of miroşum bura sizin orası gibi değil canım. eşim zaten buranın eski ve iyi kuaföründe çalışıyordu.
çok iyi bir semtteydi güneş bilir alsancaktaydı. ama ordan işten çıkarıldı ve biz ters kepçe geldik.
çünkü buranın sahibi adam derneğin başkanı ile samimi ve nerdeyse bütün kuaförleri tanır.
bu nedenle arkadşı olan büyük salonlara eşimin işe alınmaması için konuşmuştur.
eşim oradan çıkarıldıktan sonra yine ünlü bi yere gitmişti. adam kabul etmemiş.
adam resmen önünü kesiyor. hatta çıkartırken demiş seni burda barındırmayacağım burdan tasını tarağını toplayıp gideceksin.
eşim hep iş bulduğu yerlerden çıkarıldı. yada çıktı. bir süre sonra patronlar bezdirici şeyler yapıyorlar.
şimdiki çalıştığı yerde patronu çok iyi sağolsun. ama ücret yok yüzdelik veriyor.
bu konuda şansı yok maalesef. birde 40 yaşına gelmiş adamı kimse istemiyor.
hayır cnm sezeryan yapıcak..
bebğin haftası tam dolmadı... ama almaları gerekior.. pozionu ii değil bebeğin anne karnında..
bebek kendi karnını sıkıştırıor.. ayakları ile... bbekte sorun oluşmasın die.. tam haftasını beklemiorlr..
zaten gelişimi iimiş çok şükür.. beklemesi risk taşıordie..
yarın alıcaklar cnmm
sağlıkla gelir inşallah prensimiz..
hee avatardakiler hoş iyi valla onun ki gibi oldu benim tişöt giysem öyle resim koysam aynı olur hahaha
işin kötüsü çok büyük olunca eşimin pek hoşuna gitmez oldu yaaa bana öyle dedi gıcık oldum biara çok büyümüş bunlar azcık küççükken daha iyiydi dedi
aminnnnnnnnnnnnnnnnn..
hımm... senden büyük sayılırım.. kıdemım yuksek senden.. ben oğlanı buyuttm
eşimin ailesi kalabalık değil cnm..
3 kardeşler..
1 abisi var.. 2 yaş buyuk eşimdn
birde kız kardeşi...
kaza kurşunu kız kardeşideoda 1986 görümcem.. benden 1 yaş buyuk
evet cnmm..
ortamala evlenme yaşımız 19
ben 21 yaşında evlendim
bir ablam 19...oylee uzayıp gidior cnm...
afiyett olsunnnn
Miroş anlat bebem içine atma.
heh mıray işi tıyatroya dokuyorum . esımın bana böle bir cumle kurdugunu dusunuyorum ve cevabımı yapıstırıyorum hemen... işine gelirsee.. ey allam yaa hamıle kadına bunlar denırmııı..
alcam sopayı kovalıcam kocenı aksamm avratlr gunu eglencesinin ortasıdna senı böle uzdugu ıcın
tavıkkkk haa ıy hıc sevmımm ben tavık
miray totona sok dedi heee
eşine artık kelimelerim kifayetsiz o yüzden yorum yapamiciymmmm
iyi olmuş 1500 balon havası inmiştir biraz
senmı dedın cıceee totnaaaa sok dıye omu anlamadım:26:
o dedi yine diyecek sinirle söledim al burdan yak dedim yaa ona dünde sen 2 gün sonra unutur bidaha aynı olursun bak 1 gün geçti özüne döndü..
vayy adi adam yaaaa yatacak yeri yok onun ekmeği ile nasıl oynar h.yvn ...!cnm o semtten ayrılın taşının önce eşin başka semtten bir iş baksın salon şöle iyi biyer hem başka bir semtte oturmak çok kötü olmaz daha iyi bir yere taşınırsın sende oda iyi olmazmı sizin açınızdan o adamda pok yer...
hala desekkkk
manyak laa bu adam 11 buçuk olmuş ben nie aramamışım die benle tartıştı bir sonra yemeeğ gidiom sonra konuşalım dedim yemekten sonra aradı bide dükkanda sinirlenmiş dün balonlarla süsletmişti hepsi patlamış
1500 tane balon düşün
neyse elemanı slaka güneşte açmış sağı solu bu bide uyarmış onlara kızmış bide ben onu uyandırmayıp umursamayınca ağzına geleni söledi sinirlendi bağırdı çağırdı...Dedim dün bir bugün 2 sen daha dün çiçek vermedinmi, o çiçeği al totona sok deid melodi aynenen böle dedi...
ama yok bende saydım sayıştırdım hakaret etmedn sonra da kapadım teli...yazik sana nie kızdımı anlayamayan kadınsın yazmış
dedim sen gerçekçi olsana dünkü yaapylıklarını geçti bugün yine aynısın özüne döndün yine sen hiç boşa uğraşma karakterin bu senin değişmessin yazdım...
onunla efendim ilgilenmiomuşum uyandırmamışım işleri varmış döndüm deidm ben çalar saatmiyim madem sorumlusun uyansaydın ben nie kaldıryom seni dün uyandırdım bağırdın bana...
Ben göstercem sana çalarsaatmisin nesin yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?