casperr hoşgeldinn tatlımm az kaldı de oğluşuna bol bol evde yaticaz de
brckk hee birtek demek sabah yiyon ekmek ye o zaman
bacım ben 3 çeyrek yıyom sabahları
patron dıo ekmek senın kadar nasıl yıyon
koce adam ceyrek yıyo ben 3 katıbıde evdede yerım cıkmadan sabah ama öğlen yemıom
nankör cnm nankör senınkıo ne biçim laf
sen bu halınle keyfıne mı işe gelıyon cok ayıp etmış ınş farkına varır
odunuz len bız
anlamam bende hıc
kız ne biçim laf onlarhamıle bı bayana olmasdan olurda ne bıcım o terım .. boğazlı mı
terbıyesız dıycem kusura bakmazsan eğer
ben olsam valla bılla esma kızcak ama kesınlıkle konuşmazdım
sürünsün az
ne bıcım laflar onlar
sen kendını üzme cıkma tellerıne merak etsın yemek falanda etme ne halı varsa görsun
miroş eşinle bir süre konuşma esmoşun dediği gibi.
daha ne yapacaksın ki bu halinle çalışıyorsun.
aslında ödeme borçları eve kendi istediğin bir şey dışında alışveriş yapma at kenara paranı.
eve katkın yok nasıl olurmuş görsün.
bu admın sinirlerini aldırmak lazım valla.
bencede nankör
beni çok üzdü ve kırdı en kötüsüde ne bilyomusun hiçbişi olmamış gibi davrancak bunuda geçiştircek sinirliydim söledim dicek...
Kapadım teli sabahtır kapalı istemiyorum konuşmak nasılsa aynı tas aynı hamam adamın kafa hiç değişmiyor üzyor bağıryo tartışyo ama hiç değişmiyo...Açıpta moralimi bozmicam beni kaldırmasaydın diyecek bilyorum ....
ben bu halimle akşam ona tavuklu böret yaptım yanına salatasını çayını...
gitti işe geldi 1 de gece 4 e kadar uyumadı tv izledi...bende sabah kaldrıdım beni götür die bütün suçum bu hee bide sucuk kızartmak...
bak miroşşş burda herkes farklı şey der herşeyi kafaya takma sen kocanın huyunu bilirsin
ki tüm erkekler böle işte yaniii bu bir gerçek görmüyon mu şu kk da her gün koca ile ilgili konu açılıyor
hadi toparlan biraz ağlama lütfen tatlışım
kızlarrrr bime perwoll geliyorrrr haberiniz ola 8.95
9 tl yani normalmi
ibitttt sen yenısımssnn:)
böcum herseyde bır hayır vardır yaa bekle bakalım okdr bekledın az daha bekle ztn kcoann işi olursa harcadgnz paraları gerı eyrıne koyarsınızz bı sekıldee koceyıd gondercn kesın daha tasarruflu olursun sen varyya sen ah sen:):)
hehe alya yaprımmmda durum musaıt deılll ya dun uzldum kocem öle gelınce benn odun kadınımm yaa adam olmaz bendenn ama napım yaa
bebegım senınkıde zamanla anlıcak yaaaa bnnmkıde cıkarken cok bole benı kırdıgı zmnlr oluyordu dıyordum b u adamla evlensem neolcak hayatım mahvolur ınan cok yanılmısım sen kızların taktıklerıne uyyy ona muhtac deılms gıbı davrn . ne bılım bıraz kus. fazla muhattab olma her ıstedıgınıde yapmaa sen cok sıamrtıyorsunn ıyı hoş ama senın adam sımartıldıkcaa havaya gıren tıplerden gıbı...
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Terbiyesiz ama cnm sabah burda hamile eşini öperek getiren kaç tane adam var...hele sucuk yaptım die kızması
cnm belki oda uyku sersemi ne dediğini bilmiyodur bence.
Saçma ne dediğini bilmemiş salak salak konuşmuş işte sakin ol lütfen
konuşma bi süre hatasını anlasın.
O günaha girmiş zaten senin gibi hamile bi bayanı üzerek.
İyiyim bibeğim sen nasılsın
Boğazımda bi yumru öğürcek halde bekliyorum:)
yarım yedim die yiyemessin dio bu alya garusu:)
hamile bir insana denmez bunlar yaaaa!
ev koktuysa camı açar havalandırısın.
valla çok sinirlendim bebem yaaaa!
konuşma bir süre...
ya bu adam böylemiydi sen hamile kalınca mı böyle oldu?
babalık sendromumum yaşıyor? sterse mi girdi anlamadım ki?
bi evlilik uzmanına gitsenize bu kadar sinir sana zarar verecek bebişede.
çık dolaş hava al. arkadaşın varsa yalnız durma.
kafanı dağıtmaya çalış lütfen.
Ahh miray ya ben ne diyeyim bilmiyorum ama bu seninkinin huyu sanırım geçende böyle üzdü kırdı seni sonra çok geçmeden özür diledi aldı gönlünü...
Ama gerçekten çok kırıcı konuşmuş...
alya asgum sen nasulsunnnn? Yafsss bugn hava guzl buarada kısslarr yaaaa sankıı
alya ben yeşilini alıyorum perwolun cnm pembe almadım sanırım ama bimdede pembe siyah var...
Ben memnunum aslında
bende 2 siyah 2 yeşil var fazladan ama alsammı genede napsam malum ilerde durumlar nasıl olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?