cnm yaa... ben sefmıorum bu tür şeyleri..
bence.. ikea varsa oaralrda çok daha modern yapabilirsin.. odasını..
mıroş sana benden tavsıye cok fazla kıyafet alma ve cok pahalı olmasın
cabuk buyuyo cocuklar
iyiki kız doğrmuyor bu hatun ana kız masrafı düşünemiyorum ben.
yakışmadı dediyse bilki yakışmıştır. giy çık tabi dışarı. ben almadığıma pişmanım.
çınar güzel de çağan çok hoş.
sen hangisini istiyorsun.
allahtan eşim benim ilk söylediğim isme tamam demişti.
ama kız ismine 2. isim istediğimde cıks demişti.
oda oğlana rüzgar olsun 2. adı dedi bende cıks dedim.
cnm ben bu tarz odaları beğenmiyorum artık nedense...
daha sade daha rahat daha modern görünümlü şeyler olabilir aslında.Ama senin zevkin tabi...Güzel asla kötü değil ama zamanla sıkılabilir insan..
Bu odanın fiyatı istanbulda 3,5 4 falandır
çağan daha guzel bence solenmesıde hıc zor deılll. cınar cok klasıklestı herks koyduu. ben olsam cagan koyardım bence k.v kendı ıstedıgı olsun dıye bahaneeee buluyor olmasın koketttt( degstrdım hemen pardon)solenmesı zor vs dıye hehehehe:):)
buarada denızcı olayını bende hos bulmuyorum sevmıyorum yaa daha sade guzl bişi bulambılrsdn mıry
buarada herkese mrb
miroş bende burda sormuştum 2500 tl civarında bir arakam söyledi. çok pahalı çilek bile bundan ucuz ama ordada hep klasik şeyler var.
bu kışıda atlatalım elektrik için çözüm arayacağım. ısınma sorununu çözmek lazım.
Ney hayatda olmass...Bale yada jimnastiğe giden esnek vücudlu bir kız olmass nıççç nııçç...Bide senin oğlan götürcek abovvv yanlış hatırlamıyorsam pipisinden yüzünü göremediniz son iki kontrolde...OOOOvvvvvv Yooooo diyorum.
ben beyaz sefiorum bebeğim
bunnarı hiç ama hiç beğenmiorum..
ikinci çocuğun erkek oluck garantisi varmı..
neden denizi gibi figür düşüyorsunki..
bak kkda çok güzel döşnmiş bebek odaları var..
bence kendinnn düzenle takım alma...
hemm ileriyide düşün tek çocukla kalmıcaksın..
2 ayrı odada yapıcak bütçen varsa onuda bilemicem..
haklısn çağan hoşuma gitti benimde çınar herkeste var....
neymiş sölenişi zormuşş...
denizci çok karılık dimi bak sde paylaştım bide bitane
koketa görümcen ismede mi karışıyor yuh artık.
bide direk olsun diyor. kendi doğursun ona istediği ismi koysun.
kıs görümcek kaç yaşında bekar dimi?
koketaa ben beyaz ve krem seviyorum düz renkler halıda tülde renk kullanılabilir.
ayrıca evet 2.bebeğin kızda olabilir..ben özel yapım düşünüorum
kızz esmoş açık renk mai olanı değişk renkler katabilirm cnm ikinci olacakta bu paylaştıklarım genç odası gibi oluyor 12 yaşa kadar flen hade bilemedim 10 yaaaş...
ben kızda olursa ona beşik alırım sadece abisile aynı dolbı kullanırız sen şimdi diğer paylaştımı nie beğenmedin...
yok yaptırmam burada yaptırıpta sorun yaşayan çok kaliteli değil buranın sanayi beğnemem
denizci tamam karışık..
benimde akıllı çaydanlıkmı deniyo ketıl gibi ben onu kullanmıyım ozman..
yazın klima açmıycam asla zaten bebeğede zarar...anniş olmadığım için artık kontrol paralarıda cebe kalcak inş....yakın uygun bir çocuk doktoru edincem ...
Benim adam batsın laaa yedirip içirmeyi sever azcık borca sıkışalım vahh anam ne yapcaz der...
miras kalması için nenemi öldürmem lazım hahahahahaa
nenem sen gibi böcük hiçbişiye para harcamaaz dışardan kebap bile yemez mangalı kurur kendi geçer başına süperde yapar...Ondan garu olmuşş sorsan kitap olur valla anlattıklarına...
Eski kıyafetlerini ince ince kesi halı yaptırıp ede yolluk olarak kullanıyo benim nene beş basar sana tasarrufta ehhehe ama onun paralarıda ben yicem ehheheheh...seninkini kim yicek
pahalı az alıcam aynen ucuzdan alıcam gerisini...ama ilerki durumlar içinde basit almam
kızlar babaannm vefat etmiş oraya gidiornmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?