Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroşum, bence de çıkmasın sakın işten..
3000 tl istemesi de iyi olmuş, gayet makul bir fiyat..
inş kolay geçecek ameliyatı, kardeşind e stres yapmasın korkmasın, genç sonuçta çabucak toparlanır..

evet cnm çıkmıcak çok saf yaa deli edio onları düşünyo ...kız tele bakan kzızı gördüm bişe demedim zaten heyecalıdım dr. nedicek die ama kız ters biri belli dii.... hiç tel çalmadı biz gtiitk kız pek yerinde oturmuo haberi mutfağa gidio annamadım obur herhallde beni terlediğinde telde sandivicini yerken bana cvp vermek istemedi...

ameliyat kolay yapıo bu prof.inş. iyi olcak annemin gelmesine sevinemiom bile daha kavga etcem onla arayıp...çok kızcam valla...

miroşum, bence de çıkmasın sakın işten..
3000 tl istemesi de iyi olmuş, gayet makul bir fiyat..
inş kolay geçecek ameliyatı, kardeşind e stres yapmasın korkmasın, genç sonuçta çabucak toparlanır..

evet cnm çıkmıcak çok saf yaa deli edio onları düşünyo ...kız tele bakan kzızı gördüm bişe demedim zaten heyecalıdım dr. nedicek die ama kız ters biri belli dii.... hiç tel çalmadı biz gtiitk kız pek yerinde oturmuo haberi mutfağa gidio annamadım obur herhallde beni terlediğinde telde sandivicini yerken bana cvp vermek istemedi...

ameliyat kolay yapıo bu prof.inş. iyi olcak annemin gelmesine sevinemiom bile daha kavga etcem onla arayıp...çok kızcam valla...

günaydın hanımlarrrrrr miraycım Rabbim sağlığını daim etsin inşallah çok geçmiş olsun

sağol cnm cımmm sen naptın dünnn?kocişini sevdinmi...

kelebek29 avatarın çok tatlı yaaaaa

onun durumunu anlatıo çok iş yapıo o yaaa....

katılıyorum arkdaşım kesinlikle .....!

geldim geldim sonundamirayım geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin...rüyamda kocam aldatıyodu bende dayağa başlamıştımki kapı çaldı sütçümmüş...akşamın etkisinde kaldım galiba..akşam bi eşimin telefonu çaldı ist.numarası 0216 lı cevapvermedi..benmki kapattı yemeği yedik sonrada evi aradılar tekrar 0216 kızın biri çıktı eniştee ben dilaraaa yok yanlış aradınız dedi benmki kapattı benm surat düştü tabi..tesadüfse çok sinirbir tesadüf:95:

sağol cnmcım...

kızım seni aldatması için eşinin şuurunu kaybetmiş olması lazım pohahha tesadüftür bee yada biri geyik yapmış sizle... dövseydinde öle açsaydın kapıyı keşkem....

bende dün gece 1 gibi tam dalmışım kociş gelmiş gitmiş salonda uyumuş ben dalmışım duymamışım tam uyuyamadım zaten uyandım baktım saat 3 nerde bu adam die telefona sarıldm evde tel çalıo nan teli bırakmış nie gitmiş die düşünyom hiçiçeri bakmak gelmioo miray ne var nie beni arıosun evden ne oldu die bağıryo meğer orda uyumuş bende gel burda yat korkyom dedim geldi sarıldı halvet yapmadık benimde onunda morali bozuktu çünki...

senın gercek adınmı mırayyy bıde cımcık makarnası senın adın ne lennn hers cabuk adını sölesınnn

anladın cnm ama başka sebep vardır belkı ne bılem bı annenın evladı ıcın ıhmalkar olmasını düşünemıyorumda
bebiş düşün kız bu sene sen artık hımm eşin istemiomu bakam??

yok len daha ben bebekım
kocem ıstemez mı
yaşım 30 olduda 50 oluna bana dede mı dıycek babamı da falan fılan
dün ne aldımbılın mı

bana öylebir hareket yapsın bak görsün sonra ne oluyo o cilveli şıkıdım karısı canavar kesilirim valla..ama değildir ya numaralarda aynı diil numaraları kaydettim nolur nolmazmoral bozuk olunca fanfin olmuyor dimirabbimmorallerimizi hiiiç bozma sen bol aşnafiş ver allahım önce çocuk isteyenlere sonra biz ihtiyaç sahiplerine abowwwwww ihtiyaç sahibimiyiz kıs biiiiiiiz aaaaaaaaaaay

amannn aman ayoka mıydı neydı o olmasında he sankı ıhtıyac sahıbımısındeee tovbe tovbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…