Kokoşş Hatunlar Kulübü

kocam bana kızdı az önce senin KK kulbnede bilmem nee saat 12 olmuş adamı aramadım unuttum yaaa... kapattı teli kızdıdadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bişi olmas yaa
bı dizi patlattınız mı unutur gıder

güneş len o sülüman ne derse he dıo karşısındakı bayanlar ne etsnler boynları kıldan ınce
sen daha işvelı şeylerseç

bişi olmas yaa

güneş len o sülüman ne derse he dıo karşısındakı bayanlar ne etsnler boynları kıldan ınce

önce kıvama getirem sonraa dizi mi filmmi bakarızzz...

ben osmalıda ossaydım padişahı kaçırır götürrüdüm bitek ban kalsın benle yaşasın demi yanee...ne okdar kız içinde...haticede pek güzel olmuşşş

bişi olmas yaa

önce kıvama getirem sonraa dizi mi filmmi bakarızzz...

ben osmalıda ossaydım padişahı kaçırır götürrüdüm bitek ban kalsın benle yaşasın demi yanee...ne okdar kız içinde...haticede pek güzel olmuşşş

bebişi daha 2 3 yıl var tatlım

uğur hıc düşünmedım erkek olursa barış istıyom ama eşimde kıskanıo barıştan dolayı
mert aras yada yiğit aras olcekmış

bana böcüğüm dıoo uğur böcüğüm dıoo:78:

mert ve yiğit güzel isimler canım, barış kardeşimin ismi
belki kız oluur

ben denız koycam erkek olursa
deniz ismini de çok severim :)
ben hiç erkek ismi düşünmedim, ama eşim tutturmuş erkek olursa koray koyucam diye, soyadımızla uyumlu olsunmuş..
ben hep kız isimleri beğeniyorum, tabi kız erkek farketmez Allahım sağlıklısını versin inşallah hepimize

mert aras diycem çünkü ben isimlerde yumuşak ğ sevmiyorum
ay bir ayınız kalmış, sağlıkla gelsin minik prenses
..
bizim şirkette mesela Deniz diye bayan var, komşum var Deniz o da kız

kızlar d.y.byday da maxfactor var rimelleri indirmde alcam bitane ama cakma falan olmaz dimiğğğğğğğğğğğ dun sordm 40 tl magazadaa sıtede 26 ya falan dusmusss :)

..

he anladım
aman neyse o zamana bı gelek düşünürük
ben isim bulamam yaa hıc düşünemem napcam o zman gelınce bılmem

sağol cnm ınş.ayy ck heycanlıyım h sonu alışverış etcez ona
ablamın 8 yasında bı kızı daha var

bundan NBB de var, Le Jardin de de var..hatta fiyatı da 19-22 arasıydı hatırladığım kadarıyla, kuzenim çeyizine aldıydı
siyahı da var, beyazı da..

bakayım ben çok beğendim bakıcam NBB ye fiyatta iimiş kız ben diğer jarto çoraplısını 85 TL almıştım ama nek onu kim giyse huri olur....
..

benim minik kuzenim deniz adın senin diyoz denişşş dio yerim onu erkek ama deniz teyzem öle istedi..ben koymam yaa öle hem kız hem erkek ismi olan...benim kzımın adı belli zaten oğluşusa eşim koycak eski koymak yok anlaştık...

kızlar d.y.byday da maxfactor var rimelleri indirmde alcam bitane ama cakma falan olmaz dimiğğğğğğğğğğğ dun sordm 40 tl magazadaa sıtede 26 ya falan dusmusss :)

bence çakma değildir yaaa 26 da ucuz değil çünki...hangi rimel acaba güzelmi merak ettim ..?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…