nek bak bucuuuuuuuuuuuu meraklı ardkş tanıştırimmm pohahhaha kendi resmini asla koymaz ama hep bakar....
yoooo ben koydummm onceden 2 kere ama sana denk gelmedı kuzummmmm
Bende istiyorum bende istiyorummmmmm
sen gel yeterki bebeyim ben kahvaltıyı ayarlarım :89: mekan felan bulurumoff ora gelirsem kesin senle tanışırım yemek yeriz valla seni görmeden gitmem de şimdi işleri yoğun biraz daha geçsin ...nek oteller çokmu pahalı orda çarşıya yakın otel kahvaltısı olsa??
ben bebiş yapcam da ev kira iyimi düşündüm şu sıra bilmiom beklemekte istemiom evler çok pahalı 2+1 ler 150 binden başlıo ki ben 3+1 istiom ahh ben ev alamam en iyisi çocuk yapayımmm belki kısmetile gelir...
gör hadibende gormek ıstıyom ama goreömıyommmm
olsunn, geçip bitecek elbet.. benmerak ediyorum yaa oraları, antep, hatay, adana, kars felan.. inş gezme şansım olur bir günCevaplamasını sevmediğim tek sorukarstayım canım ama ben ist.luyum mecburi görev ne yapalım
ben 2-3 yıl önceki fotolarımı eklemiştim, albüm olarakBende görmek istiyorum nerde nostalji bölümü yahuu
nek bak bucuuuuuuuuuuuu meraklı ardkş tanıştırimmm pohahhaha kendi resmini asla koymaz ama hep bakar....
sen gel yeterki bebeyim ben kahvaltıyı ayarlarım :89: mekan felan bulurumotel fiyatları değişiyo tabisi, lüx felan yerler epey vardır :44: bizde kalırsın, ben biraz çok kenarında kıyısındayım istanbulun ama olsunn
gör hadiarakadaş olmamız laızm ama önce :)) ben de seni görebilecekmiyimm
olsunn, geçip bitecek elbet.. benmerak ediyorum yaa oraları, antep, hatay, adana, kars felan.. inş gezme şansım olur bir gün
seninkisi inş erkek olur o zaman annenler erkek torun ister şimdi
kaç kardeşsiniz canım?
:
sen gel yeterki bebeyim ben kahvaltıyı ayarlarım :89: mekan felan bulurumotel fiyatları değişiyo tabisi, lüx felan yerler epey vardır :44: bizde kalırsın, ben biraz çok kenarında kıyısındayım istanbulun ama olsunn
gör hadiarakadaş olmamız laızm ama önce :)) ben de seni görebilecekmiyimm
olsunn, geçip bitecek elbet.. benmerak ediyorum yaa oraları, antep, hatay, adana, kars felan.. inş gezme şansım olur bir gün
unısex ısım ya ondan ama ben erkeğe dha cok yakıştırıyorum
anladım cnm
benım adımdada sorun yaşıom
denız gıbı yanı kız mı erkek mı karıştıryorlar
cocuma kesın ısımler koycemmanası zorlandı cocuğu zorlanmasın
bugn kargom geldı adam dıo x sız mısnız
evt dıom
erkek beklıyormuş
ay evet şu olay olan heykelKarsta pek bişey yok gezmek için bir ucube heykelimiz vardı oda yıkıldı
Bende görmek istiyorum o nostaljiyi nerden bakcamm
aa 5 kardeşmişsiniizz.. ne güzel yaa bayılırım kalabalık ailelere..tam tersı cnm kız ıstrler
kız evlat bı başka
5 kardeşiz en küçük benım
6.torun gelıyo yolda
3 erkek 2 kız vardı sımdık eşit olcek
tek benımbebem yok
ıhh kendisi olmadan benim eşim de göndermezkız eşim kıskanç beni şurda kalmam için biyere göndermez sen gelcemizde otel fikri verirsin bize...şehrin göbeciğine yakın küçük ossun sevimli ossun ...
nek fotosunu koymazzz o boşa uğraşma ama belki seni merakından koyar kışkırtttt
nek hataya kurbanda gitcem gel bayrama bize oraaa erkikk yok annemin evde...gezeriz eşin gönderirmi??
böcük adın neyki ,çok merak ettim...
özelden yazım ıstersen cnm
nektarrrr yakoyrsunnnnnn bacımmmm
sana dumandan sendaha gusel sarkısnı armağan ediyorum
kımseyı götmedim ben senden daha guselllllll
ayyynektarrrr yakoyrsunnnnnn bacımmmm
sana dumandan sendaha gusel sarkısnı armağan ediyorum
kımseyı götmedim ben senden daha guselllllll
aaa benim şansımaaanamım feceınden fotğraf calacam acuk bekleyın
anamım feceınden fotğraf calacam acuk bekleyın
aa 5 kardeşmişsiniizz.. ne güzel yaa bayılırım kalabalık ailelere..
eşimler de 5 kardeş ama hepsi erkekkk, kesinlikle kız torun istiyolar gerçi büyük eltimin kızı var bitane zaten tek torun da o
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?