Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlar kadınlar hamamında güzellik kraliçesi seçiyolar geçen datlucadu sölemişti eğlencesine katılıyımmı güzel olaucak gibi ne dersiniz fotoları ziyaretçiler görmicekmiş sade yüz güzeli seçiolarmış çok güzel değilim ama olsun eğlenelim mi???

günaydın kızlar!
miroşum en son koyduğun resimde fena değil. ama ilerde kızın olursa başka renkle kombin yapman zor olur. tabi zevk senin içine nasıl siniyorsa öyle yap canım.
ama dediğimiz renklerdeki mobilyalara da döşenmiş olarak bir bak. bulursam bende resim koyarım.

kıs senin yüzün çok hoş katıl bence.

esmoş günaydın nasılsın?

hayat günaydın!

dur bakalım şartları öğreniyorum iyi ziyaretçiler göremicek yarışmadan sonrada fotolar kalkıcak foto yanlarında üye adımız olmıcakmış ee zaten siz beni tanıyosunuz o yiterrrr heheheh....

bence katılıyım eğlenceli olur hem kokoş topiğine renk gelir bakarsın... keşke sexü bayanı seçselerdi ben allem eder kullem eder birinci olurdum heheheh

cnm benim ede heryer kahverengi oyüzden bebeğin odasında bari kahve olmasın eşime gına geldi kahveden..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

koketammm cok tşkler teyzesı senın paşanıda görürüz ınş
imzanda süper moda olmuş hamışlerde hep var

süper bir kız olucak teyzesi...

senınkınede bakarız cnm
herkesın zevkı ölede dıme lennben sevıom beyaz melekımı evını kzını herşeyını

anladım cnm ama evlerde ıyı olurdu rahat ya
banyoda mutfaktasıcak su olurdu
bızımde burda sanayıde yok klıma kullanıyoruz

bu arada sen nıckını değiştrdın tanınmamak için ama resım eklıycem dıyonıyı mısn sen be

mutfağı tam istediğim gibi

senin yeğen pek güzell maşallah

kız ziyaretçiler görmeyecek ki? ayrıca isimde olmaıyacak sadece resim olucak üyeler görücek hem kadınlar hamamında olucak bitince yarışma kalkıcak sorun yaratmaz die düşünyorum...benim nick belli olmıcağı için benim hangi adla girdimi bilemezki eşim girse bile...

alla tasarrufa başladım böcük dün eşime dedim gece oturyosun klima açma azcık ılıt kapat
bende benim odada 1 saate ayarladım öle yattım sabaha kadar günahh laaa....

Bide Bulaşık makinem 1 yıllık daha güzel yıkıyor ben 3. programda uzun çalıştıryodum dün 2 de denedim 50 derece ekonomide alla iyi yıkadı tertemizdi..
Bundan böyle 2 de yıkıcam...

ışıklarıda salonda iki tane laleli lamba var artık birini açcam zaten o bile iyi ışık eriyo onun bir ampulu çıkarsammmı:26::26:

Evde yemek işine başladım zaten en iyi iktisat o ede pişirip yemek hem daha lezzetli hem daha iktisatlı 30 milyona dışarda yediğim iki kişilk yemekle evde neler yaparım hemde 2 gün yerim..malz. kalırda...

ben heryerını beğenıyorum evin olsada öle evm olsa keşke

sen bılın cnm karar senın eklersen lınk ver oy verırız

aferım len senden yavaş yavaş garu olacak

gunaydın kızlarrrrrrrrrr...

böcük.. beyaz meleğin evini bende beğenirim şekerim ...

birdee biri daha vardı...

karakumrumuydu neydii... anammm bayılıorum onun evinee... darısı bana öyle bir eve

ben heryerını beğenıyorum evin olsada öle evm olsa keşke

sen bılın cnm karar senın eklersen lınk ver oy verırız

aferım len senden yavaş yavaş garu olacak

ben de arkdaşıma gittim yaa geçen hani şu einin haasını atmak için on defe çağıran evin içine mimar sokmuş evi bi gör ev ama nasıl ev mimar arkdaşıymış parada vermemiş ahh be şansa bak

benden garu olması lazım çünküm böcük bana e lazım ben ev istiyom benim birikim yapmam lazım paramı çarçur etmemem lazım...bebeğe alcağım şeylerede bakıcam uygun olanı bulcam nasılsa bazı şeleri geçici kullancak..

bebek çok masraflı anne için olan şeler çok pahalı :26::26:

dur bakem internetten hızlı resim yükleden yapılyomuş ben resmimi oraya yükleyemem olmaz malesef orda kalıyo resim başıma iş gelmesin sonraa...

dedim datluyaaa bak dedim ben alübüme 3 resim koyam sen orda seç beğen al dedim bakalım ne cvp etcek öyle kabul etmezse katılamam internette bilmediğim bi sitede resim yükleyemem olmaz böcüküm

karakumrumuydu neydii... anammm bayılıorum onun evinee... darısı bana öyle bir eve

kız geçen arkdaşın eine gittim yaa içime oturdu kendi eimden utandım anam ne evdi öyle bunlar neki...

yatak odası dolapları hele mutfak ayrıca bir balkon yapmış nasıl çiçekler öyle offff salonuda ayrı güzeldi tualette mıçmaya utanır insan aşık oldum eve....

Karar verdim eğer evim olursa değişik dergiler alıp ayrıca tasarımlar yaptırcam ...

kızlar benim cnm sıkıldı yaa topiğin rengi mengü herşeysi kaydı neşeside kalmadı :26::26::26:

kızlar benim cnm sıkıldı yaa topiğin rengi mengü herşeysi kaydı neşeside kalmadı :26::26::26:

evet...

canım çok sıkılıor bu duruma..

nerdesiniz kızlar.. bitsin şu küslükler..

burcum..

alyam...

güneşim...

ya nerelrdesiniz...

lütfen geri gelin.. topik sizzis olmuyor.. küsüp gidersem hiç gelmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

karaokum du sanırım
bende ama cok klasık gelıo onun evı ama coklüx

evet cnm bana görede çok klasik sevmiyorum o tarzları ben ...
ama evi güzel tabiki hakkını yiyememmm
salonu fazla klasikti sanırım öle hatrlıyorum

selam kızlarrrrr

ev harıka cnm büyük kocemen kullanışlı ben daaha sade spor yapardım orası ayrı ama cok güzl genede

Işlerim var onları halledip geliyorum arada ama kimse olmuyor.
Burda evleri gördükçe en kötü ev benimki diyorum. Evi gösteren perde halı dekordur. Kendi evim olsun çok güzel döşeyeceğim.

koketa canım ben 9 mart günü doğum yaptım canım kızımı kucağıma aldım..kontrole diye gitmiştim malum bende hiçbir doğum belirtisi yoktu 41 haftada..plansız olarak 1saat içinde spinal sezaryenle kızım dünyaya geldi..beni biraz katakülliye getirdi doktor kendi doktorumun yönlendirdiği doktor..bebeğimde bende iyiyiz çok şükür ama sen sen ol bir problem yoksa kesinlikle normal yap..berbat bişe sezaryen benim ameliyetım çok iyi geçip hemen ayağa kalkmama rağmen..şimdi hamişliğin tadnı çıkar uyuyabildiğin kadar uyu uykusuz geceler kapında olcak

hayırlı uğurlu olsun cnm
ismi ne oldu

hayırlı olsun cnm

sen ve çocuğun iyi ise sorun yok... sezeryan normal...

hiç farketmezz bencee tadını çıkarr... bugunlerin..

daha zor günler varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…