uçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
eroinle dans
Piraye
adı Aylin
okudum....ve hepsini de çok beğenmiştim.....
şimdi 536 sayfa olan ve son 60 küsür sayfası kalan Birgün isimli kitabı okuyorum...değişik bir tarz...
canm deli gibi salata istiyo
pazar günü mercimekli salata yaptm bi sürü ayranla yedim
dün kısır yaptım yine bi sürü ayranla yedim
bugünde makarna salatası yapasım var
ya da patates salatası mı yapsam
başladı herhalde
hamileyken bende sürmüyordum.
geçende baktım çekmecemde burda bimin kremini çok övmüşer deneyim dedim.
cildimi güzel hissettim.
ya kremden ya tozdan oldu.
numunede yazar mı içeriği?
cıks ben 62 ile hamile kaldım 78 oldum. doğumda 10 kilo gitti.
şimdi fazlalığımı versem iyi olcak ama yaza göre iyi verdim.
ayy ne sahne yaa
anamm iğrençmişş..
öyle bişi benmde başıma gelmiştii
anamm mahallede arkadaşlarla gezioduk biri bi evi sordu bilmiyoz dedik gidiyoduk seslendi arkamızı döndük şeyini çıkarmıştıı anamm ne iğrnçti ne korkmuştuk bee şeyi kopasıcaa
ayva aldım dün...
ayva tatlısı yapacağım...
kocem yemek yapma çorba ve dolma yeter dediaşkımmmmm...
dünkü kabak tatlısından kalmadı,annemle babama da göndermiştim...
ayvayı yapayım,vişneyle birlikte....güzel olur,üzerine de kaymak....ımmmmmm enfes olur sanırım :)))
bucu ortalarda yok valla 2 gün oldu...:44:
numunede yazmaz cnm adını alır internetten bakarsın içeriğine artık ama bilgin olsun cildini önce tanı sonra kullan olay gibi vichy gibi kremler sorun çıkarmaz ama her krem bir değil...
eczanelerde bile cilt uzmanıyım die geçinyolar ama birkez cilt tezmiliği için bir salona gitmek yeterli bence ...cildini komple gösteriyolar çukurları nerde siyah nokta oluyor neresi yağlı neresi kuru ...
mesela yüze kese yapanlar va çok zararlımış bu kesinle ölü hücreler atılyo ama cilt aşınıyor iyi değil temizliyiceler ve ymuşak şeler daha mantıklı..kolonya sürmekte kötü etkileyip yüzü yaşlandıryo...
Yazın kesinlikle yüze ph koruyucu güneş kremleri sürmek gerek benim cildime bişi olmaz diyenlere bile biz görmüyoruz ama oluyor
miraycım çatlağım yok...geçenler de böyle incecik pembemsi bir çizgi gibi bir şey olmuş kasığım da ama bir tane...sonra yağlandım,kremlendim korkumdan ekstra ekstra...hala aynı duruyor...
belki de o ara yağlanmayı azaltmıştım ondan olmuş olabilir..ama şimdilik durum iyi :)))
göğüs ucu kremini de ben de almayı düşünüyorum...net.ten mi aldın sen,eczaneden mi???
canım kısırı ayranla yiyince iyi patlamamışsın içinde şişiyo zati bulgur ayranda şişkinlik veriyo
bende yaptım dün kısır canımı çektirdinizz ama suyunu biraz fazla koymuşum hafif cıvık oldu ama güzel gitti:)
ben 1,5 2 koydum.sanırım 1,5-1,5 koymam lazımdı dimi:)
cnm ben ıpek kese aldım yenı basladımmmm kese yapıyorum ama cok bastırmamak lazımmm kesee ıyıdırr yaaa cok asındırma sende cıldını hihihi
miraycım tozdan olabilirimi canım?
Ben loreal kullanıyorum hep ama sürdüm işte.
Rosense den numune gelmişti onu sürdüm bişey olmadı.
Numune kullanıp beğenirsem alayım dedim.
Cilt bakımı yaptırcam ama bazen parfümerilerde yapıyorlar.
Burda agora var avm afrodit var. Yıllar önce eşimin müşterisi bir kız hem bakım hem makyaj yaptı süper oldu.
Bana numunede vermişti ama çok pahalı ürünlerdi.
güneş hobi parfümeride %50 ye varan indirim var.
Kadınlar gününe özel. 30 tl alışverişe deo hediyeli.
ayva tatlısı nasıl oluyor?
Malzemeler:
4 adet ayva ( ben 2 ayva kullandım bugün)
4.5 su bardağı toz şeker ( 2,5 bardak koydum )
1 çorba kasesi kadar vişne ( yarım çorba kasesi kullandım )
6 adet karanfil ( 2 karanfil kullandım )
ayvaların çekirdekleri
Yapılışı:
Ayvaları soyup ve ortadan ikiye böl.Çekirdek yataklarını çıkarıp çekirdeklerini bir kenara al.Hazırladığın ayvaları geniş ve yayvan bir tencereye yanyana düzgünce yerleştir. üzerine yarım kase vişneyi ilave et.Toz şekeri, karanfilleri ve ayva çekirdeklerini ekle.Ayvaların yarısına gelecek kadar soğuk su ilave et.Kaynayıncaya kadar hızlı ateşte,kaynadıktan sonra orta kısık ateşte ayvalar yumuşayıncaya kadar pişir.Ara sıra taşmaması için kontrol et.Pişen ayvaları tenceresinde oda ısısında soğut.Soğuduktan sonra servis tabağına al.Üzerlerine taze süt kaymağı ekle ve şam fıstık,ceviz ve ya fındık serpiştir...
ımmm lezzetlimiş hafta sonu edem ben bunuda vişne nerden bulyon peki? bide çekirdeğini sevmedim atarım ben.
mıgrostan aldım arıyrdum bulamyordum tesaduf gornce kaptımmm. ama nettede satısı varr.. hafıf hafıf yapnca cıldede ıyı gleıyrmssipek kese nerden bulcaz laaa
cnm bakrm bıaraaa untmazsm ama yolmn uzerınde yokmiraycım tozdan olabilirimi canım?
Ben loreal kullanıyorum hep ama sürdüm işte.
Rosense den numune gelmişti onu sürdüm bişey olmadı.
Numune kullanıp beğenirsem alayım dedim.
Cilt bakımı yaptırcam ama bazen parfümerilerde yapıyorlar.
Burda agora var avm afrodit var. Yıllar önce eşimin müşterisi bir kız hem bakım hem makyaj yaptı süper oldu.
Bana numunede vermişti ama çok pahalı ürünlerdi.
güneş hobi parfümeride %50 ye varan indirim var.
Kadınlar gününe özel. 30 tl alışverişe deo hediyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?