ay harikalar yaaaaaahanada fabrika benim kız arkdş orda çalışyoo allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 265404 Eki Görüntüle 265405 Eki Görüntüle 265406 Eki Görüntüle 265407 Eki Görüntüle 265408 Eki Görüntüle 265409 Eki Görüntüle 265410 Eki Görüntüle 265411 Eki Görüntüle 265412
işte şimdi beğeniyoruz bir sürü isim felan, ama insan kendi bebeğine olunca daha özeniyo galiba (hamiş arkadaşlarımdan biliyorum)Bizim zaten canım en az bir beş yıllık planda çocuk düşüncemiz olmadığı için o isim o zamana kadar çok değişir ben biliyorum kendimi sürekli fikir değiştirdiğim için ben tam bir kararsız kazım
ay harikalar yaaaaa
işte şimdi beğeniyoruz bir sürü isim felan, ama insan kendi bebeğine olunca daha özeniyo galiba (hamiş arkadaşlarımdan biliyorum)
bakalım bizim başımıza gelince napıcaz hakkaten
tabii köprüye karşı kahvaltı etmeyide çok sevdim havası soğuk olmasına karşın taksimde burgerking vardı orda annem arkadşaının oğlu bana aşkını ilan etmişti ben nayırr dedim ve tatil son buldu...bidahada gitmedim çocuk aşık olmuş bana öle dediii gavat.. bekardım ozmanalr ahh istanbulun altını üstüne getirmiştik akmerkez bebkteki waffle ci köşede...The marmara oteli enfes yemekler...boğaz kahvaltı simidi bile güzel..aa vapurr karşıyaa geçmiştim pek sevmiştim bidaha gidem diodum 10 kere gittik geldik aay eşime diyim kışın götürsün beni çok sevmişim orda gezmeyi...:98:
dün mağazasının önünden geçtim, vitrini de süper yapmışlar ama ay sonu
getirsin seni eşin evet, bana da uğrayın amatabii köprüye karşı kahvaltı etmeyide çok sevdim havası soğuk olmasına karşın taksimde burgerking vardı orda annem arkadşaının oğlu bana aşkını ilan etmişti ben nayırr dedim ve tatil son buldu...bidahada gitmedim çocuk aşık olmuş bana öle dediii gavat.. bekardım ozmanalr ahh istanbulun altını üstüne getirmiştik akmerkez bebkteki waffle ci köşede...The marmara oteli enfes yemekler...boğaz kahvaltı simidi bile güzel..aa vapurr karşıyaa geçmiştim pek sevmiştim bidaha gidem diodum 10 kere gittik geldik aay eşime diyim kışın götürsün beni çok sevmişim orda gezmeyi...:98:
yerim seninek senin bebğin olursa sana benzesin senin gözler çok yumuşak bakıo ....tatlı bi kzın olsun maviş maviş yerim onu bende teyze olammm yaaa
Bende anladımki ben ist. dan başka şehirde yaşayamam iki senemiz kaldı inşallah dönüşümüz ist. olur gerçi yurtdışı olma ihtimalide var iyi bir ülke olursa fransa,italya,amerika falan filan tarzı çok sevinirim bakalım kısmet yani her yer olma ihtimali var bakarsın antalya olurr
Bence yaza doğru git daha bir güzel oluyor ist. o zamanlar yada bekle iki sene sonra ben orda olursam gelir bende kalırsın kızkardeşim
ben kar görmek isitom hiç kar görmedim ben çok isitom kar yağsın gidelim ozman karlı biyerde hiç yaşamadım
avatardan belli dermişimO zaman sen direk buraya gel burdan maşallah 6 ay hiç kalkmıyor
getirsin seni eşin evet, bana da uğrayın amahiç olmadı yemek yeriz birlikte olmaz mı
yerim seniönce sen yapıcaksın bi bebiş önce ben teyze olucam
avatardan belli dermişimnerdesin sen hazal? :)
Miraaay, sen benim nostalji albümüme baktın mı, sarı ve siyah saçlı fotolarım var
eski resimler
Miraaay, sen benim nostalji albümüme baktın mı, sarı ve siyah saçlı fotolarım var
eski resimler
O zaman sen direk buraya gel burdan maşallah 6 ay hiç kalkmıyor
eski resimler
bende gormek ıstıyom ama goreömıyommmm
bende gormek ıstıyom ama goreömıyommmm
kız ölürüm ben orda hiç soğuk görmedim ben amaninnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?