kokoş hatunlar hepinize selam eder densizliğime bir sualle devam ederimacep aranızda meşhur sosyal ağ olan facebooka giremeyen var mı ?
tşk cnmmmm bizm icin evllk yıldonmnden bıle ozl bırgundu ama ben olee cok komık vasat haldeydımmgüneşim nice uzun yıllara cnmmm
güneş nice uzun yıllara canım. eşin çok güzel süpris yapmış.
bende eşime bişey alamıyorum ama napim.
fotonu ekle albüme bakalım. resimleri sildiridin mi?
alya,brck hoşgeldin canlarım!
hahah superr yaaa
bende gıremedım zabah zabahhh nıden acep:)
yaz kuzum stres atarsın..
boşver aldırma... dinleme duyma.. kuzum... muattap olma.. yaz stres at.. kuzunu üzme..
kendi üzülsün uyuz....
hatta onunla belli müddet konuşmaa....
ayyyyyyy ne kadan güzel bi sürpriz maşallahhh kocanagunaydınn kızlar opuyorumm siziii...
dün bizimmmm 9. senemızdı tanısmamızın hıc atlamayızz ben kocam eve gec gelıcek dıyee onemsememmstm malum cocuklada bır kutlama vs yapamıyorzzz... neyse zıl caldı anam kocem geldı elınde kocamn bır orkıdee bır elınde pastaa bırde bana canta getrms bırsuru sec begen al dıye daha once begenmstm onun aynısı kalmms oda gıtms baska getrmss. aslında beklentım baskaydıı ama almamms hehe ztn gunduz solemstı askımmm onu almadm beklıyorsundr ama o hedıyedn sayılmaz onu sonra halletcez demustu hehe. neyse iştee. aksam yaktık mumlrı maytabı oglumlaa ufledık babste foto cektı ama pijamlr falan halımı bır gorseydınz cay demlemeyeee dermanım yoktu cok uzldum ben ona bır suprızz yapamadım malsfffneyse telafı ederım dıcemm ama edemıcemıde bılıyorum heheheh:)):
miray bebegım ya uzme kendını benm kocede bazn bana gece cok mırldnyrm soylenyrm dıye kalkr fırca basr hehe bende tınmam kavga edıyrz arada olur ölee sıkma canını senınn kocede sımdıden lohusa sendromu baslamss bılıyorsun erkeklerrde bırzz bunalıma gırerlermı esle rhamıleyken ve lohusaykenn benım kocede olmadı ama oılan cok duydum boşver takmaa olur böle seylerr
hoşbuldum yavruuuuugüneş nice uzun yıllara canım. eşin çok güzel süpris yapmış.
bende eşime bişey alamıyorum ama napim.
fotonu ekle albüme bakalım. resimleri sildiridin mi?
alya,brck hoşgeldin canlarım!
nan sabah yarım ekmeği yiyen öğlen yemek mi yer delüüümelodim hoşbuldum cnmm..
kızlar iştahım yok bişi yesem kuscak gibiyim ama sabahları yarım ekmeği deviriyorum bu nasıl iş nan
ama öğlen ve akşam iştah yok
canım ya çok üzüldüm. bozma moralini. sabah uyandırıldığı için sinirlenmiştir.
uyandırılmayı sevmiyor sanırım.
ama çok kızıyorum eşine. bir gün gelip dövücem yani o derece.
işi filan bırakma saçmalamış. eşine katkın olmasa da kendine bebeğine bişeyler alırsın.
çok sinirlendim valla.
çok moralim bozuk
günaydınlarr hatunlarrrrrrrrrrrr
bugün daha iyiyim çok şükürrr
ayhh canım yaaa ahh şu kocan varya harbi tam sopalıkk heeeeeee
niye böle yaptı ki bişeyemi canı sıkılmıştı ki öle olsa bile sen hamişinn böyle davranmamalııı
yaz annem yaz da içine atma emi
bacım ben 3 çeyrek yıyom sabahlarınan sabah yarım ekmeği yiyen öğlen yemek mi yer delüüü
gece 4 te yatmış film felan izlicene yatsaymış off çok kötüyüm yaaa
hüngür hüngür ağlıyamıyorumda ofis dolu....
borçları ödüyom cnm eline para vermiom kalmıyo çünkü...bebeğede birsürü şee aldım evede hep alışveriş yapyorum ama o farkında değil tabii...
güneşim nıce yıllara cnm
eşine tebrık koydum eferımm
bende genelde cok şey yapmam eşim hep benden öndedır o konuda ben odunummm
gunaydınn kızlar opuyorumm siziii...
dün bizimmmm 9. senemızdı tanısmamızın hıc atlamayızz ben kocam eve gec gelıcek dıyee onemsememmstm malum cocuklada bır kutlama vs yapamıyorzzz... neyse zıl caldı anam kocem geldı elınde kocamn bır orkıdee bır elınde pastaa bırde bana canta getrms bırsuru sec begen al dıye daha once begenmstm onun aynısı kalmms oda gıtms baska getrmss. aslında beklentım baskaydıı ama almamms hehe ztn gunduz solemstı askımmm onu almadm beklıyorsundr ama o hedıyedn sayılmaz onu sonra halletcez demustu hehe. neyse iştee. aksam yaktık mumlrı maytabı oglumlaa ufledık babste foto cektı ama pijamlr falan halımı bır gorseydınz cay demlemeyeee dermanım yoktu cok uzldum ben ona bır suprızz yapamadım malsfffneyse telafı ederım dıcemm ama edemıcemıde bılıyorum heheheh:)):
miray bebegım ya uzme kendını benm kocede bazn bana gece cok mırldnyrm soylenyrm dıye kalkr fırca basr hehe bende tınmam kavga edıyrz arada olur ölee sıkma canını senınn kocede sımdıden lohusa sendromu baslamss bılıyorsun erkeklerrde bırzz bunalıma gırerlermı esle rhamıleyken ve lohusaykenn benım kocede olmadı ama oılan cok duydum boşver takmaa olur böle seylerr
senın adına sevındım cnm
salla yaa zamna gelecek adını bıle unutcan
cnm benım yaa takma kafana paşan üzülmesın tatlım yaa
bırak onunlada konuşma yalvarsın az
nedemek oluyo katkın yok sankı zevk için işe gelıyon yada pişirdin sabah sabahuyuss adammm
böcum yaa bizdede bennn hep bolee umrsamz haldeyım dun gorcektın bırde hastaymmyaa cok oluyorum halsızz omurde ztn dun cok mızmızdı aldım babanende basladı aglamaya benmmmle muhattap bıle olmadı sıpaaa. bende ne bılım koce gelmz dıye bişi yapmdmm ztn burda cok fıkır sordum degskkk ama yapck bişi bulamdm hedıye de almadımm heheh yazık oldu koceme ama ayakkabı alcam onaaa vazgcmzsem hahaha
benden karı olmazmışevi sucuk kokutmuşum bok boğazlıymışım...
ben dayanamıyom ofisten çöıkcam çok ağlıyorum çünkü
geç yatmış 4 te böyle yapcaksam çalışmıcakmışım aman yaaa ağlıyorum diye dahada sinirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?