günaydın kızlar!
miroşum en son koyduğun resimde fena değil. ama ilerde kızın olursa başka renkle kombin yapman zor olur. tabi zevk senin içine nasıl siniyorsa öyle yap canım.
ama dediğimiz renklerdeki mobilyalara da döşenmiş olarak bir bak. bulursam bende resim koyarım.
kıs senin yüzün çok hoş katıl bence.
esmoş günaydın nasılsın?
hayat günaydın!
süper bir kız olucak teyzesi...
cnm benim salonum daha güzel bu garunun salonundan ama mutafığı tam hayalimdeki mutfak ..yatak odasınıda beğenmedim
bebek odası çok göz yoruyor fazla ğembe ar ben mai yoğunluğu yapmıcam odayı sade renkte bırakıcam boyamam ....mobilyayı oyüzden trenli mavili yada çizgli beyaz-mavili yapıcam onun dıiında halısı sade perdesini ip perde yaparmıyım bilmiyorum benim kedim ar kedi iplerle oynayabilir stor yapabilirim tül istemiyorum tek pencere zaten büyük ihtimal beyaz stor olur zebra stor die geçio byaz çizgili fileli ...
emin ol benim yapcağım oda bundan çok çok güzel olur ben mobilyayı az renli tutucaki diğer objeler çok göz yormaycak..
kız 2 buçuk ay kış oluyo ondan doğal gazı kimse kullanmaz burda oteller klima dolu...
keşke doğal gaz olsa....Burda kepez tarafında soba yakıyolar orada göz gözü görmüo mesela doğal gaz olsa onlar almaz...otellerde almaz doğal gazı napcaklar yani merkez lara bide liman tarafı alsa alır zaten yeni yeni yollara çalışma başladı 2 seneye gelir bura doğal gaz...
senınkınede bakarız cnm
herkesın zevkı ölede dıme lennben sevıom beyaz melekımı evını kzını herşeyını
anladım cnm ama evlerde ıyı olurdu rahat ya
banyoda mutfaktasıcak su olurdu
bızımde burda sanayıde yok klıma kullanıyoruz
bu arada sen nıckını değiştrdın tanınmamak için ama resım eklıycem dıyonıyı mısn sen be
mutfağı tam istediğim gibi
senin yeğen pek güzell maşallah
kız ziyaretçiler görmeyecek ki? ayrıca isimde olmaıyacak sadece resim olucak üyeler görücek hem kadınlar hamamında olucak bitince yarışma kalkıcak sorun yaratmaz die düşünyorum...benim nick belli olmıcağı için benim hangi adla girdimi bilemezki eşim girse bile...
alla tasarrufa başladım böcük dün eşime dedim gece oturyosun klima açma azcık ılıt kapat
bende benim odada 1 saate ayarladım öle yattım sabaha kadar günahh laaa....
Bide Bulaşık makinem 1 yıllık daha güzel yıkıyorben 3. programda uzun çalıştıryodum dün 2 de denedim 50 derece ekonomide alla iyi yıkadı tertemizdi..
Bundan böyle 2 de yıkıcam...
ışıklarıda salonda iki tane laleli lamba var artık birini açcam zaten o bile iyi ışık eriyo onun bir ampulu çıkarsammmı:26::26:
Evde yemek işine başladım zaten en iyi iktisat o ede pişirip yemek hem daha lezzetli hem daha iktisatlı 30 milyona dışarda yediğim iki kişilk yemekle evde neler yaparım hemde 2 gün yerim..malz. kalırda...
ben heryerını beğenıyorum evin olsada öle evm olsa keşke
sen bılın cnm karar senın eklersen lınk ver oy verırız
aferım len senden yavaş yavaş garu olacak
gunaydın kızlarrrrrrrrrr...
böcük.. beyaz meleğin evini bende beğenirim şekerim ...
birdee biri daha vardı...
karakumrumuydu neydii... anammm bayılıorum onun evinee... darısı bana öyle bir eve
kızlar benim cnm sıkıldı yaa topiğin rengi mengü herşeysi kaydı neşeside kalmadı :26::26::26:
gunaydın kızlarrrrrrrrrr...
böcük.. beyaz meleğin evini bende beğenirim şekerim ...
birdee biri daha vardı...
karakumrumuydu neydii... anammm bayılıorum onun evinee... darısı bana öyle bir eve
evet cnm bana görede çok klasik sevmiyorum o tarzları ben ...karaokum du sanırım
bende ama cok klasık gelıo onun evı ama coklüx
evet cnm bana görede çok klasik sevmiyorum o tarzları ben ...
ama evi güzel tabiki hakkını yiyememmm
salonu fazla klasikti sanırım öle hatrlıyorum
selam kızlarrrrr
koketa canım ben 9 mart günü doğum yaptım canım kızımı kucağıma aldım..kontrole diye gitmiştim malum bende hiçbir doğum belirtisi yoktu 41 haftada..plansız olarak 1saat içinde spinal sezaryenle kızım dünyaya geldi..beni biraz katakülliye getirdi doktor kendi doktorumun yönlendirdiği doktor..bebeğimde bende iyiyiz çok şükür ama sen sen ol bir problem yoksa kesinlikle normal yap..berbat bişe sezaryen benim ameliyetım çok iyi geçip hemen ayağa kalkmama rağmen..şimdi hamişliğin tadnı çıkar uyuyabildiğin kadar uyu uykusuz geceler kapında olcak
koketa canım ben 9 mart günü doğum yaptım canım kızımı kucağıma aldım..kontrole diye gitmiştim malum bende hiçbir doğum belirtisi yoktu 41 haftada..plansız olarak 1saat içinde spinal sezaryenle kızım dünyaya geldi..beni biraz katakülliye getirdi doktor kendi doktorumun yönlendirdiği doktor..bebeğimde bende iyiyiz çok şükür ama sen sen ol bir problem yoksa kesinlikle normal yap..berbat bişe sezaryen benim ameliyetım çok iyi geçip hemen ayağa kalkmama rağmen..şimdi hamişliğin tadnı çıkar uyuyabildiğin kadar uyu uykusuz geceler kapında olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?