocamı aradım konstum bana dıyorkı ne bu sessndekı canlılıkkk dopingmı aldın dıyorrr hehehe
wu-huuu dizi çekimiaz galdı az sabır
bugun benımde dizi cekımlerım var2.gün orucmda şükür 2 gün kaldı herıfı gece sahur edıom dıye ıhmal etmeyım
bu sabah 5 te kalktım dünde yoruldum ama olsun boşar neyım benı
alyaaaa bende cok biğendimmmm sade havalı şık olmş heheh:)
sen konuşmaa....
bir kendını tutamadın herifi kıskandığını belli etmişsin gene..
senle çook işim var benmm çoookkk...
şu adammmııı şımartmaa....
sıkıyorsa aldtsın bakalm.... hamile kadını evde bırakıp 4 te eve glmek neymiş göstericem ben onaaa
napmış kocesı
ama hep mıraydan
ne kıskanıon o kadan amann
kıskanırım ama asla bellı etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?