Kızlaar selaam
Nöbetçi topiktenim,kimseler yok.
Buraya attım kendimi
tamda konusuna gelmışım:78:
mıray gıdıon mu cnm
Kızlaar selaam
Nöbetçi topiktenim,kimseler yok.
Buraya attım kendimi
kardeşimi bekliom dr.gicez cnm kalp cerrah prof. varmış bi tane ona götürcem onu....:26:
çıkcaz gelincee hemen veda edim dedim...sende akşma geldin bee bacım ne konular döndü
kısss sadece o dıgıl bugunnn burda butopıkde olan muhabbete dahıl olanalrın hepiciğiii görev basına gecıcekkkk suyu felan yedeklesınlerrrr adamlarrr
hee ya ehrkes eşine saldırcak pohahhaah ben şimdiden cnm çekti az önce geldi para verdi kardeşimi götürcem lazım olur al deedi yapıştm öptüm napıon yaa diodedim akşam süper olacak garip ne bilsin burda neler dönyoooo
hee ya ehrkes eşine saldırcak pohahhaah ben şimdiden cnm çekti az önce geldi para verdi kardeşimi götürcem lazım olur al deedi yapıştm öptüm napıon yaa diodedim akşam süper olacak garip ne bilsin burda neler dönyoooo
yaaa kıloluyken meme de vardı 95 cıvarı kılo verınce kusup gıttılerrrr kaç olcun senınnn
h geldın
gel bacım gellllll
@
(\_. - .
./\......', topiğinize işeyip kaçtı
zuzu senllikk konulardan bahsedioss kızzz ....
evlere şenlik varr.....
sende saten giyonmu cicişler kocişine nelerle kandıryon kocişi bakam az tio ver....
kız zuzu daha nişanlı dur hele öğrenmeye gelmişşşşşşşş
zuzumm kız ne zamandır yoksun yawwwwwwwww
@
(\_. - .
./\......', topiğinize işeyip kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?