Kokoşş Hatunlar Kulübü

seninkisi inş erkek olur o zaman annenler erkek torun ister şimdi
kaç kardeşsiniz canım?

ay iyice merak ettim ben bu takımı bebeyim yaaa 85 de pahalıymış ama o barışma palnının bir parçasıydı dimmi, değer :89:
şu kızının adını da bi söylemedin özelden bari fısılda, söz çalmiycam

Biz kızımız olursa ada, erkek olursa toprak istiyoruz

Tabi şunuda eklim çocuk yaparsak birgün :)

Son düzenleme:
bence çakma değildir yaaa 26 da ucuz değil çünki...hangi rimel acaba güzelmi merak ettim ..?

valla clasıc 2000 olanı var sonrakı cıkanı var yenılerde var yanı ama ben 2000 den baskasını tanımam dıyorum yıllrdr ondn cok memnunnm

nek pempesini paylaştım yaa bakmadınmı 2 geride var aynısnın leoparı gızz çorapları var bide...çıtlıyon altında tangosu var...pohhahaha değer kız ogünü neler ettiydim ona..

gızımın adını herkeşler bilecek ama gizemli ossun azcık hamişken sölicemm sözz onu kutlarkeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bunalarıda beğendim ...

silk&cashmire adısı....

Eklentiler

• $2dda074192c78c6c56150a490fe4e31a.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $5854974f0716350fb0ce3e2c7a00dc5f.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $ef97db0125dbd488f2e4a5c207ac33b4.webp
    4 KB · Görüntüleme: 29
  • $fccfb792e4a18bc247cf7e2f0f21a167.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 22
benımkı dıasatda tayt gıydırmıyorrrr evde giyebılırsın dıyo sadece kıskanç seyyyy

ben giyom totom yok çünki ama sende totonu büüütmeseydin ala ala ala dikkat çekmezdi siyah parlıan ,kave mor yeşil çok tayt var bende...

ben eşimi tayt giydirmiştim bi kere çok hşuma gitmişti, bana dedi kimseye sölemicem taammı bende taam dedim giydi...ayy ne hoşuama gidio yaa valla adamı top etcem sonunda haa .....

benımkı dıasatda tayt gıydırmıyorrrr evde giyebılırsın dıyo sadece kıskanç seyyyy

Benimkide burda giydirmiyor ist. herşey serbest ama burda ııhhh diyor özel gün dışında yazın etek elbise giymemi pek istemiyor kışın çizmeli arada bir giyiyorum oda çok soğuk oluyor sürekli giyemiyorsun yaniiii kekolar bakıyormuş istemiyorrr giymemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…