selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım.. tanıdınızmı
selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım.. tanıdınızmı
bene hazal dııl heheD:
sonundaaaevet benm cimcime iyi gittim ama kötü döndüm moralmen sıfırım sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum mesela bebiş
sonundaaaevet benm cimcime iyi gittim ama kötü döndüm moralmen sıfırım sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum mesela bebiş
hehehehe simayli biliyordum içime doğduydu ne gelmiyon laa buraaaa
mirayın göbusunde bır nefess varrr habern varmığğğ
kız valla bana tebrikler dimi
bide dün aklıma düştün bu kız gelmiyo artık diyeeeee
töbe ölcem de aklıma mı gelicek bana çok olur böle
noldu cimcimem
mirayın göbusunde bır nefess varrr habern varmığğğ
pes etmiycen işte canım, bana da ilk 2-3 ay hiç bişi çıkmadı.nekkim ben önceden takip ediyodum ama pes ettim çıkmadı heç yaaaaaaaa
ordan link veriyolar faceden de sayfasına bakıp orda istenileni yapıyosun, anket yada oyun oluyo..yada beğenip paylaşman gereken bi resim felan.nek baktımda neyi nasıl taki edicem oradamı yayınlıyorlar...
allah korusun kuşum töbedeçok özledim sizleri ama gelemedim bu ara moralmen sıfırım bebişimiz olmuyor olamıcak galiba
allah korusun kuşum töbedeçok özledim sizleri ama gelemedim bu ara moralmen sıfırım bebişimiz olmuyor olamıcak galiba
hoşgeldin kız..
olmıcakmıı... olmuş bir tane.. olur bir adet daha acele etme kuşumm...
var tabi nan..............................
haberm olmaamı okadar olmadı gelmiyeli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?