Kokoşş Hatunlar Kulübü

vayy adi adam yaaaa yatacak yeri yok onun ekmeği ile nasıl oynar h.yvn ...! cnm o semtten ayrılın taşının önce eşin başka semtten bir iş baksın salon şöle iyi biyer hem başka bir semtte oturmak çok kötü olmaz daha iyi bir yere taşınırsın sende oda iyi olmazmı sizin açınızdan o adamda pok yer...

nerde doğum etcek özeldemi epiduralmi?

heh mıray işi tıyatroya dokuyorum . esımın bana böle bir cumle kurdugunu dusunuyorum ve cevabımı yapıstırıyorum hemen... işine gelirsee.. ey allam yaa hamıle kadına bunlar denırmııı..

alcam sopayı kovalıcam kocenı aksamm avratlr gunu eglencesinin ortasıdna senı böle uzdugu ıcın

buaradaa böcüüümm nerdeee yaaaahuuu goren bılen duyan varmığğğ

eşimin ailesi kalabalık değil cnm..

3 kardeşler..

1 abisi var.. 2 yaş buyuk eşimdn

birde kız kardeşi...

kaza kurşunu kız kardeşide oda 1986 görümcem.. benden 1 yaş buyuk

ne güzel çok büyük değil benim görümce gibi 40 olsaydı görrüdüm seni...

Miroş anlat bebem içine atma.

manyak laa bu adam 11 buçuk olmuş ben nie aramamışım die benle tartıştı bir sonra yemeeğ gidiom sonra konuşalım dedim yemekten sonra aradı bide dükkanda sinirlenmiş dün balonlarla süsletmişti hepsi patlamış
1500 tane balon düşün

neyse elemanı slaka güneşte açmış sağı solu bu bide uyarmış onlara kızmış bide ben onu uyandırmayıp umursamayınca ağzına geleni söledi sinirlendi bağırdı çağırdı...Dedim dün bir bugün 2 sen daha dün çiçek vermedinmi, o çiçeği al totona sok deid melodi aynenen böle dedi...

ama yok bende saydım sayıştırdım hakaret etmedn sonra da kapadım teli...yazik sana nie kızdımı anlayamayan kadınsın yazmış

dedim sen gerçekçi olsana dünkü yaapylıklarını geçti bugün yine aynısın özüne döndün yine sen hiç boşa uğraşma karakterin bu senin değişmessin yazdım...

onunla efendim ilgilenmiomuşum uyandırmamışım işleri varmış döndüm deidm ben çalar saatmiyim madem sorumlusun uyansaydın ben nie kaldıryom seni dün uyandırdım bağırdın bana...

Ben göstercem sana çalarsaatmisin nesin yazmış

ahh bütün avratlar dövelim kız bunu domatesde atalımmm

miray totona sok dedi heee
eşine artık kelimelerim kifayetsiz o yüzden yorum yapamiciymmmm
iyi olmuş 1500 balon havası inmiştir biraz

senmı dedın cıceee totnaaaa sok dıye omu anlamadım:26:

miray totona sok dedi heee
eşine artık kelimelerim kifayetsiz o yüzden yorum yapamiciymmmm
iyi olmuş 1500 balon havası inmiştir biraz

İşte allahın sopası yoktur derler ama sinirden ölüyordur şuanda elemanlarına bağırıp çağıryodur:26::26::26:

uğraşıp dursun akşama kadar ...Asla ve asla bugün gitmicem evimde oturcam...

o dedi yine diyecek sinirle söledim al burdan yak dedim yaa ona dünde sen 2 gün sonra unutur bidaha aynı olursun bak 1 gün geçti özüne döndü..

haa tövbee dahada yorum yapmamm bosanma sebebii bu neyaa babasınn kızınaamı laf konusyr bukdr rahtt neyse mıray sen hııcc dusnp sstres yapmaaa

canım biz zaten aynı semtte değiliz şu an bu dediğim olay 5 sene önce oldu. zaten orda çalışırkende biz
farklı bir yerde oturuyorduk.
başka semtten bakması farkettirmiyor, işe girse bile çoğu adam bunun lafını dinler.
ondan korkar, dediğim gibi dernek başkanı arkadaşı.
e zaten yaştan dolayı istemiyorlar.
bak eşim bu ay sınava girecekti ustalık için form kalmadı demişler.
eğer onun parmağı varsa allahından bulsun.

cıks teyze deyin.

ay valla bak bilet alcam gelcem oraya sopayla dövücem ben bu adamı noluyor ya. hadi dün uykuluydum
ondan oldu diyor. bugün uyandırmadın diye yapıyor.
iyi olmuş patlamış balonları uğraşsın dursun.
bide dediği lafa bak çiçek totona girsin diyor.
tehditte ediyor. ay yok ben çok sinir oldum miray.
ben olsam iznimi alır annemin yanına giderim.
bugün kadınlar günü öküs adam bari bugün yapma demi?
hiç yapmasın ama kusura bakma miroş cidden gıcık oldum.

Miraycım bence eşinle uzak kalmalısın bi süre...
işyerinden izin alma imkanın varsa annene gitmelisin bencede..
çünkü buna ihtiyacın var

Son düzenleme:
miroş ben böyle adamı kapı önüne koyarım uğraşamam valla.
bugün yaptığı ne ya.
bebeğin olunca ondan bişey istesen ortalığı yıkacak herhalde.
benimki allahı var oğlum doğdu ilk geceden itibaren beraber kalktık.
mamasını sırayla hazırladık, altını aldık.
ben uyutamadım o uyuttu gazını çıkardı.
şimdi bile gece ağlasa ben sakinleştiremezsem kalkar gelir.
yat sen uyu der. okudukça şok oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…