günadın kızlar geç geldim herkese mrb...
kafam kazan gibi hiç uyumadım hemde hiççç.....
kardeşim ameliyat olucak hiç iyi şeyler söylemedi doktor iyiki o doktora gitttik...
ay canım yaaa :26:günadın kızlar geç geldim herkese mrb...
kafam kazan gibi hiç uyumadım hemde hiççç.....
kardeşim ameliyat olucak hiç iyi şeyler söylemedi doktor iyiki o doktora gitttik...
aynen doktorda olanalrı yazıyorum ...
5 te gittik bekliyenlerin yaş ortalaması 55-60-70 hepsi yaşlıdı..kardeşim dio bak bu hep böle nere gidersem gidim böle dio üzülmesin die ne şaklabanlıklar yaptım bi bilseniz...
nese dr geldi EKO ve EKG çekildi kalbin ritmini görseniz makine yıkılcak nerdeyseee duydum sesini bilee..nese hala ben sırtık vaziyette oturdum...hiç ağlamadım kendimi tututum dr. hemen sesi duyunca koştu muayene etti bidah bidaha ve önden arkadan bide geiyk yapıo tez tour da çalışyo kardeşim fenerbahçeli kıayfet giyolar lac.pantolan sarı gömlek lac.kıravat sen dio fenerlimsin o yok dio gs liyim yapılırmı adam zorla FB yaa dio gülyo ben anladım bişiler yolunda gitmio dr sarardı soldu ofisime geçelim dedi....
aynen doktorda olanalrı yazıyorum ...
5 te gittik bekliyenlerin yaş ortalaması 55-60-70 hepsi yaşlıdı..kardeşim dio bak bu hep böle nere gidersem gidim böle dio üzülmesin die ne şaklabanlıklar yaptım bi bilseniz...
nese dr geldi EKO ve EKG çekildi kalbin ritmini görseniz makine yıkılcak nerdeyseee duydum sesini bilee..nese hala ben sırtık vaziyette oturdum...hiç ağlamadım kendimi tututum dr. hemen sesi duyunca koştu muayene etti bidah bidaha ve önden arkadan bide geiyk yapıo tez tour da çalışyo kardeşim fenerbahçeli kıayfet giyolar lac.pantolan sarı gömlek lac.kıravat sen dio fenerlimsin o yok dio gs liyim yapılırmı adam zorla FB yaa dio gülyo ben anladım bişiler yolunda gitmio dr sarardı soldu ofisime geçelim dedi....
ofise geçtik adam kalp var onu getirdi maket açtı ikiye böldü bak dedi şu kapakçık iltihap olmuş kapl görevini yapmıyor krili kanla dolu temiz kan almıyor içeri dedi kalp büyümüş ve sıkışyo sürekli dedi..buyüzden nefes almakta zorluk çekyosun dedi kapakçık kapanmış ilthapla ve görevini yapmıomuş kapl boşuna pompalıomuş kendini...oda büyüyormuş kalp 2 katı olmuş...zor tuttum kendimi peki dedim ne olcak oda ameliyat olması lazım biran önce hemen beklerseniz kalp felce girer kalp nakli grekir oda kalp bulması zor oluyor dedi...bu adam prof her bir kelimesi doğru hiç şüphem yok ...adam sen bilyomudun bunalrı dedi kardeşim liste çıakrdı bakın bende bunlar var dr. yazmıştı önceden dedi adam şaşırdı...
ne dıyo doktor nezman amelıyat olcakkkk uzuldum yaaaa İNŞALLAH bır an once kavusur sağlıgına
ay canım yaaa :26:
peki ameliyattan sonra tamamen iyileşecek mi, ne dedi tam olarak
kardeşinin de morali bozulmuştur
mırayım belkı herşey daha ıyı olcek cnm
karamsar olmamak lazım
acil şifalar bıtanemmüzülme lutfenn
ınş.daha ıyı olcekk daha ıyı
canm benmm... allah sağlık sıht şifa versinn
nese metal kapakçık takıolarmış öle pille felanda çalışmıor sadece kapakçık takacaklar oda görevini yapsın die...hemen ameliya tossun dedi bide oğlum sende hipertansion var dedi: 26 olmuş tansion önce tansion düşmesi lazım böle ameliyat giremessin iyiki gençsin bu tansiyoın beyin damarlarını patlatırdı dedi ben :şoooooookkkhala ağlamıorum sıkyom kendimi
nese adam dedim ssk karşılıomu fişyat nedir biz bian önce yaptıralım ameliyat dedim oda ben 3000 tL alyom tıp fakültesine yatıtırız dedi 8 gün kalcak dedi 2 gün tes bilmem ne sonra ameliyat 6 gün ameliyattan sonra yatcak bunları ssk karşılıcak adam isterseniz asistanlar var onlar girsin ücreti ssk karşılar bişe ödemezsiniz dedi biz yok siz girin dedik adam tamam siz karar verin beni haberdar edin ama hergeçen gün lehine işliyor bian önce ossun dedi...biz annemle konuştuk haftaya düşünyoz adamı arıcam haftaya gün alınacak bakalım.....inş iyi olcak adam prof benim için bu ameliyat 2.5 saat sütüyo yaptığım endişe etme dedi kardeşimi rahatlattı adamı pek sevdim hiç ukala değil ohhh biz dedik belki 10 bin ister biz 3 bini göze alırız ne demk sağlık sonuçta annemi aradımannttım oda üzüldü kızmamak için zor tuttum kendimi onaa...nerde kaldınız die...ama kesin annemle kavga etcem yane...nie beklediler bukadar 4 sene ....
canım uzma kendını ALLAHIN iznıyle İNŞALLAH kardesın bı an once sağlığına kavusur
ne dıyo doktor nezman amelıyat olcakkkk uzuldum yaaaa İNŞALLAH bır an once kavusur sağlıgına
karamsar olmamak lazım
@
(\_. - .
./\......', topiğinize işeyip kaçtı
karamsar olmamak lazım
doktorunda ıyı olması başarılı amelıyat yapması ve işinde porf.olması ıyı cnm bence
ınş.herşey daha güzel olacak
annen napsın belkıde farkında değildı
yada elden bişey gelmedı
çaresız kaldığımız durumlar hepımızde oluyoo
kız bu topiği her gün ben temizliyomm...
yaptığına bakk... çişini yapıcak başka yer bulamadınmı...
nedir benm çektiğim bu kknın zıpır hatunlarındann..
hergün temizle hergün aynı ...
size temizlik dayanmıyorr... ( anne dırdırı )
neysee son kere temizledimm.. bir daha yapmaa...
günaydın kızlar...
evt aklım onda ınş. cnm yaa
bu arada ben kendımı tanıtım ıstersenız
24 yaşındayım
oto sektörunde çalışıyorum
ıst. anadolu yakasında oturuyorum
2yıllık evlıyım
bebem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?