Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm yaa... ben sefmıorum bu tür şeyleri..

bence.. ikea varsa oaralrda çok daha modern yapabilirsin.. odasını..

ikea yok buarada bebek odası beyaz olmamalıymış kahvede bu renkler odaya rahatlatıcı bir hava vermemekle birlikte hastane odası haası veriomuş......mavi yeşil soğuk renkler sakinleştirici bir etkiye sahipmiş...
koyu renk boyalar odayı küçük gösterirmiş....açık renk odayı ferah kılarmış...kırmızı dikkat çekermiş bebekte bide eşyalarda bu renk varsa odanın rengi fildişi buz rengi opak renkler olmalıymış...

bak buna uygun olarak budaha içaçıcı değilmi?

çağan hoşuma getti ama eşim cıks dedi görümcede neymiş çağan çınar olsun dedi yaa ondan bizimki döndü...

kız olsaydı ahh neler ederim ama oğlandan sonra kız olması iyi olur abisi olsun o uğraşsın benim kız fena olur çünki...

ben beyaz sefiorum bebeğim

bunnarı hiç ama hiç beğenmiorum..

ikinci çocuğun erkek oluck garantisi varmı..

neden denizi gibi figür düşüyorsunki..

bak kkda çok güzel döşnmiş bebek odaları var..

bence kendinnn düzenle takım alma...

hemm ileriyide düşün tek çocukla kalmıcaksın..

2 ayrı odada yapıcak bütçen varsa onuda bilemicem..

aynen öyle 3,500 dediler ama burda biyerde 2bin TL buldum aynı marka bakmadım gidip bakıcam ama bak diğer paylaştığım daha sade...

koketaa ben beyaz ve krem seviyorum düz renkler halıda tülde renk kullanılabilir.
ayrıca evet 2.bebeğin kızda olabilir..ben özel yapım düşünüorum

Son düzenleme:
koketa görümcen ismede mi karışıyor yuh artık.
bide direk olsun diyor. kendi doğursun ona istediği ismi koysun.
kıs görümcek kaç yaşında bekar dimi?

haklısn çağan hoşuma gitti benimde çınar herkeste var....

neymiş sölenişi zormuşş...

denizci çok karılık dimi bak sde paylaştım bide bitane

aslına bakarsan 2bin bile pahalı 1500 olsa iyidi ne bu bebek odası snuçta ala ala soyuyolar len bizi ahh istanbulda olucaktım üretim yerlerinden alırdım mağaza üzerine fark koyuyor

abilik yapar laaa

gitsin baleye fıstık gibi olur uğraş dur sonraa hehheeh oğlum yardım eder sana...

kızz esmoş açık renk mai olanı değişk renkler katabilirm cnm ikinci olacakta bu paylaştıklarım genç odası gibi oluyor 12 yaşa kadar flen hade bilemedim 10 yaaaş...

ben kızda olursa ona beşik alırım sadece abisile aynı dolbı kullanırız sen şimdi diğer paylaştımı nie beğenmedin...
yok yaptırmam burada yaptırıpta sorun yaşayan çok kaliteli değil buranın sanayi beğnemem

denizci tamam karışık..

haklısn çağan hoşuma gitti benimde çınar herkeste var....

neymiş sölenişi zormuşş...

denizci çok karılık dimi bak sde paylaştım bide bitane

bence cagann koy hatta ben bıle caganı dusunebılrm 2. oglum olursaa hehehehe

krem renk bak ozmnn mobılya tatlımm...

40 yaşında kokoş bir hatun çok bilmiş....aman o konuşsun o mu karar vericek orçun olsun felan dedi niçk beğenmedim dedim...

valla eşimle ben beğencez o istedini sölesin eli 2 tane de gibi oğlu var...

koketaa ben beyaz ve krem seviyorum düz renkler halıda tülde renk kullanılabilir.
ayrıca evet 2.bebeğin kızda olabilir..ben özel yapım düşünüorum

beyaz iyi değilmiş bak yazdım hastane haası veriomuş renkte bebek için lazım ama çok renkli de değil tabe...

işte diomki şekerim..

sade al.. sen süsle... maviyle .. ne bilem uyku setını mavi alırsın halını perdeni..

sonram dolaba mavi tül takarsın..

2. kız olursa.. onada pempe ile süsersin masrafsız olur

kız senın neneye özel durum değil bu
eskıler öle cunku yokluk görmüş insanlar savaş açlık görmş ınsanlar
ben sadece evım olsun ıstıyorum fazlasını ıstemem ve asla evladım için ama 1 tane daha evım olsun dıye yıllrımı çürütemem
ekonomık garuuym anneme çekmışım ve yoklukta gördukşimdık tek amacım bışey sahıbı olmak
fazlasını ıstemem ınan

ketil falan kullanma cnm klımada cok yakar doğalgaz yok mu neden bıde klıma
pahalı az alıcam aynen ucuzdan alıcam gerisini...ama ilerki durumlar içinde basit almam

öle yap cnm bebeklık cok hızlı geçen bı dönem
kendınıde zora sokma
ayrıca odayı beğenmedım

ayrıca haftada enaz 1 gün dışarda yerız eşimle sınema ve kıtaplarda para ama bunlardan vazgecmem bıde gördüğümü alırım ıllapek ekonomık sayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…