kızlar esma aaa nerelerde niye yokk yaaaaaaaaaaaaa
sabah iyi şelr yazdıııı eeee ne oldu bişimi oldu haaa???
Belki karı koca eve koşturmuşlardır
hımm dur bakim bir ara geçmişenek pempesini paylaştım yaa bakmadınmı 2 geride var aynısnın leoparı gızz çorapları var bide...çıtlıyon altında tangosu var...pohhahaha değer kız ogünü neler ettiydim ona..
gızımın adını herkeşler bilecek ama gizemli ossun azcık hamişken sölicemm sözz onu kutlarkeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
toprak ismi güzel ama şey olunca sevmiyorum ben, mesela cansum, gökçem gibi kullanınca şey oluyo topraaam o da tuhaf geliyo işte banaBiz kızımız olursa ada, erkek olursa toprak istiyoruz
Tabi şunuda eklim çocuk yaparsak birgün :)
Belki karı koca eve koşturmuşlardır
ben giyom totom yok çünki ama sende totonu büüütmeseydin ala ala ala dikkat çekmezdi siyah parlıan ,kave mor yeşil çok tayt var bende...
ben eşimi tayt giydirmiştim bi kere çok hşuma gitmişti, bana dedi kimseye sölemicem taammı bende taam dedim giydi...ayy ne hoşuama gidio yaa valla adamı top etcem sonunda haa .....
hımm dur bakim bir ara geçmişe
toprak ismi güzel ama şey olunca sevmiyorum ben, mesela cansum, gökçem gibi kullanınca şey oluyo topraaam o da tuhaf geliyo işte banazevk meselesi tabii :)))
ahanada fabrika benim kız arkdş orda çalışyoo allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 265404 Eki Görüntüle 265405 Eki Görüntüle 265406 Eki Görüntüle 265407 Eki Görüntüle 265408 Eki Görüntüle 265409 Eki Görüntüle 265410 Eki Görüntüle 265411 Eki Görüntüle 265412
Fabrikanın elbiseleri güzel oluyor ben ist. dayken yine bankada çalışırken o zaman gen. müd. çalışıyrodum fabrikadan çok elbise almıştım ahh ahhh ne günlerdiii bekle beni ist. geri dönücem elbett
Fabrikanın elbiseleri güzel oluyor ben ist. dayken yine bankada çalışırken o zaman gen. müd. çalışıyrodum fabrikadan çok elbise almıştım ahh ahhh ne günlerdiii bekle beni ist. geri dönücem elbett
dün mağazasının önünden geçtim, vitrini de süper yapmışlar ama ay sonukıslarrrr fabrıkanın sıtesınden kataloğa bakın super şeylerrrr varrrrrrrrrrr
istanbulu sevyorum ama ben yaşıyamam orda yaa çok karışık ben gezmeyi sevyom orda bide alışverişi...
topkapı ve sultanhameti çok sevdim haa kaldığım yer bebk tedi annemin arkdaşı beni reina die biyere götürmüşlerdi eğlenim die çok güzeldi kalite kokyor valla ama kalabalık insanlar gördüklerim yüzü asık burada insanlar mutlu en azından yüzleri gülyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?