kız şuan makarna yiyorum bilonmuadımı söylemem sonra silinmio bak yatak odam kaldı:26:silmiolarda
almıssın ıyı hosdaaa kım gıyecek onuuuu hec dusundun mu ortada ıcrat felan yokkkk
amannn aman ayoka mıydı neydı o olmasında he sankı ıhtıyac sahıbımısındeee tovbe tovbe
cok sevıym uğur böcuklu şeylerı dayanamadım valla
kocama göstermeden eve nasıl sokcem
görunce ıyıcene azcak
ben olmamış cocuğa don bıctım anlıycan
görunce ıyıcene azcak
yaneeeee once çalışşş kısımmmmm çalışannnnn paslanmazzzz demişerrrr adam onu görünceee işkillenecek ne diycen adama ıcımdekı buyumeyen cocugumı aldım dıyecen
iim canım ne sevmesi gündüz canımı sıkmıştı hiç o dallara basmadım anasına gönderdim bende yattım
ben dizi çekımlerımı hıc aksatmampas tutman yanı
ben koceme 2 yıldır oyalıyom az daha oyalamada ne var:86:
görunce ıyıcene azcak
senın gercek adınmı mırayyy bıde cımcık makarnası senın adın ne lennn hers cabuk adını sölesınnn
anladın cnm ama başka sebep vardır belkı ne bılem bı annenın evladı ıcın ıhmalkar olmasını düşünemıyorumda
yok len daha ben bebekım
kocem ıstemez mı
yaşım 30 olduda 50 oluna bana dede mı dıycek babamı da falan fılan
dün ne aldımbılın mı
kız hamile değilmisin allah seni neetsinbence kocişi asdırmak için çocuk eşyaları gösterme sen bunnarı giy tam süper olurEki Görüntüle 265253 Eki Görüntüle 265254
anladın cnm ama başka sebep vardır belkı ne bılem bı annenın evladı ıcın ıhmalkar olmasını düşünemıyorumda
yok len daha ben bebekım
kocem ıstemez mı
dün ne aldımbılın mı
cimcimeeee alıntı yapaımm yımmm mı kızzzzzzzzzzz
yok len daha ben bebekım
kocem ıstemez mı
dün ne aldımbılın mı
sölemem nan napcen nufüsuna mı alcen pohaha sen resmini koy bana sölerim suratını görem şöle iiçim açılsın ....bakam neye benzion??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?