Kokoşş Hatunlar Kulübü

bekleriz cnm iskenderunada geçersiniz ben sizi güzel şöle kebap yemeğe ve künefe yemeğe götürürümmm orda nere gitsen sofra açarlar sana hepside etli yağlı acılı .....gezerizde foto bilem çektiiririzzzzzzzzzzz.....:98:

2 abim ölmüş
bende cok seıym kalabalk aılelerı
bıde ben harıç hepsı aynı mahallede
bı oturuyoz sofraya sığmıyoz
torunlar gelınler damatlar falan

bende severim kalabalık aile bizim aile 40 şi vardır nenm sayesinde annemler 10 kardeş çoluk çocuk eşler dayılar enişteler v.s sofraları görmen lasım biz 3 kişiye zor yemek yapıoss benim annem orduya yemek yapar okdar yane...

ben burda tekim.....k valide ve görümce saymazsakkkkk......

2 abim ölmüş
bende cok seıym kalabalk aılelerı
bıde ben harıç hepsı aynı mahallede
bı oturuyoz sofraya sığmıyoz
torunlar gelınler damatlar falan
eskiden nekadar çok çocuk ölüyomuş yaa :44:
eşimin de ablası ölmüş, annemin abisi felan
...
kalabalık aile süper de, eskide kalıcak artık o tablolar
şimdi insanlar çocuk yapmaya korkuyo en fazla 2 :18:

Bende tekim valla en güzeli bi başıma evde mis gibi oturuyorum kimseyle gidip gelmiyorum adım havalı ukalaya çıkmışş ooh sefam olsun havam olsun

inşallah canım severim ben acıı
inanma kızzz naz yapiiii koymiiii ...
du bakalım beklemedeyiz

Sarı saç daha yakışıyormuş sana
ay bi sen böyle dedin hazal ama o aralar çok zayıftım yaa aşk acısı çekiyodum, kurumuştum

inşallah canım severim ben acıı

du bakalım beklemedeyiz

ay bi sen böyle dedin hazal ama o aralar çok zayıftım yaa aşk acısı çekiyodum, kurumuştum

pohhahahaaaaaaaa şimdi kavuştun kocana gelsin totolar ...yaws bende rahatım aşk acısını geçeli oldu 1 sene ama kilo alamadım................

nasıl kışkırttım ama 1 aydır dil dökyommm sen harikasın erittin kzı valla bravo...

yok nan kendi saçı daha güzel o soluk göstermiş...:78:
evet koyu yakışıyor, turuncu yapamadım bi

ekledi walla

Burcuu çok güzelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…