Kokoşş Hatunlar Kulübü

hepsini okudum ben kız senin benim zevkimdensinnnnnnnnnnnnnnnnnn ama en güzeliii bin muhteşem güneş...

canm deli gibi salata istiyo
pazar günü mercimekli salata yaptm bi sürü ayranla yedim
dün kısır yaptım yine bi sürü ayranla yedim
bugünde makarna salatası yapasım var
ya da patates salatası mı yapsam

canım kısırı ayranla yiyince iyi patlamamışsın içinde şişiyo zati bulgur ayranda şişkinlik veriyo

bende yaptım dün kısır canımı çektirdinizz ama suyunu biraz fazla koymuşum hafif cıvık oldu ama güzel gitti:)
ben 1,5 2 koydum.sanırım 1,5-1,5 koymam lazımdı dimi:)

bucu ortalarda yok valla 2 gün oldu...:44:

numunede yazmaz cnm adını alır internetten bakarsın içeriğine artık ama bilgin olsun cildini önce tanı sonra kullan olay gibi vichy gibi kremler sorun çıkarmaz ama her krem bir değil...

eczanelerde bile cilt uzmanıyım die geçinyolar ama birkez cilt tezmiliği için bir salona gitmek yeterli bence ...cildini komple gösteriyolar çukurları nerde siyah nokta oluyor neresi yağlı neresi kuru ...

mesela yüze kese yapanlar va çok zararlımış bu kesinle ölü hücreler atılyo ama cilt aşınıyor iyi değil temizliyiceler ve ymuşak şeler daha mantıklı..kolonya sürmekte kötü etkileyip yüzü yaşlandıryo...

Yazın kesinlikle yüze ph koruyucu güneş kremleri sürmek gerek benim cildime bişi olmaz diyenlere bile biz görmüyoruz ama oluyor

ayva tatlısı nasıl oluyor?

cnm ben ıpek kese aldım yenı basladımmmm kese yapıyorum ama cok bastırmamak lazımmm kesee ıyıdırr yaaa cok asındırma sende cıldını hihihi

eczaneden 30 TL int 24 TL kargoyla aynı gelir bende aldım başlıcam ara sürcem o bana yaza kadar yeter...

ben kısırı kolayla içimiştim hamiş değildim annem etmişti colada şişirdi bulgurla midem yarılcak dışarı çıkcak sandım kıvrandıom ağrıdan annem çok korkmuştu

miraycım tozdan olabilirimi canım?
Ben loreal kullanıyorum hep ama sürdüm işte.
Rosense den numune gelmişti onu sürdüm bişey olmadı.
Numune kullanıp beğenirsem alayım dedim.
Cilt bakımı yaptırcam ama bazen parfümerilerde yapıyorlar.
Burda agora var avm afrodit var. Yıllar önce eşimin müşterisi bir kız hem bakım hem makyaj yaptı süper oldu.
Bana numunede vermişti ama çok pahalı ürünlerdi.

güneş hobi parfümeride %50 ye varan indirim var.
Kadınlar gününe özel. 30 tl alışverişe deo hediyeli.

Rosense de bir gül kremi var ben bi gün arkdaşım süryo die sürdüm benim yüzüm kabarık kabrık oldu şaşırdım ona bişi olmamıştı bidaha kimsenin bişiysini sürmedim...

cnm bide sen sen ol asla avmlerde kullanılan ıslak rujlar ve normal rujları sürme onlardan hepatit bile geçebilyo yabancılar sürüp sürüştürüler öyle ben ağzıma asla değirmem ...
ya dediğim gibi pahalıda olsa cildine uymazsa asla ve asla kullanamazsın ...Ben cilt uzmanına gittim bana cildin kuru ama burun kenarı kaş ortası T bölgesi ve çene raflar yağlı dedi...

sen Kullandığın nemlendiriciyi kuru bölgelere sür dedi...ama o diğer bölgelere krem sürme dedi... dediğini hep yaptım pek sivilcelenmez lekede kalmaz...

siyah noktaları çıkar öyle temizle ama yara yapma dedi tırnak vurma dedi mesela pamuk ve uçlu kalem yardımıyla..haa banyodan sonra yaparsan çok zorlamadan çıkyolar buarada dedi...iki tık bir pırt sonra tonikle silyom...

haa cildin kuru heryere tonik sürme topnik daha kurutur dedi çene ve T bölgesi burun kenarlarına tonik kullanyorum...

mavi noktacıklı temzileme kullanma sakın dedi cildi çok kururtur o dedi....sen noktacıksız al dedi....

ayva tatlısı nasıl oluyor?

Malzemeler:
4 adet ayva ( ben 2 ayva kullandım bugün)
4.5 su bardağı toz şeker ( 2,5 bardak koydum )
1 çorba kasesi kadar vişne ( yarım çorba kasesi kullandım )
6 adet karanfil ( 2 karanfil kullandım )
ayvaların çekirdekleri
Yapılışı:
Ayvaları soyup ve ortadan ikiye böl.Çekirdek yataklarını çıkarıp çekirdeklerini bir kenara al.Hazırladığın ayvaları geniş ve yayvan bir tencereye yanyana düzgünce yerleştir. üzerine yarım kase vişneyi ilave et.Toz şekeri, karanfilleri ve ayva çekirdeklerini ekle.Ayvaların yarısına gelecek kadar soğuk su ilave et.Kaynayıncaya kadar hızlı ateşte,kaynadıktan sonra orta kısık ateşte ayvalar yumuşayıncaya kadar pişir.Ara sıra taşmaması için kontrol et.Pişen ayvaları tenceresinde oda ısısında soğut.Soğuduktan sonra servis tabağına al.Üzerlerine taze süt kaymağı ekle ve şam fıstık,ceviz ve ya fındık serpiştir...

Bana çok ağır gelir sanrım ayva tatlısı yiyemem ben şeker gibin olur kıs

güneşşşşşşşşş sen şimdi o fotoda hamişmisin yani...maşallah ne iyiymiş :)))

brck cnm ben de öyle diyordum,sonra geçenlerde gebelik eğitimin de arada ikram ettiler hastanem de süperdi süperrrr...

ımmm lezzetlimiş hafta sonu edem ben bunuda vişne nerden bulyon peki? bide çekirdeğini sevmedim atarım ben.

melodii şimdi biri baktı doğum tarihlerimizden kız dedi oda.
en son sen yenilenmişsin dedi:)

ipek kese nerden bulcaz laaa
mıgrostan aldım arıyrdum bulamyordum tesaduf gornce kaptımmm. ama nettede satısı varr.. hafıf hafıf yapnca cıldede ıyı gleıyrmss

cnm bakrm bıaraaa untmazsm ama yolmn uzerınde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…