Kokoşş Hatunlar Kulübü

Güneş sen grafikerdin dimi hep evmi çizyosun oda felan tasarlamıyomusun ev içi dizayn felan

Güneş sen grafikerdin dimi hep evmi çizyosun oda felan tasarlamıyomusun ev içi dizayn felan

kaç tane gitmiş yahuuuu kafayı yedi aaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

........................................................

Son düzenleme:
kızlar annemle kız kardeşim uğradılar yazamadım...
ahhhh ailemiz onlar bitane...
kötü olduğumu söylemiştim biliyorlardı...
yemek yapmayacağımı da tabi...
annem olmaz öyle şey iyi beslenmesi gerek demiş,fırında tavuk yapmış...onu bırakmaya uğradılar...
otursaydınız dedim yok kızım kocan gelene kadar uzat bacaklarını dinlen dedi...
cnm annem yakın olmak ne kadar iyi gerçekten...

şinitzeli kendinmi hazırlıyon filetodan?

tatlım grafıker deılımmm ben teknık ressamımmm makına uzerıne cızm yapıyordum suan calıstıgım sırkett enerjı sektorundeee elektrık uzerıne cızımler yapıyorum gecen yaptıgım proje ev dı falan özel bir işti bir ricaa uzerınee cızmıstımm ole mımarı cızımler yapmıyorum yapamam yanı meslegımle alakalıı deıll kendı capmda belkı bısıler yaparm ama:):) hehehe

afyon sucuğu al sıradan olmasın lezzetli oluyor cumhuriyet sucuğu

evet cnm eşimde trakya sucuğu alıyo çok lezzetli:)
baharatı falan bol oluyo güzel oluyo :)

adacım yanına pilavda yapmak gerek amaa dimi:)
oyyy annen ne düşünceli kıyamam

Son düzenleme:
ah adacım ana gibi yar olmaz. ellerine sağlık anacağının.
canım annem ben hamileyken ona her gittiğimde sevdiğim şeyleri yapardı bana.

miroşum ben hazırladım canım. dün evdeki sütün tarihi geçmiş, süt ve yağ karışımına yatırıyorum
eti süper oluyor.

kızlar dünden beri kafama takıldı dün oğlumu giydirirken ayak parmaklarını sayıyordum
oyun olsun diye. neyse her 2 ayağında 4. parmakları eğri.
sadece o parmağı ama daha önce farketmemiştim.
ortapedi bölümüne götüreyim mi?
eşim diyorki senin ayaklarına benzemiş ama kafama takıldı :26:

yok şekercim yanına pilav neyim yapamam
ekmekle yenir artık :)))

sağ olsun bebekten sonra annem de pek bir düşünceli önceden sanırım kendi evi,düzeni...kendini bilsin diye pek müdahale etmiyordu azcık ta otoriter davranırdı...ama torun sevgisi sanırım ağır basıyor :)))

mirayım...Rabbim yar ve yardımcın olsun,güzel yüreğin bir gün ferahlar umarım...ama bugün sakın gitme cnm...lütfeeeennnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

mels yapısallll dır dıye dusunuyorumm ama agrı sızı vs yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…