Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar esma aaa nerelerde niye yokk yaaaaaaaaaaaaa

sabah iyi şelr yazdıııı eeee ne oldu bişimi oldu haaa???

Belki karı koca eve koşturmuşlardır

pohhaha belkide adam demiştir çık gel eve devasm edelim napsın adam esmaya saksı düştü sanıoo....yada esma hafızasını yitirdi başka biri oldu die sanmıştır acaba esma ne yedi diye düşünmüşte olabilir...

hımm dur bakim bir ara geçmişe
Biz kızımız olursa ada, erkek olursa toprak istiyoruz

Tabi şunuda eklim çocuk yaparsak birgün :)
toprak ismi güzel ama şey olunca sevmiyorum ben, mesela cansum, gökçem gibi kullanınca şey oluyo topraaam o da tuhaf geliyo işte bana zevk meselesi tabii :)))

Belki karı koca eve koşturmuşlardır

pohhaha belkide adam demiştir çık gel eve devasm edelim napsın adam esmaya saksı düştü sanıoo....yada esma hafızasını yitirdi başka biri oldu die sanmıştır acaba esma ne yedi diye düşünmüşte olabilir...

bende yun tayt gıydırmıstımmmm bı gun ıcıne usumesın dıye onu cok komık duyo dımııı dedıkı tlfnda oluyorummmm aksama senı gebetcem kendımı çıplak gıbı hıssedıyorumm arada bakıyorum ohh be gıyınmısım dıyorum dıyodu

hımm dur bakim bir ara geçmişe

toprak ismi güzel ama şey olunca sevmiyorum ben, mesela cansum, gökçem gibi kullanınca şey oluyo topraaam o da tuhaf geliyo işte bana zevk meselesi tabii :)))

Bizim zaten canım en az bir beş yıllık planda çocuk düşüncemiz olmadığı için o isim o zamana kadar çok değişir ben biliyorum kendimi sürekli fikir değiştirdiğim için ben tam bir kararsız kazım

Fabrikanın elbiseleri güzel oluyor ben ist. dayken yine bankada çalışırken o zaman gen. müd. çalışıyrodum fabrikadan çok elbise almıştım ahh ahhh ne günlerdiii bekle beni ist. geri dönücem elbett

Fabrikanın elbiseleri güzel oluyor ben ist. dayken yine bankada çalışırken o zaman gen. müd. çalışıyrodum fabrikadan çok elbise almıştım ahh ahhh ne günlerdiii bekle beni ist. geri dönücem elbett

istanbulu sevyorum ama ben yaşıyamam orda yaa çok karışık ben gezmeyi sevyom orda bide alışverişi...

topkapı ve sultanhameti çok sevdim haa kaldığım yer bebk tedi annemin arkdaşı beni reina die biyere götürmüşlerdi eğlenim die çok güzeldi kalite kokyor valla ama kalabalık insanlar gördüklerim yüzü asık burada insanlar mutlu en azından yüzleri gülyo...

istanbulu sevyorum ama ben yaşıyamam orda yaa çok karışık ben gezmeyi sevyom orda bide alışverişi...

topkapı ve sultanhameti çok sevdim haa kaldığım yer bebk tedi annemin arkdaşı beni reina die biyere götürmüşlerdi eğlenim die çok güzeldi kalite kokyor valla ama kalabalık insanlar gördüklerim yüzü asık burada insanlar mutlu en azından yüzleri gülyo...

Bende anladımki ben ist. dan başka şehirde yaşayamam iki senemiz kaldı inşallah dönüşümüz ist. olur gerçi yurtdışı olma ihtimalide var iyi bir ülke olursa fransa,italya,amerika falan filan tarzı çok sevinirim bakalım kısmet yani her yer olma ihtimali var bakarsın antalya olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…