Kokoşş Hatunlar Kulübü

selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım..tanıdınızmı

hzzoşşş sen misin?

selam kızlar nassınız... mirayım topiğin bayağı ilerlemiş hepiniz bıraktıgım gibisiniz maş...diğer nikimle giremiyorum şifre giremedim bende başka nick aldım..tanıdınızmı

hazoşşşşş dicem yanış yazdım ?

Son düzenleme:
sonundaaaevet benm cimcimeiyi gittim ama kötü döndüm moralmen sıfırımsizin mutlu haberlerinizi bekliyorum mesela bebiş

sonundaaaevet benm cimcimeiyi gittim ama kötü döndüm moralmen sıfırımsizin mutlu haberlerinizi bekliyorum mesela bebiş

kız valla bana tebrikler dimi
bide dün aklıma düştün bu kız gelmiyo artık diyeeeee

töbe ölcem de aklıma mı gelicek bana çok olur böle

noldu cimcimem

Son düzenleme:
hehehehe simayli biliyordum içime doğduydu ne gelmiyon laa buraaaa

gelmiom deel gelemiyom şifremi giremedim simaylimde dene dene yok ulaşamadımda kimseye soramadım mecburen yeni açtım,ki zaten zaman bulamıyorum artık girmeyesenin nasıl oldu bebiş ne alemde

kız valla bana tebrikler dimi
bide dün aklıma düştün bu kız gelmiyo artık diyeeeee

töbe ölcem de aklıma mı gelicek bana çok olur böle

noldu cimcimem

allah korusun kuşum töbede çok özledim sizleriama gelemedim bu ara moralmen sıfırım bebişimiz olmuyor olamıcak galiba

nekkim ben önceden takip ediyodum ama pes ettim çıkmadı heç yaaaaaaaa
pes etmiycen işte canım, bana da ilk 2-3 ay hiç bişi çıkmadı.

nek baktımda neyi nasıl taki edicem oradamı yayınlıyorlar...
ordan link veriyolar faceden de sayfasına bakıp orda istenileni yapıyosun, anket yada oyun oluyo..yada beğenip paylaşman gereken bi resim felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…