Kokoşş Hatunlar Kulübü

Internetin bazen çok yayaralı olduğunu düşünüyorum.
Oğlum doğduğunda benimde evimde olsaydı burda sorardım.
Sütüm gelmiyor pompa çekmiyor diye.
Herkes diyor emzir emdikçe gelir.
öyle olmuyor işte.
Burda bi arkadaşım dedi benimde hiç yoktu hastaneden kiraladık sonra gelmeye başladı diye.
Içimde hiç geçmeyecek bir yara.

hayırlısı böleymiş diyelim tatlım
üzülmee ...........

güneşş dün demiştin ya beyaz şhowda sarp apak efulim sölemiş
o ne ki bence volkan konakdan dinlemelisin
ben zati volkan konak hayranıyımmmm
burda bile kullanıcı adımı efulim yada şimal istedim olmadı

kız volkan konakdan cok dınledım bılıyorumm cok sevdıgım ıcın sarp apak ın soledıgınıdee cok begendım ondannn dedımm solerken cok sırındıı ya ben o cocugu sevıyorum şımarıklıgını ondn sanırmm
hehe yoksaa volkan konak baska tabısııı:)

buarada yemek yedım geldım işler cok youn yaa bugnnn offff

yemek te kızın bırı bna dedıkı fetıh ı ızledınmı yok ızleyemedım malsf dedımm. orda bır kız var dedı sevgılısymsss işte hangısnnse sana cok benzttım hep sen dıye ızleıdm deıd haha ne guldummm ona. yanımda calısn cocukda dalga gectı benleee senınle hıc alaksı yok dıyeeee :):) kız guzel dedııı ŞEREPSİZZ HAHAHA:))
GELDIM HEMEN BAKtımmm hee kızn burnu bıraccık geniş benmkı gıbı ondan benzetmıs anladgm kadarynann haha ztn ıyı bıryerı benzese sasrdım zuhahah

Son düzenleme:
ben geldim kızlar kontrolden...çuklat 2 paket yedim ama bizimki yine sırtı dönüktü hoplayıp zıplamıyodu ama elleri ayaklarını hareket ettriyodu...yeri rahat galiba sağlıklı dedi...herşey yolunda ama bugünde yüzünü göstermicek dedi...göstermedide banada kızdı 2 çuklat yeme 1 tane yee dedi...:26:

yüzünü göstermesi değil sağlığı önemli dedi sağlıklı bunu düşün yeter dedii.....kan uyuşmazlığı iğnesini bebek doğunca yapcakmış şuan sorun teşkil etmiyo kafam karıştı ilki düşüktü ama düşükte hemen iğne vuruldum şimdi anti d iğnesi vurulmam lazım değilmi?..neyse o dr. bilyodur artık...

doktor çok gergindi hemen baktı patır patır herşeyi söyledi başkada bişi yok dedi...kilosu 1070 GR dedi maşallah iyimiş sevindim doğuma kadar 3 kiloyu bulur dedi...

kaç aylığım dedim aya takılma 26 +5 olmuşsun dedi...3 hafta sonraya randevu verdi ve çıktık ....

güneş kız mı seni benzettiği için izlemiş filmi?

miroş maşallah paşana.
canım ayını boşver haftalık bilmek daha iyi oluyor.
6,5 ayın içindesin.
demek naz yaptı annesine kuzucuk. bibisini göstermedi mi.
benimki hep gösterirdi. dr. da fotosunu çekiyordu.
ilk gösterdiğ pozu hiç unutamam.

bende çok kıskanıyorum ben ve eşime ait kimse gelmesin görmesin istiyom ...

oku oku çok beğenirsin ben hayatta sıkıcı kitap okuyamam İskenderi çok övdüler elif şafak merak ettim alırım belki...

oğluşun sırtını ve kafasını gördük dönmedi küsss bize çukulataya bile banamısın demedi...

bende izlemedşim merak ettim sanırım izleyememde cocukla sinamayamı gidilir
aa bi bakem güneşiimm sana benziyo mu gerçekten

hoşgeldinnn
ahh dr sinirli anına denjk geldin demek
Paşanda annesine naz yaptı hee yerim onuuuuuu

Son düzenleme:

HAMİŞLİKTE HAFTALAR KONUSUR MIROŞUMM MAŞALLAH bebegınee kılosuda yerındeymıssss...

Elektirklide anam ansinoshtan 160 190 ve philips 1400 TL ye var haa bide KRAFT var ama yorum görmedim e bebekte ELEKTİRİKLİ 119 TL sence hangi markanın iyi peki.

yok tatlımmm ızlerken benzetmıs kızı cok tanımam yemekten yemeye sevıyor benı nednse muhhbt etmeye claısr hepp:):) yanı ızlerken sana benzttım hep sne aklıma geldın dedı hahaha

hee burnu benzııyy genıs boyukceeee baska benzemezzz zollu avrattt hani:)

uzman TV de doktor 24-28 7.ay diye başlıyo annatmaya kafam karıştı ben de 7 ye girdim die düşünyorum ?

İlk 12. haftan buzmana hep pipi gördük zaten sorma yüzünü bir göremedim şöle gün yüzüyleee çok garip hep sırtı dönük ultrasondo yada ayak ve ellri hep yüzünde ayağını somurrken gördük biara anne karnında nasıl olur dimi garip

Hemşire söledi dr. biz çıkarken bir hastası aramış telf bırakmış musait değil die dokto beni arasın demiş adam böyleleri ile uğraşyosa ohooo

dönüp ben kimseyi arayamam dedi..benmi arıyacakmışım dedi...sinirlendi bide öğle arası normal biz gittik azcık geçte kaldık zaten hemen baktı...

senin oğlun gibi olsun her resimde neşeli yüzü güleç maşallah resimlerinde o komik 2 dişi varya çok güldüryoo beni....hep ağız açık salya akmıyomuki....

esma oğluşum senin oğluşa benzesin gülsün neşelei olsun sempatik olsun inş...ders ver bakem anne karnındayken mutlu neşelimiydin

Elektirklide anam ansinoshtan 160 190 ve philips 1400 TL ye var haa bide KRAFT var ama yorum görmedim e bebekte ELEKTİRİKLİ 119 TL sence hangi markanın iyi peki.

canım alya medela iyi diyordu.

24 hafta 7 aylık olurmu?
tam 6 aylık bile olmaz.
bir ay 4 hafta 7x4=28 gün eder
geri kalan günler var 2-3 gün kalır ayın 30 yada 31 gün olmasına göre.
o nedenle aylara takılma canım.
geçende esmoş koymuş oğluşunu eli kafasında düşünüyor çok ilginç.
parmak bile emiyor kuzular.
ayyyyyyy yerim ben onları.

seni sevdiği için benzetmiş demek ki.

kıs benim oğlum somurtuk mu?
aşgum hemen poz verir.
ama videoya çekelim diye uğraşıyoruz kamerayı görünce yaptığı şeyi yapmıyor.

Miraycım gözün aydın cnm benimmm herşey yolundaymış bak..
Bende en son gittiğimde doktorum gergin gibiydi hiç bişi demeden yolladı:)

kuzu hep neşeli değildim.. bende zorlu süreçten geçtm..

onmli olan doğumdan sonra bebeğinle kaliteli zman geçirmek.. yanında tartışmamak... emzirirken gergin sinirli olmamak.

yanii sen brc.. ve casper.. benziyorsunuz birbirlerinize..

ben güneş alyada birbirimzee..

ben kıskanmadım oğlumu hiç.. herkzin sevmesinden çook memnun kaldm..

birielri kucağına alınca almayın demedim..

kucağıma alışır diye kucağımdan indirmedim..

benm katı kurallrım yook... sende öyle ol.. o senin oğlun sen taşıorsun.. senden çok kimse sevemez onu..

ama görmelerine sevmelerine izin ver.. bebekler ilgiye sevgiye ihtiyaç duyalar.. ne kadr kinli olursanda ol.

bir knera at.. allah bilir merak etmee.. sen yürğini temiz tut.. yeterr..

slm garular
özlüyom nan sizi :)))
eve geleli yarım saat oldu...anca yemek yemeye fırsatım oldu,dünden yaprak sarmam vardı ondan ısıttım yanına da 1 kase yoğurt ohhhh misss....
yalnız akşama ne edicem onu bilmiyorum,erişteli-yeşil mercimekli çorbam var yanına ne yapsam kızlar???
sizler napiysiniz,geçmişe bakmadım henüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…