evet...
canım çok sıkılıor bu duruma..
nerdesiniz kızlar.. bitsin şu küslükler..
burcum..
alyam...
güneşim...
ya nerelrdesiniz...
lütfen geri gelin.. topik sizzis olmuyor.. küsüp gidersem hiç gelmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esma paşan nasıl cnm
dünde sordum ama ben okuyaamdım sanırımmm
koketa canım ben 9 mart günü doğum yaptım canım kızımı kucağıma aldım..kontrole diye gitmiştim malum bende hiçbir doğum belirtisi yoktu 41 haftada..plansız olarak 1saat içinde spinal sezaryenle kızım dünyaya geldi..beni biraz katakülliye getirdi doktor kendi doktorumun yönlendirdiği doktor..bebeğimde bende iyiyiz çok şükür ama sen sen ol bir problem yoksa kesinlikle normal yap..berbat bişe sezaryen benim ameliyetım çok iyi geçip hemen ayağa kalkmama rağmen..şimdi hamişliğin tadnı çıkar uyuyabildiğin kadar uyu uykusuz geceler kapında olcak
şekertoşumm... güneşimle burcumu merak ediyorum ben yaaaaaaaaa
okuyamadım yavru kuşum..
iyi çok şükür..
totosunun üzerine oturmuyor kz
senin oğlan kız olsaydı kapardım laa anındaaaama ikinci senin kız olcak aha ben dedim ...
kokataaa arasana kız burcuyu
ne patlatim kızzzz sen patlat ben takipteyimmalyammm bebişim hoşgeldin.. Patlat bir konu yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şekertoşumm... Güneşimle burcumu merak ediyorum ben yaaaaaaaaa
doğurmıcamkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hatrlatırım laa görersin....
kocaya msj attım az öönce pislik yapim dedim bi döktürdüm bi döktürdüm paris lafları bu görsen hemen tele sarıldı beni aradı öğlen alıyım seni die dedim yok olmaz ahahhahaha
işim var hemen dönmem gerekir ede uzak geç kalamam dedim Ya niye yazdın bu msjı ozman beni deli etmek içinmi dedi
hatrlatırım laa görersin....
kocaya msj attım az öönce pislik yapim dedim bi döktürdüm bi döktürdüm paris lafları bu görsen hemen tele sarıldı beni aradı öğlen alıyım seni die dedim yok olmaz ahahhahaha
işim var hemen dönmem gerekir ede uzak geç kalamam dedim Ya niye yazdın bu msjı ozman beni deli etmek içinmi dedi
hoşgeldinnn bebeğimmmHa bu arda herkeslere slmmmmmm
tek tek alıntı yapmicam uzun olur
brckk ben kimden rahatsız olursam yazarım merak etme alalen olmasada özelden msj atarım
olmadı muhabbet etmem olur biterrr
koketa senin konundanda sıkılmadım öle demişsin
burda herşeyi paylaşıyoz konu ayrımı olmaksızınn
sıkılsam sadece yorum yapmam başka kızlara yazarım
ben bişiye kırıldımm ama neyse yazmicamm
kızlarr msj atmışlar burda olmamı istediler geldimm bidaha gerilmeye gerek yokkkk
esmoşum güneşimm meloşş böcükkk saolun öpüyorum sizlerii
hoşgeldinnn bebeğimmm
lannn şık bluzler istiyorum.. yaaa.. denk gelirsn trendde sölee kokoş garuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?