amma enerjikmi adamı naptın merak ettim bukdar enerjiye...
kız sarsadın sarmalasaydın gecee dün okumadınmı buraııı
kız sarsadın sarmalasaydın gecee dün okumadınmı buraııı
miroşum, bence de çıkmasın sakın işten..
3000 tl istemesi de iyi olmuş, gayet makul bir fiyat..
inş kolay geçecek ameliyatı, kardeşind e stres yapmasın korkmasın, genç sonuçta çabucak toparlanır..
miroşum, bence de çıkmasın sakın işten..
3000 tl istemesi de iyi olmuş, gayet makul bir fiyat..
inş kolay geçecek ameliyatı, kardeşind e stres yapmasın korkmasın, genç sonuçta çabucak toparlanır..
günaydın hanımlarrrrrr miraycım Rabbim sağlığını daim etsin inşallah çok geçmiş olsun
kelebek29 avatarın çok tatlı yaaaaa
kızlar dün bi kez daha şunu anladım insanın yüz güzelliği önemli değilmiş düğün evine gelen misafirleri gözlemledim de 4 elti var şimdi hepside çok güzel maşallah ama bi tanesi var o kadar mı tatlı olu bi insan yüzünden gözünden ışık saçıyo resmen diğer eltileri ondan daha güzel ama onlar kasım kasım oturuyolar allahım nası işveli nası cilveli varya dedim insan güzel olacağına böyle neşeli olsun kendini sevdirsin daha iyi hayran kaldım kadına
bizim patron gibievet dogru dıyosun bazı ınsanların enerjısı okadar guzel oluyokı cevresını buyuluyor bıde tatlı dıl olacak
sağol cnm cımmm sen naptın dünnn?kocişini sevdinmi...
iim canım ne sevmesi gündüz canımı sıkmıştı hiç o dallara basmadım anasına gönderdim bende yattım
geldim geldim sonundamirayım geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin...rüyamda kocam aldatıyodu bende dayağa başlamıştımki kapı çaldı sütçümmüş...akşamın etkisinde kaldım galiba..akşam bi eşimin telefonu çaldı ist.numarası 0216 lı cevapvermedi..benmki kapattı yemeği yedik sonrada evi aradılar tekrar 0216 kızın biri çıktı eniştee ben dilaraaa yok yanlış aradınız dedi benmki kapattı benm surat düştü tabi..tesadüfse çok sinirbir tesadüf:95:
sağol cnmcım...
kızım seni aldatması için eşinin şuurunu kaybetmiş olması lazım pohahha tesadüftür bee yada biri geyik yapmış sizle...dövseydinde öle açsaydın kapıyı keşkem....
bende dün gece 1 gibi tam dalmışım kociş gelmiş gitmiş salonda uyumuş ben dalmışım duymamışım tam uyuyamadım zaten uyandım baktım saat 3 nerde bu adam die telefona sarıldm evde tel çalıo nan teli bırakmış nie gitmiş die düşünyom hiçiçeri bakmak gelmioo miray ne var nie beni arıosun evden ne oldu die bağıryo meğer orda uyumuş bende gel burda yat korkyom dedim geldi sarıldı halvet yapmadık benimde onunda morali bozuktu çünki...
böcükk bilyodu ama neymiş amelliyat dememiş diğer dr.nan iskenderundaki dr.cerrah bile değilmiş götürdükleri...ahh sinir olmamk elde değil annem çok soğukkanlı ama üzülsün çocuğun hayatı yaa...heerşeyi miray yapcak düşüncek evlendim nan yine ben koşturyom yaparım hiç gıovunmam tanımadıklarım için bile koşturdum ama annem ihmalkar....
bebiş düşün kız bu sene sen artık hımm eşin istemiomu bakam??
bana öylebir hareket yapsın bak görsün sonra ne oluyo o cilveli şıkıdım karısı canavar kesilirim valla..ama değildir ya numaralarda aynı diil numaraları kaydettim nolur nolmazmoral bozuk olunca fanfin olmuyor dimi rabbimmorallerimizi hiiiç bozma sen bol aşnafiş ver allahım önce çocuk isteyenlere sonra biz ihtiyaç sahiplerine abowwwwww ihtiyaç sahibimiyiz kıs biiiiiiiz aaaaaaaaaaay
senın gercek adınmı mırayyy bıde cımcık makarnası senın adın ne lennn hers cabuk adını sölesınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?