Günaydın can larrrr
kadınlar gunumuzzz kutlu olsunnn tüm bunlara ragmen hehehe:):)
mmiray neyse canımm buda bence sende bır ılerleme gostergesııdırrr. En azındn dırek yelkenler suya ınmemmıs benbıle dyanamayabılırdım bukadr yalvarmaya cunkuu. Keşkee bundan sonra borcları ben deıl ssen odeyecksın bundan sonra kazandıgım sadece cocugm ve benım ozl ıhtıyclrıma gıdecdek dıye arayaaa sıkıstırsaydın bırdaha bole bulamayabılrsın adamı hehehe
aferin miray bak böle taktik uygulayınca herif yola gelecek demekki...
bide parismi istediay öldüm gülmekten yaawww
hhahahhaahhaaahahahahah
kocam erkek olduğuna şükreder bunu okusa ben dünyanın en güzel varlığıymışım der herhalde...
SENİN O KOCAN VARYAAA turununn ılk tek ve son örnegı olacak hahaha!!
hee ben bunu böyle istemeyin ce kızınca soğuk yapınca daha vahşi olyomuşum sapık laaa
daha çok sexi olyomuşum adama bak bu durumu bile değerlendirmek istiyor...
neyse mirayyy.....
gene iyi ilerlemişsin...
şimdi kocanı tipsizleştirmee.. ve aşağlama dersleri.
ben güzelim yakışıklıyım dedikeçe..
sende hımmm sen öyle san.. şu göbeğine bakk.. yada ne bileyim..
etrafına hiç bakmıon herhalde gibi cümleler kullan
kayınvalide ve görümceni tavla....
kocanı iiice küçümse... kendini beğen şekerim
uhahahahahhahahauahahhahahahah
tamam laa bundan böyle direk kötü iltifat edicem ona zaten yazın güneş altında kararın çikin oluyorrrr...
ama tişörtü çıkarında yazın mavi şortuyla çok sexi oluyor laaaa ayyyy
evet ulubatu hasanı hep örnek vercem kaslarını övünce vicunu sinir oluyor hahhaha
kadinlar gününüz kutlu olsnn kizlar...
uhahahahahhahahauahahhahahahah
tamam laa bundan böyle direk kötü iltifat edicem ona zaten yazın güneş altında kararın çikin oluyorrrr...
ama tişörtü çıkarında yazın mavi şortuyla çok sexi oluyor laaaa ayyyy
evet ulubatu hasanı hep örnek vercem kaslarını övünce vicunu sinir oluyor hahhaha
ozmn o bu durmdannn fantazı olrk yaralanıyor suandaa abowwww
günaydın şekerler!
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!
bacıcığımm saol senindealyaaacımm baıcıcığım seninde avrat günün kutlu olsun
ahhh ahhh harbi kadınların ne çok dert edicek şeyi varmışş hee yaşasın kadın olmakk kuşş güünaydınnngünaydın can larrrr
kadınlar gunumuzzz kutlu olsunnn tüm bunlara ragmen hehehe:):)
mmiray neyse canımm buda bence sende bır ılerleme gostergesııdırrr. En azındn dırek yelkenler suya ınmemmıs benbıle dyanamayabılırdım bukadr yalvarmaya cunkuu. Keşkee bundan sonra borcları ben deıl ssen odeyecksın bundan sonra kazandıgım sadece cocugm ve benım ozl ıhtıyclrıma gıdecdek dıye arayaaa sıkıstırsaydın bırdaha bole bulamayabılrsın adamı hehehe
hee ben bunu böyle istemeyin ce kızınca soğuk yapınca daha vahşi olyomuşum sapık laaa
Daha çok sexi olyomuşum adama bak bu durumu bile değerlendirmek istiyor...
Miroş yine iyi ilerleme var sende ama bana senin paranın katkısı yok bana dese kocam 5 kuruş ödemezdim.
yok anam bu miroş asla akıllanmaz esmoşum kendinide yesen bu kız değişmez uğraşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?