Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay harikalar yaaaaa
işte şimdi beğeniyoruz bir sürü isim felan, ama insan kendi bebeğine olunca daha özeniyo galiba (hamiş arkadaşlarımdan biliyorum)
bakalım bizim başımıza gelince napıcaz hakkaten

tabii köprüye karşı kahvaltı etmeyide çok sevdim havası soğuk olmasına karşın taksimde burgerking vardı orda annem arkadşaının oğlu bana aşkını ilan etmişti ben nayırr dedim ve tatil son buldu...bidahada gitmedim çocuk aşık olmuş bana öle dediii gavat.. bekardım ozmanalr ahh istanbulun altını üstüne getirmiştik akmerkez bebkteki waffle ci köşede...The marmara oteli enfes yemekler...boğaz kahvaltı simidi bile güzel..aa vapurr karşıyaa geçmiştim pek sevmiştim bidaha gidem diodum 10 kere gittik geldik aay eşime diyim kışın götürsün beni çok sevmişim orda gezmeyi...:98:

ay harikalar yaaaaa

işte şimdi beğeniyoruz bir sürü isim felan, ama insan kendi bebeğine olunca daha özeniyo galiba (hamiş arkadaşlarımdan biliyorum)
bakalım bizim başımıza gelince napıcaz hakkaten

nek senin bebğin olursa sana benzesin senin gözler çok yumuşak bakıo ....tatlı bi kzın olsun maviş maviş yerim onu bende teyze olammm yaaa

Bence yaza doğru git daha bir güzel oluyor ist. o zamanlar yada bekle iki sene sonra ben orda olursam gelir bende kalırsın kızkardeşim

getirsin seni eşin evet, bana da uğrayın ama hiç olmadı yemek yeriz birlikte olmaz mı

nek senin bebğin olursa sana benzesin senin gözler çok yumuşak bakıo ....tatlı bi kzın olsun maviş maviş yerim onu bende teyze olammm yaaa
yerim seni önce sen yapıcaksın bi bebiş önce ben teyze olucam

ben yurt dışında yaşayamam herhalde...milliyetçiyim ben...

ama zorunda kalırsam ruh halim bozulur eminim yabancılarla çok çalıştım çünki....istanbulu sevyorum ama yaşıyamam malesef çok zor allah yardımcısı ossun arkidşlermin herşey pahalı malesef...kira özellikle...

Bence yaza doğru git daha bir güzel oluyor ist. o zamanlar yada bekle iki sene sonra ben orda olursam gelir bende kalırsın kızkardeşim

ben kar görmek isitom hiç kar görmedim ben çok isitom kar yağsın gidelim ozman karlı biyerde hiç yaşamadım

getirsin seni eşin evet, bana da uğrayın ama hiç olmadı yemek yeriz birlikte olmaz mı

yerim seni önce sen yapıcaksın bi bebiş önce ben teyze olucam

off ora gelirsem kesin senle tanışırım yemek yeriz valla seni görmeden gitmem de şimdi işleri yoğun biraz daha geçsin ...nek oteller çokmu pahalı orda çarşıya yakın otel kahvaltısı olsa??

ben bebiş yapcam da ev kira iyimi düşündüm şu sıra bilmiom beklemekte istemiom evler çok pahalı 2+1 ler 150 binden başlıo ki ben 3+1 istiom ahh ben ev alamam en iyisi çocuk yapayımmm belki kısmetile gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…