- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Günaydın kızlarr.. Kadınlar günümüz kutlu olsun...
Bugün migrosda tüm cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmış.. iş çıkışı gidicem
günaydın kızlar
hayat kurs bittimi sınava hazırlanıyomusun
Herkese günaydınlarrr dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrr
miray naptın cnm
Kurs hafta sonları canımm.. sınavda nisan 7-8 de ama bu hafta çalışmadım hiç.. stajerim izne çıktı bi hafta onçin burda takılıyorum o gelince onun yanında giremiyorum kkya falan bu hafta bari tadını çıkarayım dedim..
günaydın kızlar...
kadınlar günümüz kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsun..
miroşşşşşşşşşşşşş ne olduğunu sölemediğine göre gitti.. taksitleri yatırdı.........
günaydın kızlar...
Kadınlar günümüz kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsun..
Miroşşşşşşşşşşşşş ne olduğunu sölemediğine göre gitti.. Taksitleri yatırdı.........
çalış kızz az kalmış bakk test çöz bol bol başla bak arkdaşım murat yayınlarına çalıştı bitirdi okumakla geçirme zamnı bol test..
Dün göz muayenesine gittim uzağı görmekte zorlanıyorum 1,25 çıktı ama gözlük kullanamıyorum lens aldım akşamlarıda gözlük kullanayım diye gözlüğüde aldım.. ya öncedende lens kullanmıştım gözümde olduğunu hissetmezdim ama şimdi hissediyorum hafiften rahatsız oluyorum yani..
baya üzüldüm içim içimi yedi kedi gibiydi
miray nannn bide üzüldüm diosun sana bişi demiyom ben
bırak üzülme o sana o lafları derken o an üzülmedi ama bırak çeksin cezasını biraz.İyi yapmışsın yüz vermemekle.
Ama sanki sen bu kadar yalvarmaya bi paris yapmışsın gibi geliyo banada neyse
taksiti ben olsam asla vermezdim..Eşin bide onca laftan sonra isteyebilmiş helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?