Kokoşş Hatunlar Kulübü

sakınn senin libidonn yüzünden.. adamı sexi sanıyor olamayasın .

sapık karı...

senin yemeklerine şap atıcam ben... erkek hormonları salgılamaya başladın sen....

laa üniv. şap yedirip durdular erkeklere şöle bi bakmıyodum bile baksalar uyuz olyodum yemekler hep şaplıydı bitane erkekle çıkmadım üniv.son sene dışarı yemeeğe gitmeye başlayınca libidom yükseldide aha bu manyak adamı buldum

taam dedik libidom zamanla azalır merak etme

cnm hiç üzülme yapacak bişi yok oğlunda az görecek zaten herşey onun için değilmi?ne güzel eşin düşünmüş bak..
azcık latife ediyozz sende hemen... esmoşşş dinleme BCRK laaa bak valla devam ediom sözzz

cnm kadınlar günü bugün iyi iş olmazmı burda kuaförler dolar ....

bide bişi dicem eşin reklam yapıyormu ne bilim yılın belli aylarında indirim yapsın ....şehir fırsatlarına üye olsun kuaförde extra para getircek boncuk kaynak brezilya bunlar var dimi burda kuaförler iyi para kazanyo bacım millet süslü

OLMAZ HAKKET O İŞ BEEE DÜZENİNİZ BOZULCAK ZATİ ŞURDA ÇALIŞAN ÇİFTLER NE KADAR GÖRÜYORKİ BİRBİRİNİ BİDE TUĞRA VAR OLMZ BENCEDE Rabbim hayırlı kapı açsın inş.

bacıcığım benim koca ASLAN burcunun tüm özelliklerini taşıyo kendini beğenmişlik dünayayı ben yarttım herşeye hükmederim bende korkun gibi....v.s...

ayrıca bakımlı süslü takıntılı ....bişi dedinmi takıntıda eder...

seninki burcu ne

Benim eşimde aslan burcu ama gerçekten çok farklılar eşinle cnm:44:

MELOŞ CNM COK ZOR ALLAH YARDIMCINZZ OLSUN İŞLERİNZ ACILSN INSS BIRAN ÖNCEEEcocugunaa bakcak biri olsaydııı ne guzl olacktı yaaa

hoşgeldın bibğimm mujkk

nasılyaa nerde yıyordunn!!!

benm kocada arada havaya gırerrr ama bende alıyorum havasını hehehe sısrmmemk lazm erkek mılletını

benimkinin balık tam tersi bi burç ama vicdan olarak benzer gerisi bakım süsü püs kendini önemseme beğenme hat safhada bide maşallah boylu posludur benimkide takım geysinn nasıl yakışır amannnn bende belli etmesemde kıskanıyom onu dulların içine :18::18::18:
hep deriz sen nasıl balıksın ama balığıda taşır yani

abowwww benim kız aslan burcu yandık desene

üniv.tede devlet yurdunda kaldım yemekler hep şaplıydı cnm yemkhanede kimse inkar etmedi yoksa hergün bi vukuat olurdu valla

üniv.tede devlet yurdunda kaldım yemekler hep şaplıydı cnm yemkhanede kimse inkar etmedi yoksa hergün bi vukuat olurdu valla

balık burcu duygusaldır romantiktir daha sakindir ama dediğin gibi oda kendini beğenir..

Aslanın bayanı öyle değil yaaa başarılı olur güçlüdür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…