Kokoşş Hatunlar Kulübü

casperim koyma mayonez. canın çok çekerse az tadına bak.
mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor.
hamileyken yumurta iyice pişip yeniyor.
çiğ yumurta zararlı canım.

baktım kımse yok
geyık sayfasının en altında yazıy bak yetkılıler
özel msj at ınş sılınır cnm
sayfanı kopyalamayı unutma

sonrada zaten menepoz

tamammm bocuk tubasultana msj attımmm olurmuuu kopyaladımmmlınkıdee işde bır younkı sormaa

tamam canm kendime ayrı karıştırırımm
casperım mayonez yeme cnm... hamişken yasak çiğ yumurta var içinde ya o sebepten...

ayy hiç aklıma gelmemiştii canm tamam bundan sonra dikkat edermm

ama ben dün sabah kahvaltıda bi parça bile olsa çiğ salam yedim..
eşim doğramış gözüme güzel gözüktü ahh ah ama bi parçaydı

güneş bildirilerden kontrol paneline gir orda en altta solda eklentiler var oraya yüklediğin resimler çıkıyo orda işaretle resmi sil de

miroş tavuklu börek nası oluyor tarif yasana canım.
bende not edim!

tavuk haşlıyosun ayrı yerde suyunu dökmüyosun su ılırken sen 2 yufka arasına azcık yağ süryosun arasına tavuk didyosun haşlanmışı üzerine arabiber serp 1 kahve fincanı süt az yumurta bide yağ ile çok olmıcak bir çay bardağı kadar hazırlıyacaksın arasına az dökyosun çok az sonra diğer 2 yufka en üste kalan sosu dök kare kare kes...

180 derece fırında pişir çıktığında haşlamış olduğun tavuk suyunu ılık olarak sıcak böreğe dök beklesin göz kararı dök fazlaysa az dök çamur gibim olmasın biyerde sarımsaklı yoğurt yap tabaklara börekleri koyup üzerine sarımsaklı yoğurt nekdar istersen terayağda ıstılmış toz kırmızı biber soso gezdir

afiyet olsun çok lezzetli

yeme cnm sakın çiğ salam toksoplazma virüsü yapar başlarda düşüğe allah korusun ilerki aylardada beyne zarar verirmiş sakın çiğ salam sucuk yeme..çiğ et yemiş oluyosun sokakta kedi ve köpekler çiğ şeler yediği için bu virüsü taşırlar uzak durun derler...

güneş bildirilerden kontrol paneline gir orda en altta solda eklentiler var oraya yüklediğin resimler çıkıyo orda işaretle resmi sil de

olmuyor cnm sure vardı sanrm gecmıs anlamdmkıı

canm hamileliğimden beri yememiştm zaten pişirip yiyordum diyorum ya eşim dilimleyince gözüme güzel göründü o yüzden yediimm yemem bi daha oyy paşam

annem benle bayadır...böle bi tuafım başka bi boyuttayım sanki doğum yapcak ben değilimde başkası..garip bişe yaklaşınca anlarsın sende..canım gezmek tozmak istiyo sırf yorulurum doğum başlar die çıkmıyom evden..bugünde bişe yok bu saate kadar..duşa giriyorum sürekli doğum oldu olcak die haliyle ama fazla durmuyorum hemen çıkıyorum..forma girdikçe haber ederim...dua et hayırlısıyla sağlıkla doğurayım..sende inşallah...

miraycım ya arada kaçamak olur die düşünüyorum :)

yok yaa zararlıysa hiç yememek lazım etkiler direk kana karışır sonuçta kanda gidiyo bişilerde gidiyo bencen ona artık sonuçta ne yersek yardaığı gibi zaralı şelerde zarar verir ben yemem artık....

canm hamileliğimden beri yememiştm zaten pişirip yiyordum diyorum ya eşim dilimleyince gözüme güzel göründü o yüzden yediimm yemem bi daha oyy paşam

sakın az bile olsa yeme özellikle söledi hatta pişmiş bile yeme dedi benim doktor bazılarının içinde ne olduğu belli değil ben yemedim ilk zmanaalrda şu son ay cnm çekti sucuk yedim çok kavurdum ama ...

cnm dikkat et yinede sen ılık suyla alda duşu gelmesin doğum...bence gelir doktorun haa sabret perşembe sonra cuma zaten..hayırlısıyla doğur inş. yarında gir forma zamanın olurrsa burda zaman geçer hiç olmazsa...çıkma biyere daha çok gezersin stressste yapma

internetten bebek için bişiler bak kitap oku bunlar sakin tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…