Kokoşş Hatunlar Kulübü

kokosh garular...
Dünya emekçi kadınlar günümüz hepimize umut ve ışık olsun umarım...
güzel şeyler yaşayalım...

boğazlarım feci ((
dün misafirlerim vardı onlar gittikten sonra bir titreme falan başladı...sabah ta kalktım başım ağrıyordu...şimdi de evdeyim ama uzanmayı düşünüyorum,bayağı kötüyüm çünkü ((

miray...benim hücre beterdi ya...seninkinin eline su dökemezmiş yaw...
doğru yoldasın arkadaşım...eşinin seni incitmesine müsaade etme...Allah'ım her daim güç versin sana inşallah...

Adacım hoşgeldin canım seninde kutlu olsun.
Geçmiş olsun ılık bişeyler iç. şu havalar düzelsede hastalıklardan kurtulsak artık.

adacım hoşgeldin seninde kadınlar günün kutlu olsun cnmm
çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum ya

haa tövbee dahada yorum yapmamm bosanma sebebii bu neyaa babasınn kızınaamı laf konusyr bukdr rahtt neyse mıray sen hııcc dusnp sstres yapmaaa

cnm düşünüpte kendimi yıpratamıcam ben bu kocaya sabır göstere göstere belki cennete giderim

Böcük nerde yaaa özledim ben onu

ada cım hosgeldınnnn
sennde kutlu mutlu olsunn
cnm düşünüpte kendimi yıpratamıcam ben bu kocaya sabır göstere göstere belki cennete giderim

Böcük nerde yaaa özledim ben onu

bnde ösledım asgum yok bugun

Artık onun aklından şüphe ediyorum göya oteli bırakınca stress azalcaktı şimdi cafeyi işletyo bomba gibi geziyo sıkıldım ama bu tavırlardann ne hali varsa görsün umursamıyorum aramıyorum gitmicemde akşam bilyom aynen böle dicek işyerindekiler yeterince geriyo bide sen yapma diyecek yani beni suçlicak ben ezberledim artık şu 1,5 senedir psikopata bağladı bu adam napmalı bilmem ama böyle giderse ben çocuğa kendim bakıcam durum onu gösteriyo aileside bunun farkında değil ama işte oaln ona ve bana olacak bence...

belki gerçekten form yoktur bu sefer erken davransın form için zor yaa haklısın inşallah daha iyi bir yol bulunur siz en iyisi antalyaya taşının burda iyi kazanıyo kuaförler cnm..

Miraycım bence eşinle uzak kalmalısın bi süre...
işyerinden izin alma imkanın varsa annene gitmelisin bencede..
çünkü buna ihtiyacın var

öyle öylede şu iki hafta müdür yok gidemem biyere....Ancak o gelcek izin alırım 1 hafta şöle gitmek isterim aslında ama otobüsle sallana sallana 15 saat nasıl gerçe bilmem eşimde çıngar çıkarır göndermezz direk uçakta yok iskenderuna Adana ya gitmem lazım adanadan 2 saat otobüs ama hamileyim bebeği düşünmem lazım bu yolculuk zor annem çok uzak yani...:26:

cnm bilmiyorum ama onun derdi benle bebeğe yapar bence herşeyi çünkü dört gözle bekliyo herşeyini yapar çok heyecanlanıyo ultrasona gidince bileee....Bana kıyameti koparcak bence bebeğe yine yapar az da olsa yardım eder bence...yani uyutmak taşımak bişiler almak götürüp getirmek ister bencee....

Ben kapı önüne koymak değilde anası ve ablasyla başbaşa bırakmak ne iyi olur ...

neyse içimizi bunaltmayalım ne hali varsa görsün yoruyor beni...:26::26:

göğüslerim sarkarmı cnm hamişlikten sonra??

Sağol bacıcığım umarım allah görüyordur :26::26:

kızlar gülmeyin ama ben hatayla antalyayı yakın sanıyorum 15 saat varmı yaa

haha bu dusncenı bır kagıda yazzz saatını de yazzz. aksam kocen soleyıncee al bunu oku gulegule de gıt evıne hihihhi:)

neden laa yok altın almayamı gitti yoksemmm

olabulrr kessunnn

ADAAAAAA oğlunun adını ne koycan bide oda yapcanmı beşik alcanmı sallanandan..?

Adacım hoşgeldin canım seninde kutlu olsun.
Geçmiş olsun ılık bişeyler iç. şu havalar düzelsede hastalıklardan kurtulsak artık.

adacım hoşgeldin seninde kadınlar günün kutlu olsun cnmm
çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum ya

ada cım hosgeldınnnn
sennde kutlu mutlu olsunn

hoş buldum kızlar.....kafam öyle ağır ki bedenime,pek bir tuhaf hissediyorum...
kocem akşam geleyim de ıhlamur yapam sana dedi...gelsin yapsın valla şimdi kendime bir şey yapacak dermanım yok...

Sağol bacıcığım umarım allah görüyordur :26::26:

cnm...okudukça şaşıyorum,üzülüyorum...gerilmek te istemiyorum ama söylemeden edemeyeceğim...
iflah olmaz bir adam sanki eşin bir şekilde bir şeylerden ders alması gerekiyor...

bende yakın sanıyordum çok uzakmış.
miroş bu adam insanı erken yaşlandırı ben sana söyleyim.
herşeye bahane buluyor. yok göğüslerin büyüdü sevmedim bilmem ne.
ben beğenmiyorum diyorum eşim çok sexi oldu diyor.
yani gönül alması önemli.
yaw bende aslan burcuyum düşünüyorum da ben karşımdakine bu kadar eziyet etmem.
eşime bende fırça atarım ama haklıyımdır.
ya dağınık olduğu için yada yapmadığı bir şey için.

ADAAAAAA oğlunun adını ne koycan bide oda yapcanmı beşik alcanmı sallanandan..?

şimdilik çağan diyoruz...
evet oda yapacağız,ikea dan baktık geçen hafta sonu...bu hafta sonu gidip alabiliriz...
sallanan beşik derken...sepet alacağız ilk 6 ay için...

bnmmm kocamında tersiii çok terstir....

ama benmde tersim terstir..

miroş sen adamı hayatının oda noktası yapmışsın..

yani o göğüslerin güzel dese sen beğenceksin.

bana oyle bişe dese kocam... beğenmessen.. beğenecek çook var .. millet özel silikon taktırıor derdim..

veee canını okurdum ama sen içine dert etmişsin... bu adama tapıyorsun kızım sen..

hayatında erkek görmeyen çirkin evde kalmışşş... kadınlar gibi davranıyorsun..

veee hala kaynanannla görümceni suçluyorsun..

asıl sorun senin kocan... görümcenle kaynanan onun yanına melek ben sana diim..

ama kocanıda bu hale getiren sensin..

alınırmısn darılırmısın bilmem ama... kocan çok yakışıklı değil... dönüpte aaa yakışıklıymış diceğim biri değil.. benmkide değildir..

antalyada alanyada ne erkekler var be...

sen fısttık gibi hatunsun eşine 10 bin basarsın.... elini sallasan ellisi gelir üçgen vucutlusundan..

ama kendıne güvenin yok senin...

sen resmen kendı kendini kocann gölgesine hapsetmişsin.......

senın kocan bütün kızların ilgisini çekecek tipte değil... çok ama çok büyütmüşsün gözünde..

senle onu kıyaslarsamm

kocan okan bayulgen sen adriana limaa.. bu kadar fark var kuzum...

inşallah beni anlarsın öperim senii

ancak bişeyleri kaybedince anlıyor kıymetini ama beni kaybederse bidaha dönmem bunuda biliyor ama işte çok sevdiğimide biliyor onu aman gerilme sen ben umursamıyorum hiçte takmıyorum bugün onu dün çünbkü cicim davrnışlrına inanmadım inansaydım bugün çok üzülürdüm...

malesef bencil kendisi şuan üzülüp üzülmediğim umrunda değil baksana....memen büyük demiş çokmu

Evet erken yaşlandırır ama esmoş gibi gamsız olmayı öğrenmek lazım ben bunun her yaptını kafama takcak olursam töbee kanser olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…