Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayatcım bende küçük yaşta kaybettim babamı
bi abim var benimde ama aramızda yaş farkı fazla.

maşallahhhhh ne güzelll kalabalık iyi ki baban boş durmamış kızzzz
bide ilginç hep erken yaşta evlenmişiniz dimi esmoşşşş

maşallahhhhh ne güzelll kalabalık iyi ki baban boş durmamış kızzzz
bide ilginç hep erken yaşta evlenmişiniz dimi esmoşşşş

evet cnmm..

ortamala evlenme yaşımız 19

ben 21 yaşında evlendim

bir ablam 19...oylee uzayıp gidior cnm...

Herkes kaderini yaşıyo işte... NUr içinde yatırsın rabbim...

en küçükte benim uleeee 21

30 uma girdigmde buyuk bır partı vermeyı planlıyorum haha :):) buarada kızlar sızlerde davetlısnz

hıhh bu özellikler çok daha uyuyor eşime şimdi ama evde de bir aslan o malesef son cümle bana uymuyor artık.....

Az önce yine tartıştık uff sıkıldım artık burada yazmak istemiyorum herks diyecek ne adam yaa dün yaptını nezaman unuttu unuttu işte:26:

miroşum kuzum takma kafana yaaa ufak tartışmalarda oluverir üzme kendiniii boşver cvp verme konuşsun daha sinir olur

haha mannikk salla onuuusenn su avatrdakınınnn kıler hoşş

hee avatardakiler hoş iyi valla onun ki gibi oldu benim tişöt giysem öyle resim koysam aynı olur hahaha

işin kötüsü çok büyük olunca eşimin pek hoşuna gitmez oldu yaaa bana öyle dedi gıcık oldum biara çok büyümüş bunlar azcık küççükken daha iyiydi dedi

şimdi iyimi sipral yani kan çok gitmesi iyi değil

miroş yıne ne dedııı anlt yıırum rahtla ıcını dok sen burda kostek deıl destek olmaya calısyrzzz birbirimizee

babayaaaa bir alkışşşş bir holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Parisçimi kız annen yoksa babadanmı kaynaklı

bak ablanla ben aynıyız 85 li onun 2 dene benim daha yeni oluyor geç kalmışım laa sen benden öndesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…