kızlar babaannm vefat etmiş oraya gidiornmmm
YESHO gelmiş naber canım nerlerdesin özlettin kendini.
yeshoooooooooooooonerdesın len senn kaçak
iyi canım idare eder kusura bakmayın ya uğraşmam gerekn bir sürü şey vardı hala var da bir bakiyim napıyorsunuz nasılsınız dedim. Moralim biraz düzelsin istedim. Ne var ne yok sende ufaklık nasıl
biraz toparlayınca uzun uzun anlatırım böcüğüm sana ayrıca, nasılsın eşin iş buldu düzeldi mi durumlar haberler sende
iyi olmana sevindim. yoğun olduğunu yazmışsın bu kadar uzun süreceğini düşünmedim, merak ettik seni hep. moralin niye bozuldu canım?
nolsun işte işten eve evden işe koşturupp duruyorum. ufaklık iyi oda kreşe devam ediyor. burnuşu akıyor işte.
tmm cnm yazarsınn
nasılsın şımdık
yok daha bulmadı
Nasıl olayım böcüğüm öyle iç güvesiynden hallice modunda. Yorgunum çok halsizlik var üstümde atamıyorum zayıflıktan sanırım 39 kiloya düştüm
Bulamadı mı piyasa çok kötü bizde işçi çıkarıyoruz enflasyon yok kriz yokyok nakit yok bildiğin piyasada olan bize gelmiyor
işte diomki şekerim..
sade al.. sen süsle... maviyle .. ne bilem uyku setını mavi alırsın halını perdeni..
sonram dolaba mavi tül takarsın..
2. kız olursa.. onada pempe ile süsersin masrafsız olur
kız senın neneye özel durum değil bu
eskıler öle cunku yokluk görmüş insanlar savaş açlık görmş ınsanlar
ben sadece evım olsun ıstıyorum fazlasını ıstemem ve asla evladım için ama 1 tane daha evım olsun dıye yıllrımı çürütemem
ekonomık garuuym anneme çekmışım ve yoklukta gördukşimdık tek amacım bışey sahıbı olmak
fazlasını ıstemem ınan
ketil falan kullanma cnm klımada cok yakar doğalgaz yok mu neden bıde klıma
öle yap cnm bebeklık cok hızlı geçen bı dönem
kendınıde zora sokma
ayrıca odayı beğenmedım
kızlar babaannm vefat etmiş oraya gidiornmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?