Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketa bakma sen görümcekle kayganana çağan güzel bir isim hiçte zor değil.

esmoş başın sağolsun canım.

YESHO gelmiş naber canım nerlerdesin özlettin kendini.

iyi canım idare eder kusura bakmayın ya uğraşmam gerekn bir sürü şey vardı hala var da bir bakiyim napıyorsunuz nasılsınız dedim. Moralim biraz düzelsin istedim. Ne var ne yok sende ufaklık nasıl

iyi canım idare eder kusura bakmayın ya uğraşmam gerekn bir sürü şey vardı hala var da bir bakiyim napıyorsunuz nasılsınız dedim. Moralim biraz düzelsin istedim. Ne var ne yok sende ufaklık nasıl

iyi olmana sevindim. yoğun olduğunu yazmışsın bu kadar uzun süreceğini düşünmedim, merak ettik seni hep. moralin niye bozuldu canım?
nolsun işte işten eve evden işe koşturupp duruyorum. ufaklık iyi oda kreşe devam ediyor. burnuşu akıyor işte.

koşturmacayla geçti kuşum istanbul izmir koşturdum durdum kuzenim evlendi dayım vardı izmirde o rahatsızlandı bir düğün bir hasta bir çocuk bir koca bunca zaman geçti. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim kızlar. Boşver moralimin neden bozulduğunu aklıma geldikçe daha da çok bozuluyor biraz zaman sonra geçer herhalde bende aynı normal tempoya döndüm sonunda evden işe işten eve ama bzim sezon açılıyor yavaş yavaş işler çok yoğun yunsla uğraş işle uğraş iyice kilo verdim biraz halsizim o yüzden.

Dikkat et miniğe herkes çabucak hastalanıyor şu sıra

tmm cnm yazarsınn
nasılsın şımdık
yok daha bulmadı

Nasıl olayım böcüğüm öyle iç güvesiynden hallice modunda. Yorgunum çok halsizlik var üstümde atamıyorum zayıflıktan sanırım 39 kiloya düştüm

Bulamadı mı piyasa çok kötü bizde işçi çıkarıyoruz enflasyon yok kriz yok yok nakit yok bildiğin piyasada olan bize gelmiyor

kızlar çıkmam lazım işim var şehirde öpüyorum hepinizi görüşürüz

daha ıyı olursun umarım cnm
sorun ne ıse hallolur ınş
sıkma canını

bı yurtdışı işi var eğer olursa ay sonu bellı olacak o olmazsa başka iş bakck işte

nakıt dönmuyoo evt sanırım havalarından etkısı var en azından bizim işte

işte diomki şekerim..

sade al.. sen süsle... maviyle .. ne bilem uyku setını mavi alırsın halını perdeni..

sonram dolaba mavi tül takarsın..

2. kız olursa.. onada pempe ile süsersin masrafsız olur

yaws tenliyi nie beğenmedin peki bu nasıl ??

bak beyaz çok göz alıyor cnm benim gözümü aldı bırak bebeği...

doğal gaz yok antalyada...oyüzden kilma ufo çok yakıyo ondan almadım bide yanında duryosun öyle ısıtyo...

beğenmedin mai açık renk olanıda mı bak başkada paylaştım?

koketcim beyaz her zaman avantajlı bir renktir. senin erkek olacağı için yatak takımını mavi yaparsın halısını mavili alırsın. perde mavi tonlarında olur.
mavi beyaz olur mesela. resimdeki sadece mobilya olduğundan göz yormuş.
ben oğluma kahve mobilya aldım. içinde çok az krem var. ben başka çocuk düşünmüyorum.
perde filan yapmadım perdesi bordoydu değiştrmedim. oda loş oluyor diye öyle bıraktım.
halısını değiştirmek istiyorum. odamız sarıydı değiştirmedim rengini.
ilerde kıznda olursa daha avantajlı kullanırsın beyazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…