Kokoşş Hatunlar Kulübü

miraycım çok geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme bi çaresi bulunur elbet,,, derdi veren allahım dermanını da verir sabret biraz

kızlar iiki burdaim haa yoksa ben kafayı yerdim sizi seviorum gogoş dostlarım benimmm ne iyisinizz...bide merak etmişsiniz canlarımmmm

ayy burcuu benm burdan öğreneceğim çok şey varr..

neler olmadıki pamuk gibiydi adam akşamm..

maşallah maşallah

bundan sonraaa msjlara devammm..

başka taktikleri bekliorumm..

dört gözlee...

pohahah elinde patlamamış yanee ay ne güldüm ömürsünüz

taktiklerin şahı cimcime ye burdan teşekkür.....nerde o nannn

kedicik bizim aslana uyyor anca sendeki başak o birazdaha gizemli olanı seviyor sanırım..istekli ve nazlı

gunaydn kızlr yorumlarınz ıcın teskkuer ederm valla aynı bızden bahsetmssnzz::):):)
miraycım gecmıs olsun allah tez zamanda sıfa versın ınsss

sağol cnm evet genç olmasa belki dayanamazdı allah korudu aklım hep onda bide yakışıklı bi görsen off içim gitti gencecik yaşta hayata hep yenik başladı askerliğe gidemedi bu hastalıktan bide kara harp okulnu kazandı koşamadı die hastalık yüzünden okuyamadı orda hep hayyelleri gittii...orda çıktı muayenede subay olcaktı hep hayalidi ama olmadı kazandı olamadı ama hayırlsı iiiki muayenede çıktı bilmezdik yoksa..hoş bildikte ne oldu annem 4 sene bekledi...

miraycım çok geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme bi çaresi bulunur elbet,,, derdi veren allahım dermanını da verir sabret biraz

bak bak neden kız bukadar hamaratın enerjikmi doldun...sarmaları yedin hurra hııı??

cnm sağol yok olumsuz düşünmüom ama üzüldüm çok allahım yardım etti şükür bu adamı bulduk kıytırık dr.lar bişe bilmiolar...allaha şükür bide daha bekleseydik düşünemiorum...

kesinlile canım tabıkıde haklarını kullanacak tasarruf dıyıp elaman cıkarmayı bılyorlarrr bı bızdemı vıcdan varr

kesinlile canım tabıkıde haklarını kullanacak tasarruf dıyıp elaman cıkarmayı bılyorlarrr bı bızdemı vıcdan varr

aynen öle dedim söliceksin yalan söleyemem dio bişi söleme ozman dedim çenesini tutsun bigün çıksın gelsin yatrırız öteki günü raporu koyarım önlerine zaten kendileri napcak sanki ssk dan alcaz kalp yane nie yalanmı söylonuz diecekler artık devir değişti yok öle 3 kurşa beş köftee hıhhhhh

bak bak neden kız bukadar hamaratın enerjikmi doldun...sarmaları yedin hurra hııı??

kız eve gec kaldım bıde markette yagsız kıyma bıtmıssss kosyur kostur basaka markete ordan gecerkende parfumc gördum dayanamdım bıde o orda oyalandımmm sonna ece gıttı dolma harcını yapacam ahanda robot bozulduu hadı ellde doğra sogancıkları ama pes etmedımmmm saaat ilerledi bi sarısım var görmeliydinnn eeee dolma pişecekkkk akşama da iş pişirecz cabucak halletım motora bağladımmm

sağol güzelim inş. sen naptın kocişinle okdar okdun dün...

akşam iyiydik hersy guzeldı :):)
haanı burc yorumnda yazıyorya ''aklına bıle gelmz burc kadınn aktıflıktn younlktn ''gıbı bişi benımkı olee dusndugm en son sey dedım kocemiii mutlu edeyım ehehe ama sabahınaa fırcayı bastım bagrdım cgrdm cok kızdımmmm . kapıştım :8 kapıştım dıyorum cunku tek basımaaa bişey soleyemedımpüfff

miroşum, bence de çıkmasın sakın işten..
3000 tl istemesi de iyi olmuş, gayet makul bir fiyat..
inş kolay geçecek ameliyatı, kardeşind e stres yapmasın korkmasın, genç sonuçta çabucak toparlanır..

günaydın hanımlarrrrrr miraycım Rabbim sağlığını daim etsin inşallah çok geçmiş olsun

kızlar dün bi kez daha şunu anladım insanın yüz güzelliği önemli değilmiş düğün evine gelen misafirleri gözlemledim de 4 elti var şimdi hepside çok güzel maşallah ama bi tanesi var o kadar mı tatlı olu bi insan yüzünden gözünden ışık saçıyo resmen diğer eltileri ondan daha güzel ama onlar kasım kasım oturuyolar allahım nası işveli nası cilveli varya dedim insan güzel olacağına böyle neşeli olsun kendini sevdirsin daha iyi hayran kaldım kadına

evet dogru dıyosun bazı ınsanların enerjısı okadar guzel oluyokı cevresını buyuluyor bıde tatlı dıl olacak

amma enerjikmi adamı naptın merak ettim bukdar enerjiye...

kız sarsadın sarmalasaydın gecee dün okumadınmı buraııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…