Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm tamam öyle yapalım beşte çıkar geçerim ora işin çıkarsa haber ver ama

takılırız cnm yemekte yeriz pastada yeriz ... çarşamba günü bak unutma gelemezsen haber ver...

Kesin veririm merak etme ...Hatta çıkışta teyit ederim...Arar geçiyorum derim...

yaz gelsin yaaa hem doğurayımda tasarruf edeyim heheheheh hamişlik pahalı lennn
çınar var k.v çok beğeniyo ...

kızlar sonunda benimde hamişşş bebek tişörtüm oldu 2 dene aldım LCW den heheheh çok komik görünyo akşam çekim koyim resmini ....

eşim dio bununla dışar çıkmayı düşünmüosun dimi dedim yooo çıkıp hemen senin işyerine gelcemmm hatta buna uygun kokoş bantlarda alıcam eehhehhehee

dio hemen hiç yakışmamış dedim sen beğenme hıhhhh

tamamdır araşırık bebeğin nasıl randeu nasıl geçti yazmadın bişi erhan hala öylemiydi karalar bağlamışmı?

Bebişim bir takım dans figürleriyle idrar torbasına atılan tekme kroşe vs annesine iş yerinde altına kaçırması için çaba sarf ediyor...Randevum Cuma' ya ama daha demin giden biriyle konuştum (arkadaşımın ablası) normalmiş.Bakalım Cuma günü görücez..

bakın kızlar ben bu odayı çok beğendim ama çok pahalı fiyatı sölemiim azgeç dersiniz ama araştırmadayım en uygun yerden alıcammm

bakın bakim beğencekmisiniz

ekonomik garuu banda öğret nasıl ekonomi yapcamııı. değiştim benim koca accık sorun etcek gibi konuşuruk burda bahsetmek yok

ketıl kullanmıyorum cnm ve ışıkları asla açık bırakmam
pırızdede fiş bırakmambaşka başka
ama eşim kaç aydır evde ve ketılde cok kullandım ondan 34 tl geldı
yaz geleydı şöle 20 falan geleydı ıyı olurdu
lan 95 tll.. çantaya verion... ne taraufu senden garu olmaz

değilmi lan böcükkkk......

yok anam ondan hıc garu olmaz valla
adamı batırır
95 tl canta mı alınır be
mıras kalmazsa mıray zor zengun olur

La biraz kaliteli olsund edim sonuçta bütün yaz onu taşıcam dimi ama ....
bak bi oda beğendik araştıryoz dur bulayım resmini koycam buraaa...

mıroş sana benden tavsıye cok fazla kıyafet alma ve cok pahalı olmasın
cabuk buyuyo cocuklar

lan 95 tll.. çantaya verion... ne taraufu senden garu olmaz

değilmi lan böcükkkk......

iyiki kız doğrmuyor bu hatun ana kız masrafı düşünemiyorum ben.

yakışmadı dediyse bilki yakışmıştır. giy çık tabi dışarı. ben almadığıma pişmanım.
çınar güzel de çağan çok hoş.
sen hangisini istiyorsun.
allahtan eşim benim ilk söylediğim isme tamam demişti.
ama kız ismine 2. isim istediğimde cıks demişti.
oda oğlana rüzgar olsun 2. adı dedi bende cıks dedim.

hehhe güzel kızın olucak senin baleye gönderirsin benim oğlum götürür getirir merak etme

iyi bari kafam çok takıldı umarım kendine gelmiştir ....:26: ben 27 sinde gittiğimde doğum konusunu açıcam bakalım ne diyecek...

bakın kızlar ben bu odayı çok beğendim ama çok pahalı fiyatı sölemiim azgeç dersiniz ama araştırmadayım en uygun yerden alıcammm

bakın bakim beğencekmisinizEki Görüntüle 365686

cnm ben bu tarz odaları beğenmiyorum artık nedense...
daha sade daha rahat daha modern görünümlü şeyler olabilir aslında.Ama senin zevkin tabi...Güzel asla kötü değil ama zamanla sıkılabilir insan..
Bu odanın fiyatı istanbulda 3,5 4 falandır

çınar daha güzel dimi kız kaynana onu istiyo die hep soğuk baktım o isme ama çınar nedense soyadla çok uyuyor çağan olsun dedim k. beğenmedi zormuş sölenişi

çağan daha guzel bence solenmesıde hıc zor deılll. cınar cok klasıklestı herks koyduu. ben olsam cagan koyardım bence k.v kendı ıstedıgı olsun dıye bahaneeee buluyor olmasın koketttt( degstrdım hemen pardon)solenmesı zor vs dıye hehehehe:):)

buarada denızcı olayını bende hos bulmuyorum sevmıyorum yaa daha sade guzl bişi bulambılrsdn mıry

buarada herkese mrb

Son düzenleme:

miroş bende burda sormuştum 2500 tl civarında bir arakam söyledi. çok pahalı çilek bile bundan ucuz ama ordada hep klasik şeyler var.

bu kışıda atlatalım elektrik için çözüm arayacağım. ısınma sorununu çözmek lazım.

Ney hayatda olmass...Bale yada jimnastiğe giden esnek vücudlu bir kız olmass nıççç nııçç...Bide senin oğlan götürcek abovvv yanlış hatırlamıyorsam pipisinden yüzünü göremediniz son iki kontrolde...OOOOvvvvvv Yooooo diyorum.

benimde akıllı çaydanlıkmı deniyo ketıl gibi ben onu kullanmıyım ozman..
yazın klima açmıycam asla zaten bebeğede zarar...anniş olmadığım için artık kontrol paralarıda cebe kalcak inş....yakın uygun bir çocuk doktoru edincem ...

Benim adam batsın laaa yedirip içirmeyi sever azcık borca sıkışalım vahh anam ne yapcaz der...

miras kalması için nenemi öldürmem lazım hahahahahaa

nenem sen gibi böcük hiçbişiye para harcamaaz dışardan kebap bile yemez mangalı kurur kendi geçer başına süperde yapar...Ondan garu olmuşş sorsan kitap olur valla anlattıklarına...
Eski kıyafetlerini ince ince kesi halı yaptırıp ede yolluk olarak kullanıyo benim nene beş basar sana tasarrufta ehhehe ama onun paralarıda ben yicem ehheheheh...seninkini kim yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…