- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ayy burcuu benm burdan öğreneceğim çok şey varr..
neler olmadıki pamuk gibiydi adam akşamm..
maşallah maşallah
bundan sonraaa msjlara devammm..
başka taktikleri bekliorumm..
dört gözlee...
kedicik bizim aslana uyyor anca sendeki başak o birazdaha gizemli olanı seviyor sanırım..istekli ve nazlı
burcu koç sen gibi eşin sakin dimi senin ..?başak burcu erkeği ılımlıdır elinde çevir istediğin gibi....koç sen zorsun sizde senle ii uğraşması lazım..
koç kadını Eğer birşey herzamanki yerinde değilse, bunu hemen fark eder ve her şeyin yerli yerinde olması gerektiğini düşünür. Bütün çabalara rağmen fikrini de değiştirmez. Öyle çok ilgi alanı vardır ki siz seksin yokluğunu hissetseniz de onun bunu faredecek zamanı olmaz. Hatta bu konuda insiyatifi ele almanıza memnun olur.
Birbirlerinin farklı mizaçlarına katlanmak zorunda olmalarına rağmen, uzlaşmaya hazır ve sevgi doludurlar. Sizin değişim ve harekete ihtiyacınız olmasına rağmen, o alışkanlıklarına sadıktır, alıştığı çevreyi herşeyden fazla sever. Siz, doğal hareket eden bir insansınız, buna karşılık o herşeyi enine boyuna düşünen ve herşey için mantıklı kanıtlar öne süren biridir. Sizin göz yumabileceğiniz şeye karşı, o çok az anlayışlı davranır.
Bazıları Başak erkeğinin zevk kelimesini hiç duymadığını iddia ederler. Bu kişiler, ancak Başak insanını yakından tanımamış kişiler olabilir. Onun içindeki hazzı uyandırmak sadece size düşer. Daha sonra tıpkı bir volkanın patlamasını yaşarsınız ki duyma ve görme duyularınız kaybolur ama daha fazlasını yaşamaktan duyduğunuz zevk asla!
Sizi tam olarak tanımöadan, sevmesini beklemeyin. Kendi kişiliğinizi biraz frenlemeli ve yaşamın her anında ve aşkta ona karşı sabırlı olmalısınız. Bu işe yarayacaktır.
bölee yazıoooo
miraycım çook geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin kardeşine ve tüm hastalara...
üzülme demek boş biliyorum ama senin güçlü durman ve kardeşine moral vermen gerek...
inşallah atlatacaktır bunu kardeşin yaşı çok genç vücut kendini çabuk toparlayacaktır eminim...
bu arada herkese günaydın hanımlar...
miraycım çok geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme bi çaresi bulunur elbet,,, derdi veren allahım dermanını da verir sabret biraz
bende ıs yerındeyım napak yaneeeeeee ıyı bakalım neyseeeee benım de ısler ıyıydııı dunnnn okadar konustuk eve giderkene 2 tane parfum aldımm eve gıttım sarma sardım etlüüüü ondan sonrada yaramazlık yaptuk herflennn dun pek bı hamarattım gızzzzzzzzz
gunaydn kızlr yorumlarınz ıcın teskkuer ederm valla aynı bızden bahsetmssnzz::):):)
miraycım gecmıs olsun allah tez zamanda sıfa versın ınsss
miraycım çok geçmiş olsun canım hemen olumsuz düşünme bi çaresi bulunur elbet,,, derdi veren allahım dermanını da verir sabret biraz
inş...kavuşcak hiç uyumadım göndermedim bende kaldı sabah giyinmiş iki dirhem bi çekirdekj işe gidio bend edim ban bak ayrıl işten söle ameliyat olcam dio ki onları ortada bırakamam hemen çıkmıyım 10 gün sonra çıkarım ne dion sen dedim çıkcaksın...!!haftaya ayrılyosun cnm söle dedim ...
sonra işe geldim kafa çalılmıo tabiii bend e düşündüm nan nie ayrılyoki ssk var devam etsin ssk rapor veriolarmış zaten 2 ay çalımama ayrılmaz bigün önce vizite alır ameliyat olur diğer gün biz raporu götütrürüz aniden ameliyata aldılar kapl için deriz demi illa dürüstmü olcaz hep biz dürüstüz zaten hem maaşı sskdan yatcak 2 aylık rapor bitince çıktı göstersinler isterlerse hemen kardeşimi aradım çıkmıosun haftaya bigün önce vizite al ameliyata girceksin diğer gün ben raporunu götürcem onlara kardeşimi ameliyata aldılar die sonra maaaş alcan dio yok ben yapmama onlara öle (çok dürüst) nan nie yapmıcan 1500 TL para yatcak azmı??? sen ameliyata gircen diom o insanlar ii ben yapmam dedim yapcan sçrım tafana senin...
haftaya getircek vizite ee hep bizimi yicek işyeri bizde yicezzz onları yeter...
kesinlile canım tabıkıde haklarını kullanacak tasarruf dıyıp elaman cıkarmayı bılyorlarrr bı bızdemı vıcdan varr
bak bak neden kız bukadar hamaratın enerjikmi doldun...sarmaları yedin hurra hııı??
sağol güzelim inş.sen naptın kocişinle okdar okdun dün...
kızlar dün bi kez daha şunu anladım insanın yüz güzelliği önemli değilmiş düğün evine gelen misafirleri gözlemledim de 4 elti var şimdi hepside çok güzel maşallah ama bi tanesi var o kadar mı tatlı olu bi insan yüzünden gözünden ışık saçıyo resmen diğer eltileri ondan daha güzel ama onlar kasım kasım oturuyolar allahım nası işveli nası cilveli varya dedim insan güzel olacağına böyle neşeli olsun kendini sevdirsin daha iyi hayran kaldım kadına
kız eve gec kaldım bıde markette yagsız kıyma bıtmıssss kosyur kostur basaka markete ordan gecerkende parfumc gördum dayanamdım bıde o orda oyalandımmm sonna ece gıttı dolma harcını yapacam ahanda robot bozulduu hadı ellde doğra sogancıkları ama pes etmedımmmm saaat ilerledi bi sarısım var görmeliydinnn eeee dolma pişecekkkk akşama da iş pişirecz cabucak halletım motora bağladımmm
akşam iyiydik hersy guzeldı :):)
haanı burc yorumnda yazıyorya ''aklına bıle gelmz burc kadınn aktıflıktn younlktn ''gıbı bişi benımkı olee dusndugm en son sey dedım kocemiii mutlu edeyım ehehe ama sabahınaa fırcayı bastım bagrdım cgrdm cok kızdımmmm . kapıştım :8 kapıştım dıyorum cunku tek basımaaa bişey soleyemedımpüfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?