Kokoşş Hatunlar Kulübü

Herkese günaydınlarrr dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrr

miray naptın cnm

Günaydın kızlarr.. Kadınlar günümüz kutlu olsun...

Bugün migrosda tüm cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmış.. iş çıkışı gidicem

KOKOŞ KADINLAR KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNN...! BİZ DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIKLARIYIZZZ

seninde gutluuuu mutluu olsun bacıcığımmmmmmmm

günaydın kızlar
hayat kurs bittimi sınava hazırlanıyomusun

Kurs hafta sonları canımm.. sınavda nisan 7-8 de ama bu hafta çalışmadım hiç.. stajerim izne çıktı bi hafta onçin burda takılıyorum o gelince onun yanında giremiyorum kkya falan bu hafta bari tadını çıkarayım dedim..

günaydın kızlar...

kadınlar günümüz kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsun..

miroşşşşşşşşşşşşş ne olduğunu sölemediğine göre gitti.. taksitleri yatırdı.........

Dün göz muayenesine gittim uzağı görmekte zorlanıyorum 1,25 çıktı ama gözlük kullanamıyorum lens aldım akşamlarıda gözlük kullanayım diye gözlüğüde aldım.. ya öncedende lens kullanmıştım gözümde olduğunu hissetmezdim ama şimdi hissediyorum hafiften rahatsız oluyorum yani..

Herkese günaydınlarrr dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrr

miray naptın cnm

Napimm çok iyiyim herkei dinledim iyi oldu yüz vermedim kociyeee...

çıkışta gelmiş bu ben öncesinde tüydüm çıktığımda gördüm arabasıla bekliyodu o beni görmedi avm ye gitttim dolmuşlar sinema ve alışveriş için tam karşıya geçyodum yok ALllHIM böyle bişi olamaz bi baktım arabadan inmiş yanıma geldi....

İşe gidiyomuş beni görmüş durmuş işyerine gittim yoktun bekledim dedi dedim git ben gelmiyom AVM gircem alışveriş yapcam gitme arabaya bin konuşalım lütfen aşklım bilmem neee bende hayır dedim rezil oluyoz hadi ltfn seni burda bırakamam ben öküzüm salağım ne dersen haklısın ne olur bin die yalvardı neyse bindim arabyı ilerde durdu ben özür diliyom seni çok üzdüm tabii seni götürcem ama sabah kalktım uyku sersemi sana bağırdım çağırdım dedim bir sucuğa bile laf söledin bok boğaz dedin günah değil ben hamileyim(duygu sömürüsü yaptım azcık) neyse binkere özür diledi arabadan indi çiçekçiden kır çiçek buketi getirdi

dedi bu senin özür dilerim seni kırdım üzdüm bilmem ne dedim aynı nakarat ben çiçeğe tav olcak insan değilim attım arka koltuğa...

neyse bindi arabaya vallahi pişmanım nemzan istersen götürürüm seni dedi...ben tabiii götürcem seni çok seviyorum ne olur afet bilmem ne...neyse mobilyaaya gitcem annem borcunu verememiş sende maaşından çekte 250 borcumuzu ver ben anneminkini verim daha dükkana alışveriş etcem dedi dedim sen annenkini ödicen ben bizimkini poaran yok bizimkini vermeye ama annenin parasını ödicen valla dio yarın kadınlar günü dükkana alışveriş etcem isteren çekme tamam sonra ben öderim
dedi annemin durumu sıkışık dedim sen önüzdeki aylar nekdar borç ödiceksin martta nerdeyse 10 bin borcumuz var nisan 15 bin nasıl ödencek hiç düşünyonmu...bu benim beğenmediğim maaşımı çektiryosun işe nie gidyon zaten senin iş yaramıyor bi işe bilmem ne diodun yaa dedim şimdi yüzsüz gibi benim paramı çekmemi istiyosun biz böyle tartışyoz bu bankanın önüne geldi...Neymiş efendim hiç öyle dediğini hatrlamıyomuş...

dedim senin beğenemediğin işim sayesinde 30 bin çektinde dükkanı adam ettin sen nankörsün dedim...!!

neyse bu valla billa sabah ne dediğimi hatrlamıyorum die yalvarıyo bak dio istersen çekme ama gitmişken ödeyelim yorma beni, ben annemden sonra alıcam dedim yeter ev boyandı 700 TL çıkardın verdin şimdi mobilya neymiş annesi eksik hissediomuş kendini salla yaaa...
dedim çocuğuma daha bişi almadın alırız sende daha var dio...neyse yeter dedim çekim yoksa başımı ağrıtcan sen indim çektim mobilya gittik...o anasınki ödedi ben benimkini ben ödedim neyse çıktık metroya gidelim işyerine alışveriş etcem dedi gdielimmi aşkım dedi dedim sana yardım etmem neyse gittik o alışveriş ederken bende kendime değişik çuklatlar felan baktım ...waffle kek aldım
bu beni arıyor ah burdamısın yanımdan ayrılma elimi tutyo öpyo hiç yüz vermedim ben çıkışta bekliom işini bitir gel dedim neyse çıktık eşyaları bırakalım annemlere gidelimmi dedi beni eve bırak kimseye gitmicem dedim taam gitmiyelim dedi neyse yemeğe gidelim sonra seni bırakım dedi yemek yedik dışarda beni eve bırak dedim taam dedi bırakırken öpyo özür diliyo arkama bile bakmadım eve geldim de zaten saat 10 du çok yorgun hissettim kendimi hemen yattım bunu aramadım gece gelmiş beni öpyo nie aramadın yatyom die döndüm sırtımı ne arıcam seni dedim neyse afetmedinmi beni hala dio baya üzüldüm içim içimi yedi kedi gibiydi yok dedim afetmedim
gitti salona sonra ben uyumuşum tekrarr ...zaten sabahta işe geldim bukdarrrr bugünde yüz vermicem gitmemek içinde diretcem 8 marta iyi değilim belim ağrıyo dicem ...

Günaydınlarr Hanımlarrrrrr

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI OLSUN

çalış kızz az kalmış bakk test çöz bol bol başla bak arkdaşım murat yayınlarına çalıştı bitirdi okumakla geçirme zamnı bol test..

kız yazdım uzun uzunnnn yaa yapcak başka bişi bırakmadı ama başka bişi yatrmam isterse on takla atsın

hahhayyy senle aynı temennide bulunmuşum kuşşşşşşş yirim seniii
hahhaaaaaa taksiti yatırdı heeeeeeeee

baya üzüldüm içim içimi yedi kedi gibiydi
miray nannn bide üzüldüm diosun sana bişi demiyom ben
bırak üzülme o sana o lafları derken o an üzülmedi ama bırak çeksin cezasını biraz.İyi yapmışsın yüz vermemekle.
Ama sanki sen bu kadar yalvarmaya bi paris yapmışsın gibi geliyo banada neyse
taksiti ben olsam asla vermezdim..Eşin bide onca laftan sonra isteyebilmiş helal olsun

benim ardaşta kullandı baya 2-3 sene sonra bıraktı ...sıkıldı yhzın kuruyomuş gözde..

Günaydın can larrrr
kadınlar gunumuzzz kutlu olsunnn tüm bunlara ragmen hehehe:):)

mmiray neyse canımm buda bence sende bır ılerleme gostergesııdırrr. En azındn dırek yelkenler suya ınmemmıs benbıle dyanamayabılırdım bukadr yalvarmaya cunkuu. Keşkee bundan sonra borcları ben deıl ssen odeyecksın bundan sonra kazandıgım sadece cocugm ve benım ozl ıhtıyclrıma gıdecdek dıye arayaaa sıkıstırsaydın bırdaha bole bulamayabılrsın adamı hehehe

Eklentiler

• $430562_357553464266753_127973643891404_1235454_2035683342_n.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 19

hatırlamıyomuş dediklerini cnmmm valla dio ne dedim hatrlmıyom deidm hep böyle mazaret et ne dediğini bilmiyosan konuşmıcan dedim bak allah böyle muhtaç eder dedim muhatç değilmiş kendii bide gerilyo görsen...

ne parisi kızzz ona paris mariss yok çok üzdü beni haketmiyosun sen beni dedim ona çok sevyom diyip durdu

eve gidelim paris yapalım lütfen dedi bide yüzsüz hayır dedim kaburgam ağrıyo hiç dedim iyi değilim ...

aferin miray bak böle taktik uygulayınca herif yola gelecek demekki...
bide parismi istediay öldüm gülmekten yaawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…