ınternetin bazen çok yayaralı olduğunu düşünüyorum.
Oğlum doğduğunda benimde evimde olsaydı burda sorardım.
Sütüm gelmiyor pompa çekmiyor diye.
Herkes diyor emzir emdikçe gelir.
öyle olmuyor işte.
Burda bi arkadaşım dedi benimde hiç yoktu hastaneden kiraladık sonra gelmeye başladı diye.
ıçimde hiç geçmeyecek bir yara.
güneşş dün demiştin ya beyaz şhowda sarp apak efulim sölemiş
o ne ki bence volkan konakdan dinlemelisin
ben zati volkan konak hayranıyımmmm
burda bile kullanıcı adımı efulim yada şimal istedim olmadı
ya bilmiyorum ben kıskanıyorum buna eşimde dahil..
ben şimdi o kadr sakınıyorum aman bişi olmasın die doğduğunda kucaklarına almak isticekler bebeğime dokuncaklar ayy diom yok vermem kimseyee..
sonra sakinleyince saçmaladığımı farkediyorumm
not aldım canmm okucam mutlakaa..
sen gönlünü ferah tut bakalım canm bak birazdan görcen zaten bebeğini
bende izlemedşim merak ettim sanırım izleyememde cocukla sinamayamı gidilirkız volkan konakdan cok dınledım bılıyorumm cok sevdıgım ıcın sarp apak ın soledıgınıdee cok begendım ondannn dedımm solerken cok sırındıı ya ben o cocugu sevıyorum şımarıklıgını ondn sanırmm
hehe yoksaa volkan konak baska tabısııı:)
buarada yemek yedım geldım işler cok youn yaa bugnnn offff
yemek te kızın bırı bna dedıkı fetıh ı ızledınmı yok ızleyemedım malsf dedımm. Orda bır kız var dedı sevgılısymsss işte hangısnnse sana cok benzttım hep sen dıye ızleıdm deıd haha ne guldummm ona. Yanımda calısn cocukda dalga gectı benleee senınle hıc alaksı yok dıyeeee :):) kız guzel dedııı şerepsizz hahaha:))
geldım hemen baktımmm hee kızn burnu bıraccık geniş benmkı gıbı ondan benzetmıs anladgm kadarynann haha ztn ıyı bıryerı benzese sasrdım zuhahah
ben geldim kızlar kontrolden...çuklat 2 paket yedim ama bizimki yine sırtı dönüktü hoplayıp zıplamıyodu ama elleri ayaklarını hareket ettriyodu...yeri rahat galiba sağlıklı dedi...herşey yolunda ama bugünde yüzünü göstermicek dedi...göstermedide banada kızdı 2 çuklat yeme 1 tane yee dedi...:26:
Yüzünü göstermesi değil sağlığı önemli dedi sağlıklı bunu düşün yeter dedii.....kan uyuşmazlığı iğnesini bebek doğunca yapcakmış şuan sorun teşkil etmiyo kafam karıştı ilki düşüktü ama düşükte hemen iğne vuruldum şimdi anti d iğnesi vurulmam lazım değilmi?..neyse o dr. Bilyodur artık...
Doktor çok gergindi hemen baktı patır patır herşeyi söyledi başkada bişi yok dedi...kilosu 1070 gr dedi maşallah iyimiş sevindim doğuma kadar 3 kiloyu bulur dedi...
Kaç aylığım dedim aya takılma 26 +5 olmuşsun dedi...3 hafta sonraya randevu verdi ve çıktık ....
ben geldim kızlar kontrolden...çuklat 2 paket yedim ama bizimki yine sırtı dönüktü hoplayıp zıplamıyodu ama elleri ayaklarını hareket ettriyodu...yeri rahat galiba sağlıklı dedi...herşey yolunda ama bugünde yüzünü göstermicek dedi...göstermedide banada kızdı 2 çuklat yeme 1 tane yee dedi...:26:
yüzünü göstermesi değil sağlığı önemli dedi sağlıklı bunu düşün yeter dedii.....kan uyuşmazlığı iğnesini bebek doğunca yapcakmış şuan sorun teşkil etmiyo kafam karıştı ilki düşüktü ama düşükte hemen iğne vuruldum şimdi anti d iğnesi vurulmam lazım değilmi?..neyse o dr. bilyodur artık...
doktor çok gergindi hemen baktı patır patır herşeyi söyledi başkada bişi yok dedi...kilosu 1070 GR dedi maşallah iyimiş sevindim doğuma kadar 3 kiloyu bulur dedi...
kaç aylığım dedim aya takılma 26 +5 olmuşsun dedi...3 hafta sonraya randevu verdi ve çıktık ....
miroş ben lansinoshtan hiç memnun kalmadım. manuel hiçbir işe yaramıyor.
bunlar sütü olup çalışan ananeler için iyi.
ama alya hastane tipi kiralamıştı çok rahat oluyormuş.
yada elektrikli al.
bunla çekmeye çalışırsan hele sütün azsa kolların kopar ben gibi.
casper ben doğmadan değil ama doğunca kıskandım çok.
kimsenin kucağına vermedim uzun bir süre.
öpmelerine gıcık oluyordum. bu konuda kaç kişiyi bozdum.
hala da kıskancım herkesin kucağına alıp öpmesini istemem zaten oğlumda herkese gitmez.
normal seninki annelik duygusu sahiplenme duygusu.
onu sen taşıyıp içinde büyütüyorsun.
ben kendimi kediye benzetiyorum hani yavrusunu sevmeye kalksan tırmalar ya aynen öyle.
güneş kız mı seni benzettiği için izlemiş filmi?
miroş maşallah paşana.
canım ayını boşver haftalık bilmek daha iyi oluyor.
6,5 ayın içindesin.
demek naz yaptı annesine kuzucuk. bibisini göstermedi mi.
benimki hep gösterirdi. dr. da fotosunu çekiyordu.
ilk gösterdiğ pozu hiç unutamam.
bende izlemedşim merak ettim sanırım izleyememde cocukla sinamayamı gidilir
aa bi bakem güneşiimm sana benziyo mu gerçekten
hoşgeldinnn
ahh dr sinirli anına denjk geldin demek
Paşanda annesine naz yaptı hee yerim onuuuuuu
güneş kız mı seni benzettiği için izlemiş filmi?
miroş maşallah paşana.
canım ayını boşver haftalık bilmek daha iyi oluyor.
6,5 ayın içindesin.
demek naz yaptı annesine kuzucuk. bibisini göstermedi mi.
benimki hep gösterirdi. dr. da fotosunu çekiyordu.
ilk gösterdiğ pozu hiç unutamam.
bende izlemedşim merak ettim sanırım izleyememde cocukla sinamayamı gidilir
aa bi bakem güneşiimm sana benziyo mu gerçekten
hoşgeldinnn
ahh dr sinirli anına denjk geldin demek
Paşanda annesine naz yaptı hee yerim onuuuuuu
HAMİŞLİKTE HAFTALAR KONUSUR MIROŞUMM MAŞALLAH bebegınee kılosuda yerındeymıssss...
bnm oğlumm herkeze gider.. ona gülen gülümseyen...
oda gülümser... hatta kanı kaynarsa öpeeerr bile...
çabuk kaynaşırr... kimseden kıskanmadım oğlumu...
sıcak kanlı oğlum benmm.. görenn dayanamaz zaten.. sevmeye yanaşır hemen...
Elektirklide anam ansinoshtan 160 190 ve philips 1400 TL ye var haa bide KRAFT var ama yorum görmedim e bebekte ELEKTİRİKLİ 119 TL sence hangi markanın iyi peki.
uzman TV de doktor 24-28 7.ay diye başlıyo annatmaya kafam karıştı ben de 7 ye girdim die düşünyorum ?
İlk 12. haftan buzmana hep pipi gördük zaten sorma yüzünü bir göremedim şöle gün yüzüyleee çok garip hep sırtı dönük ultrasondo yada ayak ve ellri hep yüzünde ayağını somurrken gördük biara anne karnında nasıl olur dimi garip
yok tatlımmm ızlerken benzetmıs kızı cok tanımam yemekten yemeye sevıyor benı nednse muhhbt etmeye claısr hepp:):) yanı ızlerken sana benzttım hep sne aklıma geldın dedı hahaha
hee burnu benzııyy genıs boyukceeee baska benzemezzz zollu avrattt hani:)
senin oğlun gibi olsun her resimde neşeli yüzü güleç maşallah resimlerinde o komik 2 dişi varya çok güldüryoo beni....hep ağız açık salya akmıyomuki....
esma oğluşum senin oğluşa benzesin gülsün neşelei olsun sempatik olsun inş...ders ver bakem anne karnındayken mutlu neşelimiydin
senin oğlun gibi olsun her resimde neşeli yüzü güleç maşallah resimlerinde o komik 2 dişi varya çok güldüryoo beni....hep ağız açık salya akmıyomuki....
esma oğluşum senin oğluşa benzesin gülsün neşelei olsun sempatik olsun inş...ders ver bakem anne karnındayken mutlu neşelimiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?