baktım kımse yok
geyık sayfasının en altında yazıy bak yetkılıler
özel msj at ınş sılınır cnm
sayfanı kopyalamayı unutma
sonrada zaten menepoz
tamam canm kendime ayrı karıştırırımmcasperim koyma mayonez. canın çok çekerse az tadına bak.
mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor.
hamileyken yumurta iyice pişip yeniyor.
çiğ yumurta zararlı canım.
casperım mayonez yeme cnm... hamişken yasak çiğ yumurta var içinde ya o sebepten...
miroş tavuklu börek nası oluyor tarif yasana canım.
bende not edim!
baktım kımse yok
geyık sayfasının en altında yazıy bak yetkılıler
özel msj at ınş sılınır cnm
sayfanı kopyalamayı unutma
sonrada zaten menepoz
casperim koyma mayonez. canın çok çekerse az tadına bak.
mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor.
hamileyken yumurta iyice pişip yeniyor.
çiğ yumurta zararlı canım.
tamam canm kendime ayrı karıştırırımm
ayy hiç aklıma gelmemiştii canm tamam bundan sonra dikkat edermm
ama ben dün sabah kahvaltıda bi parça bile olsa çiğ salam yedim..
eşim doğramış gözüme güzel gözüktü ahh ah ama bi parçaydı
ben dün az yedim ama :26::26::26::26: hamburgerle
güneş bildirilerden kontrol paneline gir orda en altta solda eklentiler var oraya yüklediğin resimler çıkıyo orda işaretle resmi sil de
yeme cnm sakın çiğ salam toksoplazma virüsü yapar başlarda düşüğe allah korusun ilerki aylardada beyne zarar verirmiş sakın çiğ salam sucuk yeme..çiğ et yemiş oluyosun sokakta kedi ve köpekler çiğ şeler yediği için bu virüsü taşırlar uzak durun derler...
stress yapma cnm stresss te etkiler doğumu çabuk gelmesin tam gitcek zamanı bulmuş...Annnenler yokmu yanında azcık oyalasalar seni nasıl hissediyosun kendini..
sen kendini cumaya gibi hazırla psikoljik men doktor o günü gelcek yaa doğum o günü olacakmış gibi düşün ogünden önce gelmicek gibi....sonra cumartesiye atar o zaten inşve doktorun doğurtur seni 3 günde doğurmazsın bence....
Evden çıkma yorulmada duş bile alırken dikkat et.
Senin kız mart bebişimi hade bakem bebişini hayırlıyla doğur bizede haber et ara ara gir bari...
kuzum yazdan koymuştum dolabıma...
çekirdeği de renk versin diye ekleniyor cnm...
ben koymadım yyapamam ozman :26: vişne özelliğidir onun zaten...
miraycım ya arada kaçamak olur die düşünüyorum :)
canm hamileliğimden beri yememiştm zaten pişirip yiyordum diyorum ya eşim dilimleyince gözüme güzel göründü o yüzden yediimm yemem bi daha oyy paşam
annem benle bayadır...böle bi tuafım başka bi boyuttayım sanki doğum yapcak ben değilimde başkası..garip bişe yaklaşınca anlarsın sende..canım gezmek tozmak istiyo sırf yorulurum doğum başlar die çıkmıyom evden..bugünde bişe yok bu saate kadar..duşa giriyorum sürekli doğum oldu olcak die haliyle ama fazla durmuyorum hemen çıkıyorum..forma girdikçe haber ederim...dua et hayırlısıyla sağlıkla doğurayım..sende inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?