sakınn senin libidonn yüzünden.. adamı sexi sanıyor olamayasın .
sapık karı...
senin yemeklerine şap atıcam ben... erkek hormonları salgılamaya başladın sen....
cnm hiç üzülme yapacak bişi yok oğlunda az görecek zaten herşey onun için değilmi?ne güzel eşin düşünmüş bak..dün akşam eşimle konuştuk. ek iş bakıyorum dedi. bi yer varmış ordan haber bekliyormuş. ek iş dediği bi lokantada garsonluk yada bulaşıkçılık. iyi de dedim kaçta gelcen? saat 3 ü bulur dedi.
dedim uykusuzluğa nasıl dayancan? üstelik oğlunda seni görmeyecek. başka bir çözüm bulalım dedim.
son 2 haftadı işler çok kötü.
ödemeler geliyor. nasıl bir çözüm bulmalı bilemiyorum.
azcık latife ediyozz sende hemen... esmoşşş dinleme BCRK laaa bak valla devam ediom sözzz
saol seninde kutlu olsn[ı]kadinlar gününüz kutlu olsnn kizlar...[/ı]
teşekkürler sizindee
ama siz bu kadar msjı hangi ara yaptınız
Daha 1 ay önce falan topik topik gezip msj sayısı doldurmaya çalışıyodunuz siz o değilmisiniz:)
dün akşam eşimle konuştuk. ek iş bakıyorum dedi. bi yer varmış ordan haber bekliyormuş. ek iş dediği bi lokantada garsonluk yada bulaşıkçılık. iyi de dedim kaçta gelcen? saat 3 ü bulur dedi.
dedim uykusuzluğa nasıl dayancan? üstelik oğlunda seni görmeyecek. başka bir çözüm bulalım dedim.
bacıcığımm saol seninde
ahhh ahhh harbi kadınların ne çok dert edicek şeyi varmışş hee yaşasın kadın olmakk kuşş güünaydınnn
ayhh valla bu lafı aynı benim sevgülü kocam bende ona derim sapık mısın diye dellendirir beni asla küs kalamaz
dün akşam eşimle konuştuk. ek iş bakıyorum dedi. bi yer varmış ordan haber bekliyormuş. ek iş dediği bi lokantada garsonluk yada bulaşıkçılık. iyi de dedim kaçta gelcen? saat 3 ü bulur dedi.
ayhhhh miroşşş kopuyom senin şu laflara bu sayfaya kadar öldürdün beniii
valla performansın iyi paris maris yok süper süründür bitir bu adamı gııııııııııı
varya senin kocenin kendini beğenme huyları aynı benimki ama benimki yahuuuuuu ama ben fiyakasını almayı biliyom onunnn heeeeeeeee
bacıcığım benim koca ASLAN burcunun tüm özelliklerini taşıyo kendini beğenmişlik dünayayı ben yarttım herşeye hükmederim bende korkun gibi....v.s...
ayrıca bakımlı süslü takıntılı ....bişi dedinmi takıntıda eder...
bacıcığımm saol seninde
ahhh ahhh harbi kadınların ne çok dert edicek şeyi varmışş hee yaşasın kadın olmakk kuşş güünaydınnn
ayhh valla bu lafı aynı benim sevgülü kocam bende ona derim sapık mısın diye dellendirir beni asla küs kalamaz
nasılyaa nerde yıyordunn!!!laa üniv. şap yedirip durdular erkeklere şöle bi bakmıyodum bile baksalar uyuz olyodum yemekler hep şaplıydı bitane erkekle çıkmadım üniv.son sene dışarı yemeeğe gitmeye başlayınca libidom yükseldide aha bu manyak adamı buldum
taam dedik libidom zamanla azalır merak etme
bacıcığım benim koca ASLAN burcunun tüm özelliklerini taşıyo kendini beğenmişlik dünayayı ben yarttım herşeye hükmederim bende korkun gibi....v.s...
ayrıca bakımlı süslü takıntılı ....bişi dedinmi takıntıda eder...
seninki burcu ne
hatırladımmm ne varki bunda garip olan:)şaşırdım
Benim eşimde aslan burcu ama gerçekten çok farklılar eşinle cnm:44:
MELOŞ CNM COK ZOR ALLAH YARDIMCINZZ OLSUN İŞLERİNZ ACILSN INSS BIRAN ÖNCEEEcocugunaa bakcak biri olsaydııı ne guzl olacktı yaaa
hoşgeldın bibğimm mujkk
nasılyaa nerde yıyordunn!!!
benm kocada arada havaya gırerrr ama bende alıyorum havasını hehehe sısrmmemk lazm erkek mılletını
MELOŞ CNM COK ZOR ALLAH YARDIMCINZZ OLSUN İŞLERİNZ ACILSN INSS BIRAN ÖNCEEEcocugunaa bakcak biri olsaydııı ne guzl olacktı yaaa
hoşgeldın bibğimm mujkk
nasılyaa nerde yıyordunn!!!
benm kocada arada havaya gırerrr ama bende alıyorum havasını hehehe sısrmmemk lazm erkek mılletını
benimkinin balık tam tersi bi burç ama vicdan olarak benzer gerisi bakım süsü püs kendini önemseme beğenme hat safhada bide maşallah boylu posludur benimkide takım geysinn nasıl yakışır amannnn bende belli etmesemde kıskanıyom onu dulların içine :18::18::18:
hep deriz sen nasıl balıksın ama balığıda taşır yani
abowwww benim kız aslan burcu yandık desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?