he anladım
aman neyse o zamana bı gelek düşünürük
ben isim bulamam yaa hıc düşünemem napcam o zman gelınce bılmem
sağol cnm ınş.ayy ck heycanlıyım h sonu alışverış etcez ona
ablamın 8 yasında bı kızı daha var
ay iyice merak ettim ben bu takımı bebeyim yaaabakayım ben çok beğendim bakıcam NBB ye fiyatta iimiş kız ben diğer jarto çoraplısını 85 TL almıştım ama nek onu kim giyse huri olur....
benim minik kuzenim deniz adın senin diyoz denişşş dio yerim onu erkek ama deniz teyzem öle istedi..ben koymam yaa öle hem kız hem erkek ismi olan...benim kzımın adı belli zaten oğluşusa eşim koycak eski koymak yok anlaştık...
bakayım ben çok beğendim bakıcam NBB ye fiyatta iimiş kız ben diğer jarto çoraplısını 85 TL almıştım ama nek onu kim giyse huri olur....
benim minik kuzenim deniz adın senin diyoz denişşş dio yerim onu erkek ama deniz teyzem öle istedi..ben koymam yaa öle hem kız hem erkek ismi olan...benim kzımın adı belli zaten oğluşusa eşim koycak eski koymak yok anlaştık...
bence çakma değildir yaaa 26 da ucuz değil çünki...hangi rimel acaba güzelmi merak ettim ..?
seninkisi inş erkek olur o zaman annenler erkek torun ister şimdi
kaç kardeşsiniz canım?
ay iyice merak ettim ben bu takımı bebeyim yaaa85 de pahalıymış ama o barışma palnının bir parçasıydı dimmi, değer :89:
şu kızının adını da bi söylemedinözelden bari fısılda, söz çalmiycam
kızlar adil ışık 2011 sonbahar sezon şuanda hepsi var mağzada yakından gördüm.....Eki Görüntüle 265344 Eki Görüntüle 265356 Eki Görüntüle 265354 Eki Görüntüle 265353 Eki Görüntüle 265352 Eki Görüntüle 265351 Eki Görüntüle 265350 Eki Görüntüle 265349 Eki Görüntüle 265348 Eki Görüntüle 265347 Eki Görüntüle 265346 Eki Görüntüle 265345 Eki Görüntüle 265343 Eki Görüntüle 265357
valla clasıc 2000 olanı var sonrakı cıkanı var yenılerde var yanı ama ben 2000 den baskasını tanımam dıyorum yıllrdr ondn cok memnunnm
Ben nedense adl sevmiyorum hiç almıyorum ordan
sence hangısı arasa yakışıyo
kız olur hıc düşünmedım desem
kızım olsun ıstıyom amaablam 8 aylık hamış kızı olcekk
ya ben denız denılınce karşımdakı kadın mı erkek mı çözemıyom
nidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben kışlın böle gezcem dötümde donsa gezcemmmmEki Görüntüle 265378
Güzelmiş baktım bende alabilirsin
Birde nudes rujlar var ya kullanan varmı nasıl oluyor
benımkı dıasatda tayt gıydırmıyorrrr evde giyebılırsın dıyo sadece kıskanç seyyyy
benımkı dıasatda tayt gıydırmıyorrrr evde giyebılırsın dıyo sadece kıskanç seyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?