Kokoşş Hatunlar Kulübü

oyyyyyyyyyy güzelim kırmızılarda pek bi yakışmş datlummmm öpüyore seni mucksssss

güneş vurmuşş sabah güneşi kime vurur yavru kuşşşşş bil bakemmmmmm?

guneşşş harıkasın kuşum...

alyam.. fıstıkım avatarın pek hoşş...

nekk.. sen kocanı özleyebilirsin.. ama miray özleyemez... ona ceza vericem.. kadını evde brakmış 4 te gelmiş gece..

süründürecez miroşun kocasını..

böcükümmm... ne yapıon annem

güneş harıkasın annem
kırmıcılııı
saol cnm kırmızı olsun 5 fazla olsun kırmızı hastalıgım var binimmm:):)

enerji veriyormus kırmızı zaten:)

bende öleymişim hahhaaaaaa

heheh valla annem dıyorkı cok cektım senden wc de n korkardın dıyorr sen ztn cıslı ıkızler dogduu elım moktan cıkmadı dıyor huhhaaa:):)

işte
uff sabah görüştük daha da ne bilim bugün bi hoşum bi ağlak istiyorum felan, akşam olsun da yanımda olsun..
işler mi bunaltıyor, iş yaptığım insanlar mı bilmiyorum
yirum hava guzl sen nıye bole kasvetlı oldun bak hepmzz gunesın tadını cıkrmaya calısyoruzzz..

bend ekocamı aradım konstum bana dıyorkı ne bu sessndekı canlılıkkk dopingmı aldın dıyorrr hehehe

beğendin dimek avoşu heeee saol bana benziyy sanki demiii

işte
uff sabah görüştük daha da ne bilim bugün bi hoşum bi ağlak istiyorum felan, akşam olsun da yanımda olsun..
işler mi bunaltıyor, iş yaptığım insanlar mı bilmiyorum

az galdı az sabır

bugun benımde dizi cekımlerım var2.gün orucmda şükür 2 gün kaldıherıfı gece sahur edıom dıye ıhmal etmeyım
bu sabah 5 te kalktım dünde yoruldum ama olsun boşar neyım benı

bakınıyom cnm iş yok güç yokk zamda alamadık ocakta alcaktık
eşimde işini sevmıoo öle karışık bızım durum
he cok muhım 2 gundur orucum kaza orucum sızde tutun sonra tutaamzsınız saatler alıncak sonra yaz gelcek falan

allah kabul etsin cnm..

eşinde biraz daha dayansın bu arada iş bakınmaya devam etsin..

rabbim yardımcınız olsun..

alyaaaa bende cok biğendimmmm sade havalı şık olmş heheh:)

ay noolmuş yaa onlara yine
nere gitmiş ki gece 4'e kadar

yirum hava guzl sen nıye bole kasvetlı oldun bak hepmzz gunesın tadını cıkrmaya calısyoruzzz..

bend ekocamı aradım konstum bana dıyorkı ne bu sessndekı canlılıkkk dopingmı aldın dıyorrr hehehe
az pencereyi açim bari havaya bakar keyiflenirim, ay nasılll bunaldım bugün. işim de yok gibi

wu-huuu dizi çekimi
ben regl olucam galiba canım, onun depresyonunu da yaşıyo olabilirim
eşime kırmızı kart gösteriyorum 4-5 günlüğüne

hee yaa esma valla gıcık olduğum arkdşı var onla takılmışlar araba ile gezmişler bende kavga ettiydim...bunun burnunu sürttürmem lazım hatta önce kıskanmaktan kurtulmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…